Слънце,пясък и море юлчето се кани дупе да пече

• 13 744
  • 301
  •   1
Отговори
# 15
Бета, същата количка си купи и zvanche и е много доволна от нея! А днес една мама от нашата градинка пристигна с една Макларън на Бебе Конфорт - количката има уж някакъв вид, но никак не е удобна за детето, плюс това пада назад под тежестта на чантата когато детето стане.  Shocked Така че имайте предвид, ако сте харесали такава количка!

Asya_, ние обичаме да ходим на Варвара и по принцип си падаме по по-дивите места, без да сме от най-големите ентусиасти по палатки де. Но по-миналата година на Варвара ни нападнаха едни гадинки подобни на хлебарки и никак не ми се иска да лазят по Каби.  Confused Мъжи иска тази година да сме по-цивилизовани, че ни отивало на набора (шегичка), плюс това ни трябва градинка с площадка за игра за малкия и много сянка, че в жегата няма да сме на плажа, а няма и да сме в стаята, че моя образ не стои на място. И гледахме хотели, гледахме, гледахме и нищо не схванахме...

Извинете, че ви занимавах така дълго, но съм повествателна по принцип.. Изи-подробното ми викат...  Wink

# 16
  • София
Уф, че горещо е навън, едвам се добрахме от сенчиците на парка до вкъщи, за да му ударим един следобеден сън.

Изпробвахме количката. Плюсовете са, че е лекичка, гладко вози и Яна се държи за таблата отпред и се кефи. На мен малко не ми е удобно това, че спирачката е една пръчка, закачена на двете задни колела и аз все я подритвам, докато вървя, ще трябва да ходя по-ситно  Laughing

Аз ринговете ги купих, като Яна стана на 9 месеца. Първо само ги разсипваше, после започна да ги вади едно по едно, а сега вече ги нарежда, ако й ги подавам. Но най-любимо й е да ги подава на мен или на баща си, за да си ги редим отгоре на главата  Mr. Green

pearly, какво да се прави, прав е мъжа ти, с бебе вече трябва да се откажем от хипарията, баня трябва, хладилник, градинки и т.н. Щем, не щем, трябва да се съобразяваме с набора  Twisted Evil

Ще ида да се търкуля и аз, да използвам намалението, докато дребното спи sleepuu.

# 17
  • През девет земи в десета
Айде пак здравейте от мене,одеве помислих,че не съм успяла да публикувам нищо,но то взело,че минало,много ни е скапан нета напоследък.Май от гръмовете ми е изгорял не само монитора както си мислех,ами и компа,добре,че има резервен вариант WinkСега ще трябва много да внимавам да него изгоря и него.

Дидка,мисля,че не са вече толкова неосъзнати дечицата ни и спокойно могат да бъдат научени да пишкат на гърнето.Цвети вече знае,че не се пишка в гащите и ако забравя да я сложа стиска и по 3 часа,не я събувам на всеки половин час,това ако забравя де,иначе питам и тя си казва да или не!Когато е гладна казва ам-ам!Когато иска нещо да и дам ме води и показва ако не го достига,а ако иска да цока,направо ми вдига блузата и се започва едно смукане на празен ход Mr. Green

Бета,много е сладурска количката,а и би трябвало да е удобна,все пак на тази фирма продуктите са супер!Да ви е честита и със здраве да си я ползвате Hug Много ме е яд,че не успяхме да се видим,ние почти бяхме стигнали до вашия парк,когато видях СМС-а,но после пък какъв дъжд се изля,добре,че се прибрахме! Rolling Eyes

Цвети вече слага кубчетата в жирафчето на памперс,ще трябва да купя и едни такива рингове да видим дали ще се занимава Thinking нещо вече с нищо не се заиграва иска  аз да се занимавам с нея!

Пърли и ние ходим само август,но след 15-и ,тогава не е такива какафония и е малко по-хладно!Ние ще сме на Бяла нали знаеш,така,че вижте там как стои въпроса с хотелите,цените знам със сигурност,че са повече от прилични,мисля,че ще изпълнят и изискванията ви,има такива които са с градинки,люлки и пързалки,не само с басейни,а плажа не е толкова пренаселен,колкото по южното черноморие!

Вчера се разходихме до "Рилския манастир",избягахме от жегата:Ето ни:

Купихме на Цеци и слънчеви очила,мислех,че няма да ги търпи,но май и хареса да не и свети слънцето в очите и си ги държа цял ден на очите:

# 18
Честит рожден ден, Рени!
Бъди все така лъчезарна, здрава и усмихната!

# 19
Честит рожден ден Рени!  bouquetБъди здрава весела и щастлива  bouquet

Пиги много сте сладки с очила!

