Слънце,пясък и море юлчето се кани дупе да пече

• 13 737
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Честито на днешните порастващи!!!

Аз от притеснения вчера само се оплаках и забравих да кажа за прощапулника. Ами Пламена все пак вървя до предметите, но преди това 3-4 пъти идваше при мен...Аз й викам "Отивай да си избереш нещо", а тя хоп-хоп и при мен Grinning Е, най-накрая хвана за какво иде реч и грабна чеката за зъби. Заключението - ще става зъболекар Hug Беше много сладка и днес гледам вече се пуска и вкъщи от едната стена до някой предмет...май взе да й харесва тая гимнастика Joy
Сега спи, но снощи пак вдигна Т и дадох Панадол. Днес сутринта излязохме рано на разходка и като се прибрахме отново беше една такава изцъклена и Т беше 37,5, но падна сама и сега пак спим. Няма особен апетит, а и след вчерашните резултати от кантара взех да се притеснявам малко. Ако прожължаваме така ще сме 8кг. на година и половина newsm78 Защо така не знам?

Айде до после, благодаря на всички ви за подкрепата. Утре имаме час при педката Praynig Дано да я закараме без ексцесии.

Синеоче, антиперетиците как ги давахте? Всмисъл през устата или свещички?
Някой знае ли кога какви средства се избират?

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 13:11 от Narina

# 106
  • Казанлък(Бургас)
Нарина радвам се ,че Плами е по-добре.Бях започнала да мисля,че и тя като Филип е с вирусна инфекция(той имаше същите симптоми)Тук в Казанлък има бум на вирусни инфекции.Има много деца приети в болница на инжекции и глюкоза.

# 107
  • Казанлък(Бургас)
Честито на всички,които днес стават на 11 месеца!

# 108
Нан-че  Heart Eyes Heart Eyes

Нарина давах презу стата, но голям зор. Слагах и свещички ефералган, но се подсече дупето и пак на панадол през устата. Ама какво дърпане и пищане -  ужас. А нурофена не е подходящ при разстройство да знаеш.

Нани беше навсякъде. След като се изрина вторият път, вчера, гледам че е повече по краката, но има и по ръцете, лицето. Най-малко по корема. Утре отиваме на алерголог.

Майра, значи треска. Но дали е от това обрива?И защо изчезна от антихистамина? Абе направо се побърках тия дни да гадая какво е що е. А уж така я пазих и със захранването внимавах толкова.

Пиги, Цвети си казва съзнателно за гърне, така ли? Браво бе. Ние сме далече от подобни постижения и не предполагах че е възможно на този етап.

# 109
Честити 11 месеца на Гергана!
Калоян спи по боди с къс ръкав и голи крачета. Опитите да го завия, винаги са неуспешни и съм го оставила така. Ако му стане хладно, идва и се гуши в мен. Heart Eyes
Гледам да нахраня Калоян навън - така яде повече. Гледа пилета, кучета, а аз бутам в устата. Сутрин като станем, му сготвя набързо, закусва и излизаме. Навън спи около час, поиграе, хапва и се прибираме към 12-13 ч.
Ети - добре си решила проблема със жегата.  Peace
Нани - племенника, който е на година и два месеца е на кухня и като сравнявам храната, все ми се струва, че мойто готвеното е по-вкусно.  Whistling
Нарина - Пламенка бързо да се оправя.
Дидка 81 - много неприятно сте се изплашили. Ама не слушат тия мъже, ейй.  Naughty И моя, все си мисли, че Калоян е вече голям.  Rolling Eyes
Бета - как се катери Яна-сладурана по пързалката. И Калоян същият, само дето нашата пързалка е по-малка. А като види едно, две стъпала или нанагорнище и се почва едно слизане, качване и така докато не ми остане кръст. С мекици още не съм го пробвала, но кекса и кифличките на баба си ги обожава. А бира как иска, та и се сърди като му дам малко, но няма на кой да се метне.  Party
Синеоче - да не се е обринала от лекарствата.  Thinking

