Слънце,пясък и море юлчето се кани дупе да пече

• 13 733
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
Нарина ние миналата седмица бяхме само с Т и разтройство.2 дни ни държа и това е.
На моята приятелка бебето и то е с Т 2 дни.Калудова и е казала че масово сега бебетата от жегите вдигат Т.Просто не могат да се адаптират.На Пламенка може и пътят да и се е отразил.Дано не е вирус  Thinking

Килограмите са ни 8,300.И ние сме същите дребуси.Структура ще да е  newsm78
Целувки на Плами   love001

# 91
  • някъде
Честито на месечинките ни!!! Hug Hug Hug На Калоянчо   love001

Нарина, бързо да и минава на Пламенчето и целувки от Алекс! Hug

И ние днес имахме лошо преживяване!
Нашият умен тати реши че не му се занимава да стърже ябълката и взе че насецка едно мако парченце и му дава на Алекс! Аз го виждам и му казвам да не му дава такива парчета, а той ме успокоява, че било нарязано, след което Алекс започва да гледа уплашено и да не може да си поеме въздух! Shocked Скачам аз, но ръцете ми мръсни-тъкмо мешах салатата и не мога да направя нищо, той го тупа по гръбчето но не помага и му казвам да бърка в гърлото, бърка той изкара парчето, Алекс повърна мъничко и като се почна един рев- Алекс реве, аз рева и викам колкото мога, абе ужас направо ooooh! Горкото ми детенце Confused

Вчера пък ми разля кафето докато ме нямаше за 2 минути и то докато детенце спеше! ooooh! Решил нашия да му оправя обувката- абе какво има да оправяш бе човек bash, нацапа количка, пелена, чорапки, обувки, добре че кафето беше вече студено......оле направо така ме дояда, че чак накрая взех да се хиля на глупостите му smile3555

Режима ни е такъв:
8,30- попара
12,00-13,00- няколко лъжички супа и основното от кухнята, но не изяжда всичко
16,30-17,00- десерта от кухнята или банан и рулце 7дейс
20,30-21,00- кърма
3,30-4,30- кърма

# 92
  • През девет земи в десета
Nariana,може да е вирус,но е възможно да вдигне температура и от претопляне,ако започне да повръща нощеска,трябва да внимаваш да не се обезводни,има хомеопатични свещички против повръщане,ето линк с лекарства и дозировка:http://pramed.com/Povry6tane.html

Дано да не е нещо сериозно,че само това ви липсва!

Ние днес не сме излизали от вкъщи,след осем часа се поразходихме из двора,много горещо беше,сега Цвети едва заспа от жега,беше станала вир вода и спи само по потник и гащи с едно съвсем тънко одеяло ConfusedНа мене пък изобщо не ми се ляга Tired

# 93
  • ES
Здравейте мамчета,

И ние сме така, на разтроство ни избива, вчера е ходил 3 пъти, а днес 2 като имаше един нацапан памперс. Тотално отказва да яде. Майка ми го храни с едно театрални постановки, заслужаващи Оскар. Бетта, и вие ли сте още така. Пие доста вода. Днес му купих и магическа спортна чаша на Авент, добре се справя. Ама с това неядене ме притеснява. Мислех, че е от зъбче, че второто белее, ама явно и жегата си оказва влияние. А ако бяхме в Испания  не ми се мисли там от 1 месец е така и повече ще става.

Диди, диетата на Пиер Дюкан, съвместима е с кърменето, можяш и да не я спазваш толкова строго заради витамините. Има 12 темички в Красива мама за този вид диета и една с рецепти за нея.

До скоро!

# 94
  • София
gery, ние сме почти на кърма, яденето ни е около 200 гр твърда храна на ден  Confused. Количеството съм сигурна, че го намали от жегите, а зеленчуците спря да ги яде от зъбите преди повече от месец. Баща й и той беше от драмсъстава по време на хранене, ама вече я оставям да яде, колкото иска. Кат' не ще, приключваме и така.
pigi, Яна не ще да близне наша храна, само ако й заприлича на хляб, отваря уста. Идея нямам как ще прояде манджи.
Narina, и аз мисля, че е от горещината вашата случка. Яна днес направо клюмаше в колата, а обикновено не е такава, добре, че нищо друго й нямаше после. Наистина трябва повече водичка да пият сега. Не каза за прощъпулника как мина?

