Слънце,пясък и море юлчето се кани дупе да пече

• 13 732
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Добруутро smile3507 morning

4uuЧестито на днешните месечинки  4uu

Честит трети рожден ден на Мишел.Да е здрава и да слуша мама и тати
Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Нямам нищо напротив да се заема с приготовленията за Варненската среща bowuu.Много ще се радвам,даже.Само трябва да уточним някой неща,като например кои мами и бебоци ще идват,за да видим кои дати са свободни.защото на рожденните дни на бебоците няма как да стане да сесъберем.предлагам да е неутрална дата,на която никой няма да има Р.Д.Ако е възможно,де newsm78
Даже имам идея къде да го направим общия Р.Д.за мамите от Варна и тези които са идвали,в Детския кът в Морстката има идно заведение на едно езеро с патки/как се изразих само Mr. Green/,че там едната сервитьорка ми е позната и няма да има проблем да резервирами цялото островче в езерцето.
Незнам дали се разбра нещо Whistling

Нарина,питах за питката трябва да е содена, и отгоре се маже с мед Hug Peace
Ох,тоя фотошоп и намене ми е легнал на сърцето,ама пусто нямам време да се занимавам,да го разучавам Crossing Arms
Янак,дано се оправите бързичко Praynig,за детски витамини виж Имунобебето Peace
Пепи111,защо си против ходенето на море??? newsm78 Thinking newsm12

Мацки,да ви питам:
Скакво спят вашите съкровища нощем

Дито спи само по боди без ръкав,и цяла нощ се върти като пумпал горкото място не може да си намери от жега #Cussing out Close Rolling Eyes Shocked ooooh!
Да поръчам ли летен спален чувал, и да го слагам голичък вътре се чудя newsm12 newsm12 newsm12
Нанниlove001  love001  love001

Айде бягам,че работа ме чака,докато чавенцето спинка Mr. Green

# 76
   Hug Приветско и от нас! Hug

Тази сутрин пропуснахме разходката, че наш'то диване се събуди в 6ч и в 9ч вече му угаснаха батериите.
Сега го чакам да се събуди и излизаме за кухнята. Вкъщи спи по боди с къс ръкав/или потник/ и много тънко чувалче и пак се поти...страшен мор е! sweating
  Напоследък и той отказва да яде, сигурно от жегата, а вчера глътна нещо-по едро и ми напълни шепите. ooooh!
Хем започна да свиква с по-едрата храна... Thinking  явно само с тази, която наистина харесва. Иначе ако не иска да яде, бута лъжицата и си извърта главата на другата страна.
Все още ходи, държейки се за двете ръце, страхува се да пусне едната. Голяма страст са му всички лампи, пералнята и цветята.
Мисля, че вече казва съвсем осъзнато "Тате", търси го , маха му с ръка...не пълзи и не се изправя в леглото. Crossing Arms
jorji Heart Eyes

party006Честита месечинка на Пламенка, Деничка, Жорко и Калоянчо!  party006
             newsm59 Честит Рожден Ден и на Мишлето! newsm59

# 77
  • somewhere over the rainbow
Честити 3 годинки на Мишелката! Hug
Лала, ми и тя е Близначе, тогава не се чуди защо е така сладко-палава Wink И аз съм била такава, майка ми и до днес се чуди как ги е раждала главичката ми разни странности Thinking...и продължава де Blush
Бета, отново сме като вас Hug - не ще да яде и е категорична в това си решение Naughty Само като й кажа "Хайде да папаме", ще си счупи краката да бяга, надавайки страшен вой hahaha
За томболи-момболи съм ЗА Wink
Фотошопа го имам от скоро, ама съм много "боса" и едва ли ще се справя с поканите ooooh!
Хм...още щях да пиша, ама забравих за какво...жегата ми е изпила мозъка Crossing Arms

# 78
  • Казанлък(Бургас)
Здрасти и от мен! newsm47

Да се похваля(ама тихичко,че да не чуе дявола) Филип от вчера няма диария.Обикаля цялата къща,смее се и се закача. newsm44

jorjiti благодаря за съвета!Ще му купя Имунобебе.Фил спи с тънко боди и панталонки,завит с чаршаф-поти се!!!Смятам да му ушия летен чувал (много шава докато спи) и да го слагам да спи по боди с къс ръкав.

