ПЛЕВЕНска лятна и гореща

• 10 946
  • 274
  •   1
Отговори
# 180
  • Плевен
Много, много благодаря на всички ви за пожеланията!

Честит рожден ден, Валенце!
Пожелавам ти много здраве, щастие и верни приятели!

# 181
Валенце, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава. Двете дами да те слушат и радват. И мъжо ти също. Весело изкарване довечера. Да приспиш рано децата и съпруга ти нали е военен? Като гледам и този в подаръка ти е с офицерска шапка. Покажи му подаръка ти от Атракцийката и да се пробва. Да не е толкова сложно, я!

Оставих Теди в яслата, с баба си е. До обяд. И там има рожденник и са едни приготовления - балони, торти, шапки ... Абе голям купон ще бъде днес.
Май се изложих с цветята. За директорката нямаше. Трябваше да взема 6, а съм взела пет саксии.

# 182
  • Плевен
 Днес едва  заведох Вики на градина. Толкова много плачеше и в момента ми е толкова криво, че го оставих. Cry

# 183
  • Плевен

Да си жива и здрава ,Валенце! Много любов и късмет и щастие!

# 184
  • Плевен
Май се изложих с цветята. За директорката нямаше. Трябваше да взема 6, а съм взела пет саксии.
Аз като дадох цветятя пък сега други госпожи и лели гледат децата от групата. И аз бях забравила директорката. Embarassed Ние  бяхме единствените, които занесохме букети за първия учебен ден. Сега учителките се сменят през ден два. Не мога да схвана графика. Утре ще слагат басейн в градината и децата ще цопат с крачета във водата (за каляване).

# 185
 smile3525 ВАЛЕНЦЕТО, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! smile3525
 МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ, МНОГО ДА ТЕ РАДВАТ И ДВЕТЕ ГОСПОЖИЦИ, И ЛЮБИМИЯ!
            И МНОГО ЩАСТЛИВИ ЕКСКУРЗИИ НАБЛИЗО И ДАЛЕЧЕ!

Valia, успешно начало в детската градина! Дано няма сълзи в очичките на прекрасната ти рожда, а да свикне по-бързо и безболезнено в градината!

# 186
Честит рожден ден , Валенце  Hug
Да си жива и здрава и много щастлива и все така духовита Simple Smile
Да слушаш малките и да не ги ядосваш Laughing

# 187
natalia_viktorovna гласувах за joe  за конкурса "Детски смях навред звъни". НАс също ни има там,но да ти кажа аз съм малко разочарована от тези сайтове. Там оценяват не детенцето на снимката,а снимката на детенцето. Аз си мислех,че ще гледат кое сладурче се харесва най-много,а то било важно как е направена снимката,какъв е фона, светкавицата и разни други глупости. Че аз като не съм професионален фотограф това значи ли,че мойте деца са по-малко красиви ? Заради това те ще са на последно място,а някое дете,чийто родител е спец в областа ще спечели само защото разбира от фотография. Много се ядосвам като се сетя. Ето и твоя сладур има само 4 гласа (вече са 5 :0 ) ,а аз мисля,че заслужава награда. Още в началото като разглеждах снимките на плевенските мами той ми направи впечатление,но не знаех,че е твой син. Искам да ти кажа,че направо ми е слабост  Hug Стахотен сладур,макар да не съм го виждала на живо.На колко годинки е?
Между другото аз записаха дечицата на кухня и днес ще ходя да им вземам папкане от там,да видим дали на мама и на тях ще им хареса  newsm78 Дано,не че ще взимаме много дълго,от август излизат почивка,а и в тези жеги не знам дали ще успявам да ходя да взимам яденето.

# 188
  • Плевен
Мустела 50 фактор. И аз го намазах веднъж,ама той хич не почерня,грам. Много силно е.
С този фактор не се почернява, дори не се хваща и тен. Ползвам го за Вики вече две години. Ако до средата на август не си го продала, а ние ако отидем на море ще го взема.

# 189
  • плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВАЛЕНЦЕ!МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ВЪВ ВСИЧКО ТИ ЖЕЛАЯ.

# 190
  • Плевен
Веси, започна ли работа? Няма страшно (в началото е малко трудно, докато схванеш програмата с която се работи), щом като пишеш тук(чрез ПС-то), ще се справиш.

# 191
  • плевен
Днес ходих да си подам документите,но управителката каза,че ще ги пратят до Солвей фарма в София и там ще трябва да ме удобрят.След ден два ще ми се обадят.Притеснява ме факта,че има и една фармацевтка,която може би е подала документи и може да вземат нея.Онзи ден икономическия директор ми каза едва ли не,че веднага мен ще вземат и много се зарадвах.Но сега май почвам да се отчайвам.Стискайте палци и дано да съм аз избрана.(между другото и връзки никакви нямам там,така че.....).

# 192
  • Плевен
 thumbsup

# 193
plamsi, ама защо искаш да почернява детето?? За мен основна задача е да си върна детето от море в същия вид, в който съм го завела. Само 50 фактор ползвам и все така ще е. От правене на тен няма никаква полза, а вреда би могло да има сериозна.

# 194
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВАЛЕНЦЕ! ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, КЪСМЕТ И МНОГО СЛЪНЧЕВИ УСМИВКИ!

Общи условия

Активация на акаунт