Stop Stop Stop Stop Stop Stop Stop
Аз днес си взех цитонамазката и не е много добра 2 група със коковидна флора,сега ще пия доксициклин и едни глобулии,аман вече миналата седмица цистит сега друго,но да минава!Така ако я карам няма да има море Cry Cry Cry

Докато седях и чаках да ми дойде реда при гинеколожката се потресох от нещо но не ми се разказва надълго- там правеха и правят нелегално аборти Sad докато чаках 2 момичета си махнаха бебетата напълно съзнателно при това в отвратителни условия с 1 анестезиолог над годините да практикува(разбирайте дърт) с майката на гинеколожката, която служеше за общ работник и това е, 2 човека екип и гинеколожката само минава кюртира и пак в кабинета!Момичето първото го подкрепяха двамата- дъртия анестезиолог и дъртата баба ,преместиха го да легне и се качи второто!При абсолютно отворени врати се качи на магаре,питаха я има ли алергия към нещо,карала ли е хепатит и и биха упойка,мина гинеколожката тракаха с инструментите и след 2-3 мин излезна,след нея бабата излезна със съд пълен с кръв отиде в тоалетната изхвърли го и пусна водата!После излезна и каза -готово чистичко ееее!Отиде да види първото момиче излезнало от упойката,през това време се опита да влезне приятеля и, носеше кола и шоколад,но беше предвидливо заключено( след като изгониха моя мъж да не му станело лошо и заключиха!) #Crazy Нататък бабата взе колата и я занесе на момичето като я попита искаш ли кола момчето тия донесе, да сипем половината на анестезиолога ако искаш! #Crazy
В потрес съм  Shocked Shocked Shocked триста пъти се потресох от случката и после като влезнах само си исках цитонамазката и се махнах!Исках и по рано да се махам но така се бях вдървила!Отвратителни условия,да не говоря че не смениха нищо веднага седна втората,никакъв екип,нищо!
Така не увреждат ли здравето на хората рискувайки го,правят по 10 най- малко на ден,с една съседна чакаща говорихме....нямам думи!
Щях да съм кратка но май не бях! Confused

Ей такива ми ти работи има по света! #Crazy

# 20
Моят юнак спи вече два часа и бързам да се разпиша,че съвсем ви изпуснах дирите.
Isi Мнооого е свежа темичката и заглавийцето! thumbsup

Ние сме горе-долу добре. В събота ме гепи едно рядко щастие, та два дни от щастие се неотървах. Crazy
Лошото беше, че се обезводних и кърмата страшно ми намаля, трябваше да додавам АМ, ама то пък наш'то отвикнало да пие от шише, а и бибероните- всичките за вода/с малка дупка/, та пробивах дупки...мина и това де. ooooh!
Добре, че на Данката нищо му няма, че то не бяха сополи, обриви, сега пък забелязвам някакво керемидено-розово петно отпред на памперса...Правихме му изследване на урината, всичко с нея е ОК, най-вероятно е от пишата и сигурно ще му я дърпат. Tired
Pigi, я го виж твойто Цвете какво маце е с тези цайси. newsm08
 Дани все още не си казва за пишкането и акането, но поне е свикнал с гърнето и знае, че трябва да седи на него и да върши работа. Сутрин дори забелязвам, че по едно и също време го пълни, имам чувството, че дори ме чака да го сложа и веднага започва да се напъва и да прави смешни муцки.
ЕлиSick ooooh!

Хайде, до скоро мамчета, че се събуди и е време за папо! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 18 юни 2007, 16:13 от Nanny

# 21
  • ES
Здравейте момичета,
Честит рожден ден, мила Рени! Много радост и щастие ти желая!
Иси, страхотна морска темичка. Ние сме на море като се върнем. Като си представя каква ще  е жега там, на плажа ще е най-добре да стоим.
И аз съм на диета, че тук роднините ме изядоха с парцалите за тия пусти кила, които след раждането даже съм качила.  Cry  Сега "дюканствам", по диетата на Пиер Дюкан и съм 5 кила долу за 1 седмица. Но има още дооста. Абе тук в БГ всичко живо слабо, да те е срам да излезеш по улицата, че чак те и оглеждат. В Испания дебеланките са на почит и аз съм станала една от тях за жалост.  Embarassed Викаш, Рени, що се мъчим с тези диети, ама като те гледам какъв фин бедър си опънала на плажа се чувствам не слон ами динозавър.

Митето посвикна, но пък се наложи да ходим да го види и другата баба и там нов стрес, много рев и все за полата на мама. Купихме каишки и прохождаме с тях. Обаче имаме проблем с храненето. НИще да яде. На сила изяжда 100-200 грама пюре. Като, 4е ли обича повече да му дам нещо в ръка да си гризка. Дали не трябва вече да ги спирам моите домашни пюрета и да го запиша на детска кухня, поне докато сме тук?  newsm78  Да е от зъби, 4е не никнат пущините, един до половината имаме от 2 месеца и това е. Майка ми вика, че с тез модерни методи за захранване на детето съм щяла да го направя капризно и зависимо от кърмата. И свекито вчера като каза, че брат'четката вървяла по-едричка, ама там си е и ген, майка й едра. Ходихме на бг педиатър изкара ни 8.900 кг и 68 см  Shocked , което мисля, 4е не е  вярно, преди да тръгнем го мерих беше 71 см.
А и да ви питам давате ли нещо за вечеря и какво. Майка казва, че бил гладен и за това все още се будел нощем за цица.

