Слънце,пясък и море юлчето се кани дупе да пече

• 13 962
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
  • Казанлък(Бургас)
 bdbaloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕВА И АЛЕКС! smile3501 newsm59

Честити 11 месеца на Цветан,Божидар и Даниел!

welcome Добре дошла и на danisia Hug

# 151
  • Казанлък(Бургас)
danisia как се казват твоите сладури?

# 152
  • София
  party023  cook newsm38 от нас! много съм щастлива и много благодаря за честитките... специално на сваата... винаги ми е толкова прекрасна и на ниво и не знам какво щях да правя без нея! иначе момичета чувството да става на 1 е неописуемо... като наближи хванете и седнете с татито и си припомнете хубавко какво точно е било миналата година по това време... жестоко е... а ние днес в 13.40ч. когато се роди евата си легнахме на кревата тримката и се гушкахме... беше мноооого романтично... за съжаление не можем да наваксаме това, че миналата година по това време бяхме разделени и не можехме да се гушкаме, но пък ми се ще да си го направим традиция занапред...
хубав ден и да се пазите от жегите...
по въпроса с гърнето вече му хващам цаката и "мачовете" дето ги играем всеки ден завършват с 7-8 на 1-2 ЗА МЕН! обещавам да предам някой урок на сваата...  Grinning

# 153
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте!

Честит рожден ден на Ева! Честит рожден ден на Алекс! От здраве и късмет да не се отърват!

welcome на мама danisia и двте й ангелчета!

Как сте след днешните рекордни температури? У дома по обяд термометъра показваше 30.7 градуса. Хванахме си багажчето и в МОЛ, уж на прохлада. Там също беше страшна жега  Shocked– има стъклен покрив и като го напече е ад, но ние се отбихме в боулинг залата, където климатикът работеше и Вяра поспа на прохлада повече от час.

Тиция, флуор не давам в момента.
Jorji, зъбките ще започвам да ги мия тези дни – Вяра има 1 излязъл наполовина зъб и два току що пробили венеца – мисля че е време.

Всички бързо да оздравяват, че празници се задават!

П.П.Днес станах свидетел на катастрофа, при която загина един мъж – споменаха го дори в БТВ новините. Гадна работа!

# 154
Честит рожден ден на Ева и Алекс!
Да са живи, здрави и щастливи и големи късметлии в живота!

Аз откакто започнах този стаж, съвсем нямам време за компа, а умората така се натрупва, че и никаква друга работа не мога да си свърша  Close. Има си обаче голямо значение контактът с хора и да си в средата си - ей, от това седене вкъщи по цял ден човек верно може да подивее!!!

Не съм чела всичко написано, но попаднах на проблема на Синеочка - ние тази exanthem subitum, към която Майра е дала линк, я изкарахме през април - при нас след 3-4 дена температура около 39 градуса изби обрив от ситни бледорозови пъпчици (доста по ярки, отколкото се вижда на линка) по цялото тяло, лицето и главата - без крайниците - и педиатърката ни каза, че това бил патогномоничният белег, по който се различавала (аз първо си мислех, че температурата е от зъби, а обривът - от Нурофен-а). Значи, щом при вас е предимно по крайниците и по-малко по тялото, а освен това се повлиява от антихистамин, значи по-вероятно е алергия, макар че принципно е възможно да има и атипични притичания.

# 155
  • някъде
newsm59 на Ева и Алекс! Да сте мнооооооооооого здрави и щастливи деца! baloni lovekiss
Честито и на месечинките- още един месец и те ще празнуват! #Milti newsm18
 welcome на новата мама и на двете и дребосъчета! Хайде казвай нещо повече Hug

Флуор не давам и не мисля да давам, тъй като доста теми тук във форума и повечето бяха против! Naughty

Зъби не мия, защото си нямаме Mr. Green

Ей, Жоржи Joy, видя ли ти някой прелестите във водата Mr. Green С мъжа сдобрихте ли се  loveuuu И моят напоследък ме ядосва, но ще има бой скоро Mr. Green
Ели, к`во толкова си се спекла за едно кръщане Thinking, ами ако трябва сватба да правиш Crazy
Пепи, много неприятно Sad

С каква вода къпете мъниците? Аз я правя около 35-36 градуса Thinking

# 156
  • През девет земи в десета
Kетиии много   love001 newsm51 Hug на тебе и Евка да сте живи и здрави!!! Бързам,че имаме адски много гости и съм ги зарязала самички Mr. Green

# 157
  • ES
Честит първи рожден ден на Ева и Алекс! Да растат здрави и умни деца! Щастливо детство!   Two Hearts
Ели, я опиши какви подготовки правите за кръщенето. Нашето ще е на 05.08, защото рождения ден ни се пада във вторник. Вече пообиколихме 2-3 ресторанта да проучим нещата. За църквата знам, че е нужно да се резервира 1 седмица преди това. Нека пишат и други мами, които вече са правили кръщене.

