Да готвим охлюви заедно (игра)

• 17 499
  • 318
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна, а по празниците в Ямбол
И аз съм на хорото Simple Smile Ама нещо ми е много сложно. Първо си похарчих парите за скъпи кухни, хладилници и развъдници и нямаше за охлюви hahaha Та рестартирах и айде наново Tired
Имам една марулка в хладилника сега и леха с марули, утре мога ли да ги нахраня от лехата?

Ти нали щеше само сеири да гледаш?? Mr. Green
днес нахрани ли ги, ако нямаш марулки с тревица като за начало!!!
  Peace

# 91
аз обикновенно си ги купувам от магазина и там е по-добро качеството Simple Smile
Сигурен ли си, че не излиза по-скъпо така? 

Ти нали щеше само сеири да гледаш?? Mr. Green

Не издържах, гадове такива  Laughing

# 92
Цитат на: Дуци
Сигурен ли си, че не излиза по-скъпо така? 

да сигурен съм че излиза по-скъпо обаче качеството на отгледаните охлюви е по-високо и в един момент като имаш по-добра кухня, и по-добър готвач сготвените са още по-качествени.   chef

# 93
аз обикновено си ги купувам от магазина и там е по-добро качеството Simple Smile
и аз това забелязах. Обаче май вече няма начин да се отърва от лехите. Или има  newsm78?

# 94
Трябва да има  newsm78
От пазара не искат ли да ми ги изкупят Joy

# 95
В събитията ми пише,че съм получила забележителна поръчка от добър ресторант.
Обаче при продажбата имам оферти само от преоценени стоки и консервен комбинат. Thinking
Та въпроса ми е как да си продам охлювите на ресторанта?

# 96
Трябва да има  newsm78
От пазара не искат ли да ми ги изкупят Joy

ми не няма .. обаче по-добре си я запазете и като имате пари ъпграде-вате до по-скыпата и после тя ша ви дава готини марули.
аз поне още обаче не съм стигнал до тва положение .. сега кътам кинти за нов развъдник   chef още 15000 и ша си купя най-скъпияяяя Simple Smile)))))

# 97
В събитията ми пише,че съм получила забележителна поръчка от добър ресторант.
Обаче при продажбата имам оферти само от преоценени стоки и консервен комбинат. Thinking
Та въпроса ми е как да си продам охлювите на ресторанта?

ми нямам идея Sad
аз такова не съм получавал още .. ти си късметлийка определено Simple Smile

# 98
Егати и късмета. ooooh!
Излиза ми като събитие,но няма оферта.
Продадох ги на преоценените стоки. Crossing Arms
Тяхната цена беше най-добрата от предложените. Wink
П.П. Нали ти казах,че рекламата рано или късно ще даде резултат. Laughing

# 99
Аз за сега съм все о6те в процес на отглеждане, от утре 6те мога да готвя и продавам. Пуснах малко реклами и имам оферти, но утре 6те се види каква съм " бизнесменка".
Имам два вида охлюви, Какъв готва4 да наема?

# 100
Всеки ден прибирам охлюви, а готвача не ги готви и така все нямам за продаване, а имам 150 дузини за готвене. Къде греша newsm78

# 101
Имаш ли кухня? Готвач? Иди в кухнята и цъкни на тенджерите - трябва да ти излезе прозорче кои охлюви с кои продукти да сготви. Възможно е да нямаш и (достатъчно) магданоз, чесън или масло newsm78

# 102
Имаш ли кухня? Готвач? Иди в кухнята и цъкни на тенджерите - трябва да ти излезе прозорче кои охлюви с кои продукти да сготви. Възможно е да нямаш и (достатъчно) магданоз, чесън или масло newsm78

Мммда, имах си всичко, но не съм натиснала върху тенджерите Crazy Благодаря ти   bouquet

# 103
егати Sad напусна ме готвача

Цитат
СЪБИТИЕ
Вашият Готвач напусна и сега работи за конкуренцията !!!

не знае само кво губи ...

# 104
Ще дойде да ти плаче той някой ден...
И да знаеш- не е при мен  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт