Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за количката Puky?
Какво е мнението за столчето за кола на марката Chicco?
Къде мога да намеря сладки бебешки дрехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за количката Puky?
Количката Puky е високо оценена от потребителите на форума. Една от тях споменава, че моделът има кошче и е подходящ за деца до 4 месеца. Друга участничка споделя, че в магазина мебелите са много сладки и с гумени кантове, което я кара да се надява да роди поне в началото на август, за да си вземе количката Puky.
-
Какво е мнението за столчето за кола на марката Chicco?
-
Къде мога да намеря сладки бебешки дрехи?
-
Какво е мнението за помпата на AVENT?
-
Къде мога да намеря промоция на Mustela?

Изкарахме си добре, поне беше някакво разнообразие, че тая мръсна София ми писна тотално. Само ме е яд, че мъж ми забрави да ме снима, а още си нямам снимка в 8ми месец.
...
Толкова удари незнам дали е нормално,че отгоре на всичко удря и отдолу и имам чувството, че ще излети от там всеки момент 
Не е лоша жената, ама сега от хормоните така лесно се вкисвам за глупости и паля на четвърт оборот...само ми е до бабешки простотии
Ще я изтърпя 250 километра, няма как
Ооо, сега се сещям, че тя ще е при кучето, отзаде - хахахах 
то си е свързано, явно. На последната консултация преди седмица акушерката бая се ошашка, че е доста ниско човека, но не ми каза да се пазя или нешо подобно, та предполагам не е нещо фрапиращо. И на мен доста ми пречи ниското коремче...особено за педикюра, а все пак е лято, няма как да го пренебрегна сега 

).
Още повече, че бебето от доста време е обърнато както трябва, върви доста голям и е все по-ниско...нали вече обясних 
, че в петък или събота ми пристига леглото и ще трябва да подредим спалнята
. Дрешките, които имам от сестра ми са разделени вече, но си стоят при майка ми, защото сега нямам къде да ги сложа.
и почвам да чета. Аз днес станах като никога рано, чакам да дойдат да вземат мерки за щори, защото тук вече не се живее от
. Та да видим колко ще си почакам