! Днес по едно време имах, чувството, че ще се разтека като сладолед на топло... 
Ей, това със срещите във Варна и София е супер
.Ели, не съм ви забравила, чета ви всяка вечр, но нямам време за писане. А тази седмица съвсем бях под пара, особено последните 2 дни. Бях единствения човек в офиса /че и в околността/ с права да правя разни неща и нямах свободна минутка- не ги усетих как минаха тези дни, работих по 12 часа...Сега съм гроги...

Jorji, против ходенето на плаж и цопкането в морската вода съм аз по-конкретно!!! Имайки в предвид каква мръсотия е и на двете места...Та мисля да заложим на домашния басейн.
За спането нощем – Вяра спи по потниче или боди-потник, на отворен прозорец. Ама то в тая жега горкото така се потиии...
Моят започва да се тръшка и да сяда по земята и се разкрачва и започва да си бие главата от земята, или ако е в количката се мята напред- назад и плаче!
.Арлина, стискам палци лошите неща да минат бързо!
Майрааа, страхотно е станалооо
!Лека и спокойна вечер!

.взех му на Гербер ябълка и грозде,направо се побърква като види шишето.И никакви шишета и разни там специални чаши не вървят 

/ако ги миете,де/
.Изкарахме си чудесно,с изключение на това че зверски изгорях
.направо едвам съм спала и днес ходя като маносана.Друндьо си игра в басеина и беше щастлив,после тати и бебе заспаха блажено на шезлонга,а мама се плицука в морето,и от плицукане и подскачане ,хич не съм забелязала че горнището ми избягал 

.ама като съм замуала едни бири
,хич не ми се ляга.

На Ева и на Алекс