Слънце,пясък и море юлчето се кани дупе да пече

• 13 730
  • 301
  •   1
Отговори
# 60
така бързам да попиша
преди малко повърна и сега спи.
диди81 когато и да започнеш да приучаваш малкия към гърнето от начало все ще си бъде дебнене.Ето ние вече 2месеца сме без памперси в къщи и пак си го дебна.Дори и да почне да си казва пак ще го дебнеш, тези малки дяволчета понякога проявяват и инати и си вършат работите в гащите.Мойто дяволче вече два пъти реши ,че ще бъде художник и няма да ви кажа леглото на какво му приличаше ,после се наложи да го спиртосам цялото ooooh!
ето и нашата нова придобивка ,бате не искаше гърне и много бързо свикна с тази седалка ,но я счупи, взеха ми само 3лв.за доставката от Данет.
jorjito не се шашкай ,че му викваш от време на време ,в къщи за съжаление баткото го поема моето крещене и за това вечер не мога да го прибера от улицата.
ох после пак ,че се събуди

# 61
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Привет!

Isi, прекрасна тема  newsm10!

Честит първи рожден ден на Крис и Марти! Да растат много здрави и безгрижни деца!

Честито на месечинките!

Честит РД на Рени , на патерици! С пожелания за много здраве и късмет!

Бета, честита количка! Със здраве да си я ползвате!
Ели, разказът ти е потресаващ  Shocked!
Гери, Вяра вечеря около 20:30ч зеленчуково пюре или каша и също се буди нощем да цока, но не мисля, че е от глад.

За морето какво да ви кажа – аз самата съм против ходенето там за себе си, какво остава за детето  Rolling Eyes...Миналата седмица оглеждахме в Практикер басейните и се спряхме на един голям, който става и за големи – 150 лв – идеално за вилата  yes!
Жегата тези дни е непоносима. В офиса климатикът е точно над моето бюро, а аз все имам работа на РС-то  Close, а  като не е пуснат, в стаята не се стои...ужас ви казвам!
Иначе другата седмица ще съм командировка в Плевен...хич не ми се мисли как ще я поддържам лактацията.

Ами това е от нас. Крийте се по сенките в парковете и пийвайте повечко водица, че...

# 62
писах писах и всичко се затри #Cussing out #2gunfire
набързо обяснявам за поканите взимате си готова рамка от интернет или си я правите във фотошопа след това оформяте текста пак във фотошопа и записвате след това ,ако искате такива блещукащи работи отивате тук http://blingee.com/ регистрирате се и после следвате стъпка по стъпка и готово.Оф май не го обясних като хората ,но днес от много проблеми главата ми ще се пръсне.ако нищо не разбрахте кажете горе долу на каква тематика искате и ,ако имате и готов текст и ще ви направя към края на седмицата.Събота и неделя мислим да отскочим на плаж да направим подготовка Wink
хайде лека и мека отивам да реанимирам.  bouquet

# 63
Честит Рожден Ден на вече големите ни момченца Крис и Марти!

Честито и на месечинковците!

yanac: Много неприятно, но за жалост не мога да ти препоръчам нищо. Thinking И от какво това повръщане и диария, вирус ли?
И Дани днес имаше еднократно разстройство, но повече не се повтори. Praynig
Вчера яде сини сливи от кухнята, та може и от тях да беше, че аз досега само от Хипп-ските съм му давала.

# 64
  • София
Честито на рожденниците Криси и Марти!
Честито и на месечинките!
Да са живи и здрави, много веселба и игри им желая!

Аз да се оплача, че Яна ама хич не яде, днес не й се събират сигурно и 200 гр твърда храна. Само да ме види с лъжичката и започва да се гърчи на стола да бяга. Само сухари и на баба си мекиците яде с кеф  ooooh!.
Да кажеш поне, че много е сукала - не е, два пъти през деня. Малко сок пи и това беше. Не знам какво ще го правя това дете. Да я записвам ли на кухня, като иска само каша и плодово пюре. Нарина, нали и вие бяхте така, оправихте ли се?

Иначе си имаме ново забавление - качваме се по пързалката по стръмното и после се спускаме, после може да кача клипче.