# 95
Бета,айде пак по нощите с тебе!Мойто гардже отваря уста за всичко ,което ядеме ,дори не поглежда,какво и давам,ама ако не и хареса ела да видиш как плюе наляво-надясно SickДобре,че е дебеличка да не се притеснявам като не яде.Днеска между другото избълва едно пюре,хем видях че се втриса докато го яде,но нали беше гладна,отваря уста,а аз бутам лъжицата.Повече пюрета на Хам няма да давам,установих,че не харесва нито един модел,за жалост ми останаха 7-8 неизядени,но нали ги е купувала баба и карай Mr. Green
За сметка на това за вечеря изпапка една чиния пиле с картофи(задушени) и после се кърмихме за десерт Wink

Иначе сутрин:
9,30-10ч.-кърмене
12.00-12.30ч.Попара,каша или сандвич с кашкавал или сирене
!4.00ч.-кърмене за приспиване
17-00ч.-плодово пюре
21.00ч.-супа или каквото си хареса от нашта маса,ако неще пак кърмене и заспива

Ей това ядем ние,не е чак толкова внушително и не винаги го изяжда,но в общи линии не се оплаквам,каката ни беше ужас-злояда и Цветето ми е цвете пред нея Wink

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 02:46 от Pigi

# 96
Много сте писали! Sunglasses

Нарина има прахчета ентерол май бяха за обезводняване и за разстройството,но все пак и по телефона педката ви би трябвало да ви го каже как така не можела да говори,аз последния път така и се обаждам казвам и симптомите и тя аааа взимай веднага еди какво си,чай шипки,лечебна храна,прахчета веднага ми ги нареди!Не трябва  в жегите да се оставят това е сериозно бе щом и повръща ще се обезводни!

Някой слага ли във водата за пиене лимон? newsm78

Благодаря ви за отговорите за дневното ви меню,ще видя как да променя нашето newsm78 newsm78 newsm78

Дани къде се изгубихте със Криси  newsm78

Работещите мами също ни забравиха Thinking

В тези жегиии Юл спи по боди потник и не е завита,няколко мами тук ми споделиха че не завиват че се потяли,снощи пробвах да не я завивам и си спа!По скоро на обедния сън няма да я завивам обаче,става вир вода! #CrazyНие сме последен етаж и е сауна,и климатика не помага! Whistling

Друго щях да пиша но забравих вече!

Иси мерси,ще си сваля аз фотошопа но и време ще ми трябва да го уча! ooooh!

Бай за сега,пожелавам ви приятен и прохладен ден ако може че тези жегиии,намерете някоя дебела сянка и после след обяд по басейните или по коритата ние се къпем вече по 2-3 пъти на ден!

Бай!

# 97
Eхо, здравейте. Heart Eyes Heart Eyes
Ние поизчезнахме малко на гости на нашите, че мъжа беше командировка.

Не съм чела какво обсъждате в момента, но само видях че Пламенка е болничка. Наринче дано не се окаже вирус. Лора изкара първия си вирус докато бяхме в Перник. Направо се изприщих от притеснения. Вдигна 40 градуса и 3 дена почти не свали под 39 независимо от панадол, ефералган и нурофен. После се размина. Даже казаха че леко го изкарала, ама аз си знам. Последствия има, обрина се от нещо, незнам от какво е. Давам антихистамини, изчезна. Спрях ги, пак се появи. Сега пак почнах и незнам вече кво да правя, лекарства никакви не давам вече, дали не е от храна?! Ама пък докато беше болна беше на диета заради разстройството...

Айде чао засега, аз само се оплаках ама друго няма покрай нас.

# 98
Привет и от мен,

малко да ви изпусне човек от погледа и бебетата мекици прояли  Shocked

За съжаление няма да можем да се включим нито във варненския, нито в софийския ожден ден - няма да си идваме до България скоро Sad Но бих се включила в размяната на подаръци, ако получаващия не го притеснява да отиде да си го вземе от Павлово Wink

Герито, апартамента придоби вид вече. Скоро ще кача снимки ако ви се гледат Simple Smile

Синеочка, тук на това му викат 3 дневна треска и не му се впечатляват Crazy 3 дена температура, на края се изприщва и минавало.