Наистина големи жеги тия дни, уф!  sweating  Излизаме сутрин и надвечер иначе все вардим климатиците, макар, че много внимавам с тях за малкия.

На нас ни изби и второто зъбче и се поуспокоихме и апетитът ни се върна.

Чао!

# 158
  • София
Честито на рождениците, да са живи и здрави  nbirthday bdbaloni baloni!
Честито и на месечинките!

Днес беше като в пещ навън! Ние избягахме на село при баба, като преди това минах през Метро да купя на Яна количка с кукла и басейнче. Басейнчето се оказа супер страшно за Яна - рева и не пожела да стъпи вътре, беше се увиснала на мен като маймунче и не ме пускаше  ooooh!. Така и не влезе вътре. Количката обаче си я бутахме, даже за малко и без да я държа. Днес направи няколко крачки самичка, ще прохождаме и ние скоро  nuts

А пък вчера Яна заспа в количка  Shocked, дали е от жегите или новата количка й харесва, но най-накрая и на мен ми се случи да си бутам спящо бебе по улиците. Пиги, не се смей, ама ще покажа снимките, които ни направи как спим: http://images18.snimka.bg/003249100.jpg.
Ето ни и с очилата на Цвети: http://images18.snimka.bg/003249109.jpg

Нали говорихме за играчки, та все се каня да покажа една много полезна играчка:

Не знам дали се намира в България, на нас приятели ни я купиха от Германия. Представлява топчета, които трябва да се местят по извита тел - евтина и развиваща умствените и двигателните способности играчка.

# 159
  • Варна
Пак аз Mr. Green

Днес имахме тройно критичен ден Tired
Първо сутринта малкия яде едно пюре на Хам/е/,ябълка,кайсия и извара.и вътре има съвсем лекинко съдаржание на овесени ядки./ако си спомняте малкия направи алергична реакция към тях/.сега е изринат от глава до пети и аз се чувствам ужасно #Cussing out Sad Close.видях че има ов.ядки и си помисбих че тъй като е минало доста време от реакцията,може пак да опитам да дам.Голяяяяяяяяяяяяяяяяяяма грешка  Confused
След това като си играеше,си удари устата и си прехапа долната устна в резултат на което шурна една кръв Cry
После го сложих за малко на една табуретка в хола и той за секунди се заби с гравата надолу ooooh!,чак не разбрах как стана Embarassed
Ужас.Иначе днес за първи път се плицука на терасата,мнооооооого му хареса.утре ще кача снимки да го видите Simple Smile

Дидка81, Хаха hahaha Какви прелести  бре жена Joyот мойте прелести пъпки на ребро останаха,все едно че комара ме е ухапал Crazy
Водата за къпане не я меря,на пипане я правя.сега обаче,я правя по-хладка от преди Peace
Данисия  welcome
Ели83,не се притеснявай толкова всичко ще мине добре Hug
Ние като кръщавахме Друнди,още като беше на три месеца.Побърках се от притеснение,а той беше най-послушното дете /общо 5 дечица бяхме/и ние бяхме най малките Wink
След това всички се събрахме в свекитата,че имат голям апартамент и хапка,пийка.Супер си изкарахме Peaceнямахме възможност за ресторант,но не съжалявам Hug
Пепи111  bouquet,а с каква четка за зъби ще миеш зъбетата???
С такава като пръсче силиконово или с обикновенна като нашите???
Бетта,наистина много интересна играчка ,дали ги има и тук такива
 Thinking
Лека и спокойна вечер ви желая Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 24 юни 2007, 00:02 от jorjito

