Слънце,пясък и море юлчето се кани дупе да пече

• 13 722
  • 301
  •   1
Отговори
# 45

Честит 1ви Рожден Ден на Кристофър и Мартин!!! Бъдете винаги много здрави, весели и щастливи деца.
Честити месечинки на Димитър и Мина . Желаем ви също много здраве и късмет.

# 46
  • Варна
Я дя си попиша аз Mr. Green

Ели
,това което написа за болницата е направо Sick Sick Sick
Попова ,добре завърнали се Hug Hug Hug,давай и снимков материал Wink
Пиги,браво на теб.голям напредък с това гърне Shocked.пу-пу,ние кога ли ще ви настигнем ooooh!сега съм решила да го държа по гащички в къщи,че се спарва милото и в гащите една пеленка и много често нагърнето Peace
 Оффффф,тук в 10ч беше вече 30градуса #Crazy #Crazy #Crazy,какво ще правим цяло лято Confused
Вече не става да тръгвам към центъра с автобуси и храни разни,че нали му готвя,то ще се вкисва Rolling Eyes Tired.
Тези които ще идват във Варна на почивка,идвате вкъщи да готвите и туйто. Mr. Green оправяме работата Hug
Бетта,честита количка.сас здраве да си я ползвате и чупите Peace         
Изчезвам,че Друндьо се   надриска ooooh!                                                                                 

# 47
  • somewhere over the rainbow
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ И КРИСИ! newsm38
Да са много здравички и да радват мама и тате! Gift smile3525

Честити 11 месеца и на сладкия Друнди!  bigdance2

При нас нищо ново - скууука Crossing Arms

# 48
Честит рожден ден на Крис и на Марти! Пожелавам им здраве, весело детство и много щастие!

Който има желание да дойде на този рожден ден моля да пише на isi_kam ЛС с датите, на които ще бъдат свободни, за да можем да изберем дата удобна на всички.

Благодаря на Иси!  Hug  bouquet

Имам лична молба към jorjito, ако има желание да поеме организацията на събитието!  Wink Hug

# 49
 HugАз (ние) след 17 Юли сме свободни да дойдем на Море стига да сме здрави  Praynig!И ще се опитаме да съчетаем датите и да дойдем само да се избере дата и да има Юлчета сме там!Да не стане само Варненски мами! NaughtyТо не че има лошо де! Flutter

Кой прави тази красива покана,може ли да се помоля за една такава подобна за да си разпечатам покани за нашия рожден ден! Praynig Whistling

Жоржи това не е болница а е частен кабинет с две стаи! ooooh!

# 50
  • някъде
Честит рожден ден на малките пораснали момченца- Крис и Марти!!! Бъдете здрави, весели, палави и усмихнати, мили дечица! Весело детство и много подаръци на днешния празник!   bouquetHug Hug Hug

Честито и на месечинките! И вие милички ще празнувате след точно един месец първият си ден-ден!!!  bouquet Hug Hug Hug
Друнди love001  love001  love001

# 51
  • Sofia
Привет дами  Heart Eyes

Честит първи Рожден Ден на Марти и Кристофър.
Да са много здравички и щастливо,безгрижно и безоблачно детство им желаем

Също така и на месечинките ни

Hug   bouquet  Hug

Ели Ние сме на кухня и хапваме така:
9,30-АМ
13,00 Основното от ДК
16,30 Кремчето от ДК
19,00 Супата от ДК
22,00 АМ
А за морето аз мисля пюрета да взимам че няма как иначе според мен по удобен начин  Peace

За тази прекрасна среща която организирате е супер но ние за съжаление няма да има как да дойдем  Cry отпуската на тати е планувана за края на август  Tired

Кой прави тази красива покана,може ли да се помоля за една такава подобна за да си разпечатам покани за нашия рожден ден! Praynig Whistling

Може ли на всеуслошание и на мен ми хареса като идея  Blush а не знам как стават тия красоти  ooooh!  Whistling  ooooh!

