Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 3 ....

• 14 258
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
Ок, аз моите неща още не съм ги купила, само планирала, но в събота ще прискоча до склада за памперси и ще пазаря, че сега нали стягам и малката за ясла.
За ходенето в Бата предлагам тръгване на 25ти 9ч пред краставицата на пешеходната. Тогава който иска да идва. Аз ще взема и наща служебна кола, щото след това искам и малко служебни задачки да свърша в Поморие и направо ще хвана от Бата пътя за там.

# 181
  • По света и У нас
За Елхово и аз се включвам  Hug
Ще осигури лигавници, 2 долни чаршафа, кремче против подсичане, непромокаема постелка и бебешки сапун  Peace

Ag_kiara днес ми се обади и тя има дрехи за Бата - разбрахме се да мина да ги взема в понеделник   Grinning

# 182
  • Бургас
Купих нокторезачка+ножичка,2 лигава / Люси ако ще ги  купуваш да имаш в предвид /,шампоан,мляко ,клечки за уши .

# 183
ох, все не ми остава време да седна да изчета за Елховската мама темата в детайли
пак стана сумати часа и ми се приспа  Sad
утре като се видим ще обсъдим нещата

lucyl30 и bubi4ko    разчитам да дадете съвет какво да взема и аз че сте по-навътре

Колкото за Бата - щом ще е сряда - аз няма да успея  Tired

# 184
за Ирина аз купих днес памперси 80броя, олио, шампоан и кремче против подсичане

# 185
за Ирина аз купих днес памперси 80броя, олио, шампоан и кремче против подсичане
да, и вече са у нас  Peace

# 186
  • По света и У нас
От мен за Ирина има:
- лигавника - 3 бр.
- долни чаршафи - 2 бр.
- крем против подсичане - 2 бр.
- бебешки сапун - 1 бр.
- стаен термометър
- термометър за баня
- чаршафи за еднократна употреба - 5 бр.

Нещата, които Галхен е взела са у мен  Peace , както и кенгуруто което е добавила   bouquet

# 187
Браво Люси!
Само да вмъкна, че като се кликне върху линковете на снимките на първа страница излизат някакви чужди линкове. За да сложиш линк и да се вижда това което искаш трябва първо да излезеш от албума, после да отидеш на снимката, но без парола. оф не знам дали се разбра нещо

# 188
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Здравейте Hug Моя съседка,която е родом от Бургас и скоро ще си ходи иска да подари една зимна и една лятна детска количка!Ако имате нужда или просто да ги вземете някъде на склад ми пишете за да пратя нейният телефон на лични и да кажа кога ще си е там  Heart Eyes

# 189
Дидка здравей. По принцип нямаме склад. Но дали количките не биха били полезни на момичето от Елхово. Кажете и вие момичета.  newsm78

# 190
Аз да кажа, че ще имам дрехи за Бата за сряда. Тая вечер ще ги събера и утре на кого да ги предам?

# 191
  • По света и У нас
Аз да кажа, че ще имам дрехи за Бата за сряда. Тая вечер ще ги събера и утре на кого да ги предам?

Аз ще гледам утре да мина да ги взема  Peace , че днес нещо не съм много в кондиция  Rolling Eyes ... само ми пусни телефона ти на ЛС
Не съм забравила и дрехите от Ag_kiara и tedka*

Попи - и при теб имаше дрешки, нали така  newsm78
Относно количката за Елхово - вече има осигурена  Hug

Дидка, тъй като нямаме склад, ако твоята съседка няма нищо против може или тя или някоя от нас да ги закара в Центъра за работа с деца на улицата /ул.Стефан Стамболов 32, тел. 831336/ .... В Бургас си нямаме "Звено Майка и бебе", и този Център донякъде изпълнява част от функциите на това липстващо звено ....

# 192
Мерси за координатите на центъра, трябваше ми. Simple Smile

# 193
lucyl30 наистина има дрехи в мен. Но тъй като не мога да сляза до центъра ще се опитам да дойда на мястото на срещата да ви ги дам. Дано успея. Praynig

# 194
Привет  Hug

Вече има събрани един кашон нещица за Ирина от Елхово и очакваното от тях бебче.

За сега при мен са покупките на Галхен, lucyl30, bubi4ko
Аз днес купих:  - прах за пране Тео Бебе - 2 кг.
                          - мокри кърпички /72 в пакет/- 3бр.
                          - бебешки сапун - 3бр.
                          - аспиратор за нос
                          - съд за суха храна
                          - дрънкалка
Ето:
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=156203

САМО ДА ПИТАМ: Ще има ли още някоя мама която иска да се включи, за да изчакам с колета ??? Или да го запечатвам и да го пускам

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 00:50 от Amelia

Общи условия

Активация на акаунт