Като ви слушам с тия болести, направо ми прилошава. Да чукна на дърво Ясмин освен една хрема зимата нищо не е хващала Praynig Дори миналата седмица при гледачката всички деца изкарали някакъв вирус с много висока - над 40гр температура, а на нея и се размина. Явно кърменето още я защитава Thinking
Сега й предстои ваксина против Заушки, Рубеола и Морбили. Казват, че почти винаги имало последствия ( висока температура) Sad

Пиги, много е вредно да се стискаш да не пишкаш - не само за бебета, а и за възрастни. Урината се връща по пикочния канал назад и се увреждат бъбреците.

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 09:58 от Майра

# 99
Момичета влизам на бързо да ви почерпя по случай нашите 11 месеца.

Първите 3 дни от тази седмица останах сама в офиса и направо се побърках от работа  Shocked

Пак се очертава голяма жега днес, така че внимавайте!!!

В момента се опитвам да кача снимки от кръщенето и когато успея ще ви пусна линк, ако искате да ни видите.

Болните дечица бързо да оздравяват!

# 100
               #MiltiЧестити 11 месеца на Герганчето! #Milti

Незнам какво ще правим с тия жеги. Зимата свикнахме на затворени прозорци и беше тишина. Точно отдолу зад блока ни има едно кафе с пързалка и пясъчник и се събират страшно много деца...пищят, врещят, плачат, майките-те пък повече и от децата и се налага да затварям прозореца в стаята, където спи Дани .Confused Тези дни следобедния му сън е към 2-3 часа  Shocked, но за сметка на това пък сутрин ни буди в 6-6:30ч. Вчера от 17ч до вечерта е изпил някъде към 200мл вода, а памперсът му преди баня беше абсолютно сух. newsm78

Ще ходим на гости на племеничката, а в тях е 30градуса, на последен етаж, южно изложение, та май по-добре да търсим сянка някъде навън. ooooh!
Нарина, как е Пламето днес? Praynig
синео4ка, какъв е обривът на Лорето? Дани също се обриваше по ръцете, така и не разбрахме ухапан ли беше, от храната ли...а сега пък са му избили някакви пъпчици около устата newsm78 мия го постоянно, ама и той с тая биба, сигурно се спарва от нея.
 Ренито
Цитат
Тук положението е плочки и бетон навсякъде и разни мазилки 
Ох, не ми напонях, имам и аз едни снимки от великия ни ремонт, като ги гледам и се връщам назад -лошо ми става!
Майра, качвай снимки да гледаме. Peace

# 101
Майра,аз не я карам да стиска,тя и през ноща не се напишква и спи без памперс,сама започна да прави по-голям интервал от едно пишкане до друго.Плюс това аз непрекъснато я питам,така,че няма страшно.Нещо не мога да си представя до 3 години да мия каакани и напикани дупета Mr. Green

Днеска май пак ще стоим в къщи на хладно Sad

# 102
  • somewhere over the rainbow
Ето ни и нас  Flutter
Дая и баба й избягаха към лифта на хлад, а мама се наслаждава сама на компа и кафенцето Party
Бебата спи с потник и гащички или с боди с къс ръкав /или потник/. Уж я завивам с чаршаф, но тя изобщо не го търпи и го изритва веднага. В началото я завивах през 5 мин. , но вече не си правя този труд Mr. Green...нали и ние не се завиваме.
Пърли, страхотно си го замислила, сега остава и да направиш организацията Wink
Синеочка, бях се затъжила за теб бе, душата Hug Много ни бягате Crossing Arms

# 103
Цвети вече знае,че не се пишка в гащите и ако забравя да я сложа стиска и по 3 часа,не я събувам на всеки половин час,това ако забравя де,иначе питам и тя си казва да или не!

Само като инфо го казах, сетих се просто като те четях понеже наскоро даваха точно едни тестове тук дали мъжете или жените могат да стискат повече Mr. Green и казаха за вредата от стискането като цяло Peace Надявам се да не си се обидила  Hug

# 104
А да се сърдя всеки си решава сам за себе си Wink,на нас така ни е добре,пък нали и памперса може да предизвика бъбречни възпаления,та  кое ли е по-малкото зло!? newsm78 Незнам всъщност дали може да се нарече стискане,по-скоро започва да се контролира,ние не пишкаме на всеки половина час нали Wink

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 12:50 от Pigi

Общи условия

Активация на акаунт