# 52
Здравейте  bouquet 
От ходене на сам на там все не остава време да пиша, но се опитвам да ви чета редовно.
Честито на всички празнуващи newsm51
Ние сме добре и със всек8и изминал ден ставаме все по палави newsm32
Ние басейн имаме може би от месец, но активно го ползваме от близо 2 седмици и е голям кеф. Като тръгна да го вадя и започва голямо реване, огласяме цялата улица. Басейна ни е на тераста и кой как мине само го закача. Незнам като отидем на морето как ще го изкарам от водата. И ние ще ходим някъде 3-4 авг. но още не сме решили къде. Ако може някой да даде съвет ще се радвам.
Чао засега. smile3525

# 53
радвам се ,че ви хареса поканата Hug
ще ви обясня по-късно ,защото моето пораснало момче много плаче,кашля и сега виждам ,че има и сополи Whistling
мога да ви и направя такива покани ,но трябва да си дойде моя(който е в командировка цяла седмица).Тази съм я правила вчера в 12 през нощта докато моите палавници спяха и сутринта като станах бях допуснала грешки ooooh! и съм ги оправяла с ревящо бебе в другата стая.
Обещавам довечера когато заспят ще дам пълни обяснения
бягам ,че пак плаче

# 54
Браво на вас!!! Страхотни сте!!! Браво на isi_kam за темичката, постарала си се много да ни зарадваш. И поканата ви е страхотна.
 bdbaloni
А сега на патерица да честитя на Ренката  newsm59  Gift  party023 и с пожелание преди всичко за много здраве, щастие   261uu и късмет  smile3535 от мен. Много да я слушка порастналото детенце и голямото мъжленце.
Честито и на днешните първогодишници Марти и Криси! newsm38  bigdance2 Tada
 Hug ви силно, защото ми давате страшно много кураж и желание за ново бебче като ви чета темичките.  Heart Eyes

# 55
  • Варна

Скъпи Марти и Криси!Бъдете здрави ,весели и добри деца.
А на вашите родители също желая здраве много сили и здрави нерви в отглеждането ви.

Честито и на порастналите месечинки.
Иси ,супер тема особено началото Peace
За общия рожден ден само на 28 и 29 не мога  ,но не се съобразявайте с мен.В този  период имама рожденници.
delux69 стискам ти палци  Peace
Нашият режим на хранене е следният : 9.00-крем с бисквитки,каша,кус-кус ,овесени ядки или попара
                                                                13.00-основното от кухнята
                                                                17.00-супата от кухнята
                                                                20.30-мляко и сън
                                                                05.00-мляко
Ели тук купони се вземат от предната седмица,продават ги в различни дни .Зависи от коя кухня ще вземате храна.

# 56
  • Казанлък(Бургас)
Здравейте отново!

Радвах се на Интернет един ден и се скапа.Днес дойдоха от ADSL и отново сам на линия.
Но на мен не ми беше до форуми тия дни .Филип  миналата сряда повръща на фонтани 24 часа и имаше диария.До вчера все още имаше диария,но днес да не чува дявола е по-добре.
Много е отслабнал милия! Weary
Някой може ли да ми каже дали има някакви детски витамини,които мога да му давам за подсилване.

# 57
Gery_to, ето какво ме посъветва Бърди по повод запитването ми за червеникавото петно в урината:
Цитат
За никакви "забелвания" и реч не може да става!!!!!!!!

Това е:
*или урати пикочна киселина-честа находка при деца
*или от кожна раничка се пропуска малко кръв.

При положение обаче че общото изследване на урината и посявката и са добри.
Ако се прецени че има раничка, или зачервяване, Бактробан за около два дена, два пъти дневно нанесен в лек слой ще затвори раничката.

# 58
По колко грама е храната от кухнята, в какво я сипват? Смятам и аз да пробвам една седмица да запиша Мартин.

Ние на 28 и 29 юли също не можем да участваме в общия рожден ден, защото ще си имаме личен! Laughing

# 59
честит рожден ден на Криси и Марти
желая им много,много,ама мнооооого здраве и игри!

Общи условия

Активация на акаунт