# 110
Синеоче, ей тук   -- ->>> Bildergalerie ->>> най-отдолу, където пише 3-Tage-Fieber има снимки с обривите при тази болест. (сори, ама нещо не успях да задам директен линк)

# 111
  • София
Нита, а ти какви работи му готвиш на Калоянчо? Аз нещо се измързеливих и не ми се готви напоследък, а и какво да й готвя, като всичко отказва.
Въобще дайте разни рецептички какво им приготвяте вкъщи, та току-виж се вдъхновя и й сготвя нещо, което ще яде   chef.
А за мекиците, те са домашно месени и аз давам трохички само отвътре, не от пърженото все пак. И то мислех да й дам парченце и стига толкова, ама тя като отвори една уста, не дава да спра  ooooh!.

Пиги, на мен ми се струва, че Цвети просто си е послушно и податливо на дисциплина дете. Яна е малко опакичка май, от един месец е без памперс вкъщи, но не казва нито преди, нито след като се напишка. И въобще никакво доверие ми няма - не приема нищо, което й давам в устата - докато не й набутам първата хапка със сила и ако го хареса, отваря уста, ако не - започва да пищи при втори опит  ooooh!.

# 112
Бета - броколи с кус-кус/ориз, карфиол с кус-кус/ориз, картофи с моркови, тиквички с ориз, тиква, картоф и морков. Почти във всяко ядене има малко лук, магданоз/копър, морков, картоф. Понеже не яде само грах и зелен фасул, понякога му слагам, ама малко, за да не усети вкуса. През ден му слагам кубче пилешко или му давам готово месно пюре със заек или пуйка. Понякога, за да стане по-гъсто, слагам препечено брашно (в тефлонов тиган се слага брашно и се бърка непрекъснато, докато стане леко кафеникаво) - придава много приятен аромат. Това се сещам за сега.   Simple Smile

# 113
Момичета, да ви се оплача на какво станахме свиделети днес с Пламена. Излязохме следобяд на разходка и отидохме в хотела, където е мъжът ми. Стоим си ние с малката в лобито и тя крачи насам-натам и тъкмо отиваме до вратата, за да видим какво става на басейна и изведнъж се чува някакъв грохот и трещене Shocked помислих, че нещо гърми и в следващия момент точно пред входа пада един матрак #Crazy(ама от онези дебелите дето аз трудно ги вдигам) Направо не можех да повярвам..бяхме само на няколко крачки оттам, а сервитьорката тъкмо минаваше и не знам как се дръпна и на я утрепа на място. Оказа се че някакъв пияни турист  го е хвърлил нарочно (защо обаче нямам идея)който цял ден поркал, и вече не знае какво прави. Викаха полиция и го изритаха от хотела, ама направо е за затвор тоя...Толкова хора минават точно оттам и има дечица да си израят около басейна #2gunfire

# 114
Нарина,  Shocked ужас. Добре, че няма пострадали.

Ето малко снимки от мен, на който му се гледат Simple Smile

# 115
Здравейте момичета! Hug
Първо:ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ И ГОДИНКИ НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА ПРАЗНУВАЛИ ТЕЗИ ДНИ!  bouquet  bouquet  bouquet
Да се похваля и аз:днес Зоя се пусна и направи 5-6 крачки без да се държи,след което тупна на земята и така 3-4 пъти. Mr. GreenНе мога още да повярвам. Shocked Shocked ShockedМай ще правим и ние скоро питка! Laughing
Не ми се пише нещо тези дни,при нас само неприятности.Баща ми го блъсна автобус,както си пресичал на пешеходната пътека.А автобуса завивал,шофора казва,че не го видял. #Cussing out
Как так,не мога да си обясня,защото той е с инсулт,с парализа на дясната ръка и частична на десния крак и едвам върви.Ходил в парка на разходка и се прибирал.Не е някое дете да речем да се шмугне бързо пред автобуса и да не го види човека.Той едвам се тътри. SadСега е в реанимация със счупена ръка,слава богу тази,която не може да движи,със счупени ребра,перфорация на дроба,оток и нечува с едното ухо.Някакъв ужас просто.И за капак на всичко,за да е пълен екшъна,майка ми същия ден,вечерта,в момента в който излиза от болницата стъпва на криво и си изкълчва много лошо крака.Сега почти не може да се движи,много е надут,ходи с бастун и днес докато говорила по телефона,сама у дома припаднала,явно от кръвното.Сега сестра ми се грижи за двамата,а аз си гледам детето и се чувстам много тъпо,сега е при майка ми,а през деня ходи при татко.Утре и аз ще отида да го видя.Днес го чух по телефона,звучеше сравнително добре,поне е адекватен.
Такива работи при нас,моля се всичко да е наред. Praynig

