Слънце,пясък и море юлчето се кани дупе да пече

• 13 740
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Големио жеги, бреееееееееей  ooooh!! Днес по едно време имах, чувството, че ще се разтека като сладолед на топло... sweating

Ей, това със срещите във Варна и София е супер  thumbsup, но аз няма да мога да се включа... Sad.

Ели, не съм ви забравила, чета ви всяка вечр, но нямам време за писане. А тази седмица съвсем бях под пара, особено последните 2 дни. Бях единствения човек в офиса /че и в околността/ с права да правя разни неща и нямах свободна минутка- не ги усетих как минаха тези дни, работих по 12 часа...Сега съм гроги... Tired
Jorji, против ходенето на плаж и цопкането в морската  вода съм аз по-конкретно!!! Имайки в предвид каква мръсотия е и на двете места...Та мисля да заложим на домашния басейн.

За спането нощем – Вяра спи по потниче или боди-потник, на отворен прозорец. Ама то в тая жега горкото така се потиии...

Да ви попитам вашите деца тръшкат ли се ако нещо не им е по вкуса? newsm78 Моят започва да се тръшка и да сяда по земята и се разкрачва и започва да си бие главата от земята, или ако е в количката се мята напред- назад и плаче! doh
не приема нищо, което й давам в устата - докато не й набутам първата хапка със сила и ако го хареса, отваря уста, ако не - започва да пищи при втори опит  ooooh!.
Колко познато ми звучи  Mr. Green!

Арлина, стискам палци лошите неща да минат бързо!
Майрааа, страхотно е станалооо  smile3501 newsm10!

Лека и спокойна вечер!

# 136
  • Варна
Оле малееееееееее,какви лоши неща са се случили. ShockedДа пази Господ Praynig
Арлинка,Иси,Нарина,Синеоче оф,да не изтърва някой.........ужас ,направо се спекох.Дано бързо да се оправят нещата при всички.Господ здраве да дава и да закриля семействата ни newsm17 newsm17 newsm17
Иси,от какво е бил алергичния пристъп???
Нарина,и аз на Златните на какви работи се нагледах..........мани мани.само най-голямата измет идва тука Confused,и по-зле ще става.запада ни туризма,за жалост Sad
Нанни,абсолютно същата картинка сме.следобедния сън е около 3часа,сутрин започна да се буди 6ч 6.30ч.И аз съм притеснена от сухите памперси newsm78,е поне започна да пие вода и О"Чудо пие сок #Crazy.взех му на Гербер ябълка и грозде,направо се побърква като види шишето.И никакви шишета и разни там специални чаши не вървят Confusedиска от обикновенна чаша или от бутилка да пие човека ooooh!
И ние живеем на 9-ти последен етаж с южно изложение Rolling Eyes,чак не ми се приказва..........пхостоянна температура 29,30градуса.Малкия спи гол по памперс.ако му облека боди,цяла нощ се мята като риба на сухо милия Sad.като се изрине от жегата,във водата за къпане му слагам отвара от лайка.Много успокоява Peace
Тиция,флуор не давам Naughty
Абе мацки откога започнахте да миете зъбетата на бебоците Thinking/ако ги миете,де/
Ох Пиги,не ме знаеш аз каква съм.Със сигурност не си зла Hug
Ели,всеки път падам от смях със тебе Joy hahaha Joy

Тъй,да кажа малко и за нас Mr. Green
Вчера бяхме на плаж,семейно  grinning039.Изкарахме си чудесно,с изключение на това че зверски изгорях Sick.направо едвам съм спала и днес ходя като маносана.Друндьо си  игра в басеина и беше щастлив,после тати и бебе заспаха блажено на шезлонга,а мама се плицука в морето,и от плицукане и подскачане ,хич не съм забелязала че горнището ми избягал ooooh!,голям сеир.Все не ми остава време да кача снимки,голяма съм шматка Whistling

Мацки,за срещата мисля че 22-и е хубава дата,дайте да се организираме че то времето минава.
айде че мноооооооооооооого се улях Laughing

Лала мерси за рацептите,ще си ги запиша.  bouquet
аз докато публикувам ooooh!