.. А също ми хрумна, че можем и общофорумска томбола да си организираме! Правим списък на всички мами в отчетната и теглим чоп (някак си) и така всяко юлско другарче ще получи подарък. Ъ?

АЗ СЪМ ЗА!Само как ли ще стане?! newsm78

Целувки и слънчев ден на всички!

# 79
  • София
Pigi, този път мисля, че няма да се разминем, нямам планове за петък.

Pearly, сигурно в софийския РД ще можем да се включим, само някой да се наеме с организацията, че на мен например хич не ми се удава.

Аз уж я калявам Яна, а още спи с гащеризон с дълъг ръкав, тънък, ама все пак  newsm78. Тя спи чисто отвита (с дупе, навирено нагоре) и ме е страх да е и с къс ръкав, но от довечера й слагам къс ръкав.

Тате и ние съвсем съзнателно казваме, даже една вечер вика Тате и аз викам да бе, тате, ама той бил, дошъл си от работа и айде при нас в парка, а аз не й вярвам на Яна  Laughing

Аз пък нямам фотошоп, иначе сигурно не е сложно.

Ето ни клипчето от пързалката: http://s179.photobucket.com/albums/w316/betta_13/?action=view&am … rent=100C3394.flv

# 80
Ами тегленето на чоп-а май трябва да стане без присъстващи по разбираеми причини. В един файл ще миксираме имената и ще публикуваме списък кой на кого трябва да направи подарък. Предлагам да фиксираме някаква сума от 15-20 лв, за да има равнопоставеност и да сме справедливи към всички бебоци. След това ще си менкаме ЛС-та с адреси и ще се веселим.  Laughing Нещо такова... Идеи?  newsm78

За софийското парти, предлагам ако някоя мама разполага с баба подръка, на която да си остави чавето, да вземе присърце организацията, че в тая жега не виждам как иначе. Или поне да си разделим 2-3 заведения, в които да проверим как стоят нещата и така..

Много съм досадна!

# 81
Аз съм за общата юлска среща, много добра идея . Дори огледах календара и възможните дати. Предлагам да е събота или неделя, за да могат да дойдат повече майки и татковци. И тъй като някой беше писал да е втората половина от месеца , а и не трябва да имаме рожденници тогава, то предлагам датата да е 22 юли, неделя. На 28-ми, събота също няма рожденници, но имаше няколко мнения , че точно тогава не става.
jorjito, детския кът в морската е много подходящо място.

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 14:11 от coccinella

# 82
   Обядът днес ни беше половин бурканче крем супа от тиквички, една бисквита и около 100мл вода. #Crazy
Основното  от кухнята е зелеее, отивам да готвя. Crossing Arms

Предложение за заглавие на темичка: Юлчета мънички духат вече първите свещички!

# 83
  • Казанлък(Бургас)
Ами тегленето на чоп-а май трябва да стане без присъстващи по разбираеми причини. В един файл ще миксираме имената и ще публикуваме списък кой на кого трябва да направи подарък. Предлагам да фиксираме някаква сума от 15-20 лв, за да има равнопоставеност и да сме справедливи към всички бебоци. След това ще си менкаме ЛС-та с адреси и ще се веселим.  Laughing Нещо такова... Идеи?  newsm78

Много съм досадна!

Не си досадна! newsm62

Мисля ,че предложението ти е добро! smile3521 smile3501

# 84

Честит Рожден Ден на Марти и Криси!!!
Съжалявам, че вчера не честетих, но нета ми от 4 дни е отвратителен и постоянно разкача #Cussing out

Честити 3 годинки на Мишел!