# 116
Майра- много е хубаво. Искам и аз такова обзавеждане  Crazy
Дано скоро бебчетата оздравеят, че в тези жеги.......
arllina- много ти се е насъбрало. Дано скоро тези неприятности останат в миналото и тати бързо да се оправи и без последици  fingerscrossed
Аз утре май ще се прежаля и ще изляза в горещините за тоалет за кръщенето. Горещините тук са ужасни - днес беше 38 градуса на сянка, а го дават 43 да е smile3518

# 117
  • някъде
Честита ни месечинка! Hug
Майра newsm09 newsm09 newsm09 страхотно е! smile3521
Арлина, дано всичко е наред и бързо да се оправят майка ти и татко ти! Praynig
Алекс е ял мекици още на 9 месеца и му харесаха  eat

Да ви попитам вашите деца тръшкат ли се ако нещо не им е по вкуса? newsm78 Моят започва да се тръшка и да сяда по земята и се разкрачва и започва да си бие главата от земята, или ако е в количката се мята напред- назад и плаче! doh Ужас, а като си помисля какъв ще бъде като порасне ooooh!

# 118
И ние се появихме най-сетне,но послдните седмици бях затрупана от работа и нямх време дори да чета #Crazy
Нарина,и Алекс е като от Бухенвалд SickНаправо ме притеснява това дете с тези 8500.Каква ли мома ще му намеря ако не каи малко.Емка сигурно ще го бие ако не я слуша:)
Вече сме фенове на играчките в парка и не мога да го прибера с часове.Най-сладкото е,че познава поне цвета на колата на дядо си/КОЙТО МНОГО МУ УДИСВА НА АКЪЛА И ГО ГЛЕЗИ/и като види сребриста кола започва да скача и да вика радосто"Дядя".
Относно храненето,иамме дни,в които го мъчат зъбките и сме почти само на кърма.Иначе вече му дадох да гризка краставица и зелена чушка и много умело изстъргва мекото от кората:)Давам и кисело мляко да пийва,та поне това алко да го поддържа като не иска да яде.Една вечер му дадох да си хапне от нашите картофки соте и така се облиза милото,че чак ми напълни душата.Като видя дете в парка да хапва сладко много му се радвам като знам моето какво е злоядо.
Аз съм твърдо за рожденния ден въвъ Варна ,стига да е до 25 ,защото после заминаваме за Сайгон.Sad
  Някой дава ли флуор?

# 119
  • През девет земи в десета
Майра,очарована съм,направо е страхотно и си заслужава усилията!

Тиция не давам флуор,аз съм против него и даже пастата за зъби на Цвети е без флуор!

Дидка,не се тръшка,но мрънка когато не и дам нещо,което иска!Има обаче неща,които никога не давам,като ключа за колата или телефона ми например(моя давам,че е пълна скръб,на тати не) и като се скарам веднага ги оставя Mr. GreenЕй ,аз май съм най-зла Joy

Бета утре сме си в зоната,но май няма да стигнем преди 11 докато се намоткаме тука със закуските,пусни един смс ако искаш като излизате да ви знам координатите,че може да не чуя телефона ако е шумно около нас!

Арлина лоши работи,дано всичко да отмине бързо и безпроблемно! Praynig

Последна редакция: сб, 23 юни 2007, 00:09 от Pigi

Общи условия

Активация на акаунт