Искам на патерици да честитя първата годинка на Йо на Равия! Да расте голямо и послушно момиче!

Добре се завърнала на Майра! Как мина преместването и харесва ли ви новата къща?

Друго не се сещам, до скоро!

# 22
  • Варна
РЕНИ  newsm59
Бъди много здрава, щастлива и обичана!

# 23
  • хасково
Честит рожден ден , Рени

Честито и на месечинките.

ИСИ, в тон със сезона и темата. С нетърпение чакам морето. Ще ходим 3-4 авг. в лудницата, ама  татито тогава излиза в отпуск. Резервирали сме апартамент, така че ще имаме удобства.

БЕТА, количката е страхотна . Аз все още не се спирам на нищо , то лятото ще отмине , докато харесам.
Пиги, голяма мадама твоята щерка. Яница нишо не държи на главата си.

ЕЛИ, не знам как се подлагат на такова нещо тези жени , пък и в такава мизерия дето казваш!??!

Весел ден на всички, ще чакаме жегата да отмине и тогава навън за малко , че любимата ни леля( сестра ми ) ще ни е на гости за 1-2 дни и мама ще си отдъхне малко
 Целувки на всички!

# 24
  • ES
............... сега пък забелязвам някакво керемидено-розово петно отпред на памперса...Правихме му изследване на урината, всичко с нея е ОК, най-вероятно е от пишата и сигурно ще му я дърпат. Tired

Леле и аз бях забелязала по едно време такива петънца на пампата на Митака. После изчезнаха. Понеже като я дърпам в Испания няма реванол (щот' с реванол ми казаха да я дърпам) я мажех с един йоден разтвор и си викам като се изчурка първия път има и от йода. Нанни, мислиш ли, че е за принудително дърпане. И бг ни педка казва да не се пипа.

# 25
  • Sofia

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РЕНИ МНОГО МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ТИ ЖЕЛАЯ

Ние спим от 13.30 и ми остана време и да попиша малко  Heart Eyes

Иси Мммммм много свежа темичка браво много труд си положила   bouquet
Бета Хубава ви е количката със здраве да си я ползвате
Пиги Добре че ги държите тия очила ние кърпата не си щем апък за очила не ми се и мисли  ooooh!
Ели Олеееее потресаващо е това на което си била свидетел  Shocked нямам думи прото  #2gunfire 
Гери  Ние сме на кухня и съм много доволна всичко си яде и и е вкусно на нея на мен не всичко ми харесва но тя пък го яде.Ние ядем супа в 7.00 часа и в 10.00 АМ това ни е вечерята  Peace

# 26
  • През девет земи в десета
Гери,Цвети просто спря да се буди за нощно кърмене като я преместих в нейното си легло,преди две седмици!Иначе винаги си вечеря!
Пюретата вече хич не ги харесва,но всичко друго яде с кеф PeaceПребвай го на обща храна,но ние си имаме 8 зъба и всичко си сдъвкваме перфектно!

Мим,опита да ги махне един,два пъти,но като и кажа не спира и накрая просто спря да им обръща внимание!

Нанни,то дирите май напоследък и ние не можем да ги хванем Wink

# 27

Ренка, Честит Рожден Ден!!! Желая ти много здраве, радост и късмет  Hug.
Иси, темичката е супер  Hug. Браво!!!
Бета, честита ви количка. Със здраве да си я чупите  Mr. Green.
Ети, не се притеснявай за ходенето. Тито все още го е страх да ходи и хванат за ръчичка  newsm78. Единствено стои изправен на краката си, но го е страх да прави стъпки.
И аз имам намерение като се приберем да запиша мъника на кухня. Той отдавна отказва да яде пюретата. Освен това вадим още два зъба /общо ще ни станат 14  Flutter/ и вече може да започваме с пържолите  Joy.
Желая ви приятна вечер  Hug.

# 28
Здравейте lovekiss
 bdbaloni Рени  newsm51  cheers
И ние от хайманосване, не остава време за компа. При нас новото е, че от три дена къпем Калоян в душ-кабината.  Laughing Забавно му е и вече не плаче от душа, даже пие вода от него.  Party Още пробваме в какво да го слягаме, първо беше в по-голям леген, после кофа, днес ще пробваме върху столче, а май най-добре ще му е на пода. Flutter
Иси - прекрасна темичка  smile3525
Пърли - и на мен много ми се ходи на море, но нещо ме е шубе да го водим Калоян.  ooooh! До година, живот и здраве - там сме.  Peace
Бета - честита количка, със здраве да си я ползвате.
Пиги, Прашчо - дайте повече инфо за очилата. Каква марка са и пазят ли нещо? Гледах едни на "Чико", бяха 25 лв. и ми се сториха евтини за истински очила.  Hug
Eли - ужас  Shocked  Shocked
Гери - сигурно Митето не ще да яде от смяната на климата.  Thinking И Калоян продължава да се буди нощем за кърмене. Пробвах да му давам за вечеря, но хапна малко и пак се буди. Явно си е до дете.   33uu

# 29
Рени, Честит Рожден Ден!
Желая ти много здраве и щастие!

Общи условия

Активация на акаунт