Идеята за общ рожден ден е чудесна, но не знам дали ще можем да сме там по това време.

Ели, това, което си описала, е ужасно. Мисли ли да звъннеш анонимно в полицията за случая?

yanac, дано да ви мине бързо  Hug.

# 65
Привет и от мен!

Отдавна не съм писала, а четенето вече не успявам да наваксам.

Исках да пожелая

Честит Рожден Ден на Мартин и Кристофър! Щастливо детство и весел празник!

Честит Рожден Ден на патерица и на Нора и на Йоанна!

Пак на патерица исках да поздравя и Рени. Пожелавам ти много щастие, любов и късмет!

Напоследък ми е доста натоварено. За Мишел все още няма място в детска градина и двамата с Пипи ми запълват времето порядъчно. Пускам форума от време на време, понякога даже и пиша, но нашата темичка все не можех да прочета и се чудех как да се включа ни в клин, ни в ръкав...А сега видях, че съм пропуснала и много рождени дни.  ooooh!

В края на седмицата заминаваме във Франция при свекърва ми, та стягам багажа.

Освен това Мишел днес има рожден ден (става на 3) и тази седмица имаме емоции. Исках да ви почерпя в късната вечер с шоколадче :

Съвсем набързо видях, че коментирате в тази тема махането на памперса. Ами какво да ви кажа, аз скоро няма да го махна на Пипи, а освен това се сдобих с още едно бебе да му сменям памперса- новата кукла на дъщеря ми пие вода и се напишква, та сега сменям и нейните памперси ooooh! Въобще по тази тема съм много тежък случай, аз децата не мога да оправя, сега и кукли си отглеждам...Мишел й дава да лочи вода до откат и после не може да се справи с памперса, та...мама сменя. Тя мама поне със сменянето на памперси има доста опит...

# 66
Честит първи рожден ден на Марти и Кристофър!!!

Честито на днешните месечинки!

Lala, честит трети рожден ден на Мишел!!!

Днес ходих на масаж, защото снощи така ме заболя гърбът, че направо ми се доплака Cry Сега съм малко по-добре, но предполагам скоро пак ще ме хване. Препоръчаха ми да плувам 3 пъти седмично за укрепване на мускулатурата.
Утре ще ходим на консултация и после ще правим прощапулника Grinning Днес обаче забелязвам, че Пламена предпочита да пълзи и все сяда на земята...Дано утре се представи добре Praynig Питката трябва ли задължително да е сладка?

Ето една снимка на Пламена от днес:

# 67
  • хасково
Честит първи рожден ден на Марти и Кристофър! Щастливо детство и весели игри![/color][/size][/img]

Честит рожден ден на Мишел!
Честито и на месечинките!

Нашето меню 8.00  попара, кус-кус, макарони
                        10.00 сок или плод
                        12.30 основното от кухнята
                         16.30 крем или каша + сок
                          20.00 супа или каша "за лека нощ" или АМ

Вчера дадох за първи път кисело мляко( 2-3 лъж.) , защото Яница все иска от нашия таратор. Минаха 24 часа , няма никаква реакция и сигурно ще й давам - много го хареса.

Лала, приятно изкарване във Франция , чакаме снимков материал.

Лека и безревлива нощ!

# 68
  • Казанлък(Бургас)
Честит 1-ви рожден ден на Марти и Крис!
Честити месечинки на Митко и Мина!

Не знам какво ще го правя това дете. Да я записвам ли на кухня, като иска само каша и плодово пюре. Нарина, нали и вие бяхте така, оправихте ли се?

БетаМисля ,че е добре да я запишеш на кухня.Филип не е много ящен,но храната от кухнята много му хареса(и на мен ми харесва! Grinning)Да напрегръщаш и нацелуваш сладката Яна от нас. Hug newsm51

# 69
  • Казанлък(Бургас)
То станало 20-сти! newsm53
Честити месечинки на двете сладурани от Бургас-Пламена и Деница!(Аз съм силно пристрастна,защото това е моят роден град)
Честити месечинки и на двамата малки мъже-Георги и Калоян!

# 70
Честит Рожден Ден на Марти и Кристофър!!! Мили дечица, бъдете здравички, весели и любящи синове!

Честит Рожден Ден и на Мишел! Нека бъде здрава и щастлива, добра кака и помощничка на мама!

# 71
Добрутро, мамета и бебета!   bouquet

Ами предлагам да си направим паралелен рожден ден в София за тези от нас, които няма да са край морето. Какво ще кажете? Можем да си организираме томбола с подаръци.. А също ми хрумна, че можем и общофорумска томбола да си организираме! Правим списък на всички мами в отчетната и теглим чоп (някак си) и така всяко юлско другарче ще получи подарък. Ъ?

# 72
Идеята ти Пърли е супер ,може и видеовръзка да си спретнем хихихиххи,а аз мислех че след 17 Юли сме свободни, а сега консултацията ни ще е на 24 а не на 17 че имала много хора тогава!Та до 24 ще сме си в Пловдив(Юли)!Пърли а това за разменянето на подаръци трябва да се направи списък на всички желаещи а не всички в отчетната,някои не влизат, някои няма да искат и така! ThinkingАз съм ЗА!

Честити месечинки днес!

Бета мислех си но не е моя работа да се меся и да се саморазправям ,пък и всеки си носи глава на раменете,и аз имам прегрешения на младини дет се вика и нямам право да ги съдя ,но условиятааа и лекарката е за съд! #Crazy Но пак казвам не е моя работа,пък и може да е легално знаеш ли на кой плаща и на кой се отчита Money Сега в България са законни(разрешени),представям си ако ги забранят какво ще става,по мазета и по дупки не ми се м исли! #2gunfire

Иси аз всичко разбрах при положение че нямам фотошоп и не съм запозната с него,така че ще сваля вече тоя фото шоп и какво по хубаво от оригиналната покана на мама -първа разработка във фотошоп!Хииихихихихихих Mr. Green

Махам се  Whistling

# 73
  • През девет земи в десета
Добро утро на всички,ние току що ставаме и айде на компа,че вчера не остана време за писане,вчера цял ден се размотавахме из центъра,на Цвети нещо не и харесва в парка,по интересно и е по улиците или да се вози в колата,загубена работа,а мъж ми каза,че аз съм виновна,така съм я била научила Mr. GreenИ по магазините и харесва,като всички се закачат с нея Laughing

Пърли и аз съм за за срещичката,ние чак август ще заминаваме,пък и да отидем инцидентно до Варна по-рано не се знае кога ще е ,ние решаваме на момента и тръгваме,много сме бързи Rolling Eyes

Бета,в петък пак сме при мама,ако сте си в района да се видим а?Не се притеснявай толкова за неяденето,от бебешките работи и ние ядем само кашата и плодовите пюрета,а всичко останало е от нашта маса,като я сложа да закусва и вечеря с нас сама си иска,иначе не насилвам,нямам нерви Naughty

Честито на патерица на всички празнували бебоци и мами,да сте весели и щастливи,много здрави и послушни!!!   newsm51 newsm51 newsm51

# 74
Здравейте майчета от доста време не съм писала, честито на всички празнували и празнуващи бебчовци и мами   bouquet
Смятам че общият рожден ден е много добра идея.
Напоследък излизаме с Цвети сутрин за малко и след обяд и така ми се разкъсва денят и не ми остава много време за компютъра и вас Embarassed
Режимът ни за хранене е следният 7ч. - кърма; 10 - 1/2 порция попара; 13- пюре; 17 каша с плодово пюре; 21,30 - кърма. Така го промених за да можем да излизаме след обяд към 5,15-5,30 до към 7,30 по хладното, преди имаше хранене в 6,30 а тогава вършеше и голямата работа в гърнето така че не ставаше за разходки по това време.
Иначе при нас нищо ново Цвети още няма зъбче, но отдолу прозира на венеца и вече от 1 седмица го чакаме да се покаже. С ходенето напредваме бавничко от 2 дни вече върви като я държа за ръчичките преди се дърпаше искаше да я хвана здраво под мишничките. Утре сме на консултация и ще пиша колко е пораснала, но сигурно е малко, много стройна ми е госпожицата ще става манекенка Laughing

Общи условия

Активация на акаунт