# 160
Не можах много да ви пиша за мен и моите слънца  но сега ще го направя .Ние сме от Пловдив  аз се казвам Йорданка  мъжът ми Ангел а нашите слънца Павлин и Елеонора родени са на 21.07.2006 нормално раждане Елеонора бе първа тежеше 2200кг а Павлин 3140кг .родих 10 дни по рано от термина .Павлинчо вече има 6 зъба а Ели едва преди седмица и изби 1 зъбче.Опитваме се да ходим той е по устойчив от Ели .Днес  се уплашехме от жегата и избягахме на плаж заедно с децата за първи път ни беше и много се чудех как ще реагират но всичко мина добре бяха послушни и не вдигнаха басейна в въздуха  .
По повод обривите и алергиите миналата събота излизаме на разходка и оставям децата пред магазина за да купя солети излизам и що да видя Ели обрината цялата на червени петна .Уплаших се отидох до парка и започнах да е събличам за да вида дали другаде има петна ,цялото и тяло освен крачетата .Майките започнаха да ми викат да я водя на лекар защото и има нещо ,а от два дена поддържа температура 37,5 но това от зъбите  викам аз но те не та не .Звънах на татко им и я заведохме от там ни казаха че се съмняват за шарка  защото и мала температура .Оттам ни препратиха в инфекциозно ,там пък лекаря искаше да ни взима в болницата за изследване .Аз отказах защото  няма кого да ми гледа другото дете .По този повод че отказах лекаря ни изписа  сироп за алергия и ни прати в къщи ,ако се влошило положението да отидем в болницата ще ни вземат .Пихме сиропа и на следващия ден нищо и няма дори и едно петънце а уж било шарка .След два дни пак така и се получи  .Взех на  нивея мляко 50 фактор от както я мажа няма проблеми .

Последна редакция: нд, 24 юни 2007, 00:54 от danisia

# 161
  • Казанлък(Бургас)

С каква вода къпете мъниците? Аз я правя около 35-36 градуса Thinking

Водата за къпане не я меря,на пипане я правя.сега обаче,я правя по-хладка от преди Peace

Мили момичета зависи какъв искате да е ефектът от банята.Ако искате да разхладите детето ,водата трябва да е топла(по-близо до гореща),защото така порите се отварят и организмът отделя по-голямо количество топлина.Това важи и за вас.Ако ви е горещо не си взимайте леден,а горещ душ!

Бета цункай Яна от нас!Много ни е сладка!

jorjito дано скоро нямате други премеждия!Искрено ви съчувстваме и ви прегръщаме! Hug

# 162
  • Казанлък(Бургас)
danisia и ние бяхме така от слънцето.От как мажа Филип със слънце защитен крем нямам проблеми.Педиатърката ни каза,че децата с бяла кожа получават алергия от слънцето.

# 163
  • София
Преди малко пропуснах да кажа добре дошла на danisia, дано да ти е приятно при нас  Hug. Дечицата ти са много сладки  bouquet

Да се включа и по обсъжданите въпроси:

За водата - преди я правехме 37 градуса, сега 1-2 градуса по-студена.
yanac, на мен ми се иска по-скоро да я свикна с по-хладка вода, евентуално да е подготвена за басейн или моренце. Не че е сигурно, че ще отидем, де (ама ако идем на море, ще минем да ви видим  Wink)

За миенето на зъбките - мием ги със силиконов накрайник и безфлуорна паста Ненедент, от около месец - започнахме май след като се показа третото зъбче. Засега ги мием само вечер по време на къпане. Чак да й харесва не е, но общо взето отваря уста.

За тръшкането - засега не го прави, по-скоро реве жаловито като й вземеш някоя "играчка" - като например кутията на Панадола. Имам чувството, че мамите на момченца повече се оплакват от тръшкане, но може да се заблуждавам.

JorjiHug за Друнди

Ели, аз не се наемам с такива големи организации, дано всичко мине гладко.

# 164
  • Варна
Добро утро  kaffeetrmker_2

Данисия
,много са ти сладки дечицата Hug,да са ви живи и здрави

Какво сиропче за алергия ви изписаха???
Янак,Бетта Heart Eyes
Бетта ,има нещо вярно в това че момчетата са по-големи глезорани Peace.от малки се учат на мурафети и да бъдат гаднички Mr. Green
И аз ще взема силиконов накрайник,за зъбетата Peace

Айде лек ден,мене ме викат Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт