Игри, моделиране и апликации за малки и големи.

• 253 745
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 855
А, и аз. Особено като ми беше на път.

ааа, добре, че не ми е никога на път и трябва специално да отида. иначе щеше да стане страшно....за финансите в къщи.

# 856
Открих цветно гланцово блокче със самозалепваща /стикерна/ хартия. Цената му е около 80ст. и е от 10 листа. Идеално е за фигурки с перфораторите  Wink

ooooh! aз пък купувах парчета фолио като това за мебели. Представете си физиономията на продавачката при молбата ми по 30см от 5 вида  Rolling Eyes
Използвах ги точно с перфораторчетата. Peace

# 857
Продава се също и стикерна цветна хартия А4 на листи, но те не са гланцови, а и излизат по скъпо.

# 858
  • у дома
О,тези самозалепващиге блокчета ги открихме още миналата година и то преди да намерим перфоратора....в най-обикновена и то забутана книжапница,наистина са много удобни.Само че ако не се лъжа при нас струваха по-скъпо,но може и да са били повече листчета,скоро не съм купувала.

# 859
  • под шипковия храст
момичета, това е още една виртуална книжарница http://www.arista-bg.com/
ако повтарям някого, прощавайте... Peace

# 860
Да ви пусна междувременно мухата за още нещо, за което "книжарките" не допускат, че съществува. Открих цветно гланцово блокче със самозалепваща /стикерна/ хартия. Цената му е около 80ст. и е от 10 листа. Идеално е за фигурки с перфораторите  Wink
Ати, отдавна търся такова блокче. Може ли да снимаш вашето. На коя фирма е, българско ли е? Да знам по-конкретно за какво да питам по книжарниците.

Посещавали ли сте съботния детски курс по приложни изкуства в магазин Импресия? Водих Дара миналата събота. Учителата им разказа какво е портрет и графика/не че тя вдяна, другите деца бяха по-големи/. После всяко дете нарисува по няколко портрета на родата и ги отпечатаха с печатарско мастило. Получиха се много интересни графики.
 http://smiley2312.multiply.com/photos/album/3#93 - първите две на долния ред са на Дара. На първата съм аз /имам много коса/ bowuu, на втората баща й  Laughing

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 13:56 от Смайли

# 861
Смайли, много си хубава. една такава концентрирано-окръжностна. Grinning
къде се намира този магазин Импресия?

ние довършваме къщичката от сцената за Червената шапчица. ще я снимам като стане. Peace

# 862
Смайли, много си хубава. една такава концентрирано-окръжностна. Grinning
къде се намира този магазин Импресия?
Laughing
http://www.impresia.bg/about.html
Детските часове са в събота от 10 до 11.30 и от 12 до 13.30.

# 863
имат ли връзка часовете от 10 и от 12? и двата ли трябва да посетиш или си избираш един час и отиваш тогава?

а да, и цената каква е?

# 864
 Подариха ни такъв комплект, но загубихме инструкцията...Моля, ако някой е работил с такова нещо да даде съвет 

# 865
имат ли връзка часовете от 10 и от 12? и двата ли трябва да посетиш или си избираш един час и отиваш тогава?

а да, и цената каква е?
избираш си един час и отиваш. правят едно и също. тази събота ще рисуват върху коприна.
цена 9 лв.

# 866
Лелеее, Дара какви техники владее вече, нямате стигане!
Ето го блокчето:

Тези гердани направихме с общи усилия с Мартина:

Сърцата са направени от изрязан с формичка хляб. Като изсъхна го намазах с Ц200 да се запечата и да не се троши, а отгоре твори Мартина

# 867
такова блокче имаме и ние, сега като го видях, се сетих. отдавна не сме го ползвали.

Ати, много са яки герданите ви. Peace

ilenkata, предполагам, че това стърчащото е педала на грънчарското колело, а отстрани се слагат боичките.

Смайли, мерси. Hug

# 868
iviche , сложих му батерии, натискам педала и работи,но сега накъде...  newsm78 Има 2 пакетчета глина, но незнам какво точно трябва да правя, използва ли се вода постоянно за мокрене на глината, по-скоро ме интересува техническата страна... Ще поровя из интернет някакви инструкции.

# 869
да, би трябвало да се използва вода. за размесване на глината и после - при въртенето.

Общи условия

Активация на акаунт