Мили слънчица, желая ви щастливо детство, весели игри и многооооооооооо здраве!!!

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 15:24 от eti_31

# 85
Ели- аз лично не бих взела супа или каквото и да е било наготвено от кръчмета или заведения, но разбира се това си е мое мнение. Като ходихме на почивка аз си реших проблема с пюретата на ХИП. Скъпички са, но Венци си ги хапваше с огромно удовоствие, пък и са направени като ядене и вкусни, опитах ги  eat
pearly - аз съм ЗА идеята, така всяко дете ще си има изненада dance
Нашият режим е следния:
07.30ч.-закуска-попара, кус-кус, каша, кормфлекс-днес го въведох, плод с бисквита
12.00ч. - 1/2 супа и яденето
17.00ч. крем, грис, мляко с ориз или каша
20.00- АМ
Дозата от кухнята е 200 грама на яденетата.
Ето какво правим, на обяд като не можем да се разхождаме:

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 15:58 от eti_31

# 86
Здравейте
Влизам само да почерпя по случай 11-те месеца на Калоян

bdbaloni Честит Рожден Ден на Марти и Криси! bdbaloni
Честит Рожден Ден на Мишел!  newsm51
 baloni Честитити месечинки на Пламена, Деница, Георги! baloni
Идеята за томболата и за софийския рожден ден е много добра.  Peace 

# 87
Moмичета чак сега успявам да вляза тук и много мило ми стана  Kissing Heart
Благодаря на всички за хубавите цветя и пожелания  Hug
Черпя

# 88
Тук положението е плочки и бетон навсякъде и разни мазилки  doh
Та аз и бебо сме на бабин дом където нямаме нет и няма как да ви чета.Днес по изключение съм си тук.
Още поне 2 седмици ще сме така.  Tired

Честито порастване на ПЛАМЕНКА , Калоян,Марти и Криси!

# 89
Честити 11 месеца на Деница, Калоян и Георги!!!

Ние черпим по случая:

Ами ние днес имахме малко лоши преживявания (като изключим прощапулника Laughing). Ходихме на консултация...оказа се че тежим 7,750 Laughing Thinking Аз направо вече ще взема да хвана гората...То такава манекенка като Пламена май няма newsm78 Навръщане за Сл.бряг климатикът в колата нещо спече и стана някаква жега...Малко след това Пламена взе да се превива и почна да повръща, а беше яла преди 3 часа...Всичко си повърна детето...цялата се омаза, но най-гадното беше, че се уплаши и много плака и трепери. Аз също се изкарах акъла...Следобяд спинка добре, но като излязохме беше доста топла и се оказа, че имаме Т' 37,5. Приготвих се с Панадол и Ефералган...тя взе да се криви, да плаче, да скимти....очичките й едни такива светнаха...омарлуши се  Rolling Eyes Звъня аз на педката - тя някъде на път била и не можела да говори, после вика да сложа свещичка и ако има проблем през нощта да търся лекар Sick Вика че можело летен вирус да е или претопляне..пък аз мисля да не са зъби newsm78 Сега преди да заспи ака доста течно и пи вода (нали по принцип не я иска). Направо не знам какво да мисля...Така ожесточено ръба всичко, до което се докопа, че аз очаквах зъби, ама след случката днес май на слънчасване ми прилича....Дано да не е някой от онези вируси дето те правят на парцал една седмица Praynig Милата като не може да ми каже и само се гуши в мен и мънка Sad
На някого случвало ли се е да се претопли така? Направо не знам какво да правя ако почне да повръща през нощта  Confused

Съжалявам, че така се отплеснах и ви натоварвам...имах нужда да споделя, защото точно сега се чувствам тоооолкова несигурна и объркана.

До скоро Hug

Общи условия

Активация на акаунт