# 137
  • Варна
Нарина,какво точно Тантум верде ви изписаха newsm78
Защото имало мазило, спрей и още  нещо  Rolling Eyes
Айде бягам ,че с мъжо се сдърпахме и сега ще се правя на важна и ще лягам преди де си е дошъл Blush.ама като съм замуала едни бири beer,хич не ми се ляга.
 Flushed

# 138
Jorjito, Тантум Верде разтвор за гаргара...ама каза само да топвам клечка за уши и да намазвам венеца Peace

# 139
благодаря ви момичета за милите думи Hug Hug Hug Hug
чак майка героиня не съм ,защото също много се шашкам ,но понякога просто се налага да се активираш.
gery_to абсолютно сама ги гледам.Имам и свекърва и свекър ,но често казано не ми се говори за тях.Свекърва ми се интересува само да тика количката в удобно за нея време за да я видят колко хубава баба е .да ама аз съм мноооооого лоша и не и доставям това удоволствие.Само за пример когато децата зимата бяха болни свекър ми помогна в болницата в ренгенологията ,защото кърмих и не ми позволиха да вляза ,а тя дори не се обади да види как са децата.
jorjito не знам от какво пристъпа.Лекарката ми каза ,че може да е липите,ама те липи цъфтят отдавна в Ямбол и до сега не е имал проблеми. Изписа му калциев глюконат ,но много му се спи от него.

lala права си ,ако не му се бях скарала може би щеше да се влоши състоянието му.Той се задушаваше като плачеше .
ох лека ви вечер ние утре отиваме на плаж някъде около несебър където ме отведе моя.
синеоче чакаме новини мила каво стана днес при алерголога?

# 140
  • През девет земи в десета

Пиги, обясни моля как приучи Цвети към гърнето, че при нас нещо нищо не се получава. Като го сложа, почва да си дърпа пишката във всички посоки, след което става и си заминава или в най-добрия случай почва да си играе с гърнето. Скоро ще си го метне на главата, надявам се без съдържание.  Tired Все още нищо не е произвел, ама и аз не знам как да му обясня какво се иска от него.
Joy Joy Joy
Ти ме уби направо!Аз я уча от 5-месечна нали ти казах и тя е съвсем наясно за какво е гърнето,вече пишка и навън по бързата процедура, не се разсейва и да я чакам Wink
Защо не пробваш да го издържаш,а не на гърне,на моя син така повече му харесваше Thinking

Абе мацки откога започнахте да миете зъбетата на бебоците Thinking/ако ги миете,де/
Ох Пиги,не ме знаеш аз каква съм.Със сигурност не си зла Hug
Жоржи,не ти личи хич Grinning

Ние си мием зъбите откакто станаха 2 броя и на Цвети и харесва,не протестира,опитва и сама с четката,след като аз ги изтъркам преди това,през това време аз си мия моите,давам нагледен пример Mr. Green

Иси,възможно е да е от липите,аз съм много зле докато не прецъфтят,едва от вчера започнах да дишам по-нормално,а и тревите все още не са прецъфтели и има полени във въздуха.Сина ми е като мене,получава от време на време много сериозни алергични пристъпи и се е налагало да му бият урбазон,за съжаление обаче от него доста се напълнява.Има едни противоалергични таблетки,Зиртек,които нямат много странични действия и са подходящи за деца.Ние винаги имаме в къщи помпичка Вентолин или Салбутамол,за такива случай.

Оф и нас яко ни мори жегата,днеска съм къпала Цвети три пъти,много се поти милата Whistling

Ети ,утре при вас ще е малък ад,май по-добре да не излизате,дадоха го най-топло в Русе!

Айде лека на всички,заминавам да спя,че нещо по-рано от един напоследък не си лягам,то не,че ми се спи,ама.... newsm46

# 141
  • Варна
Ха,добруутро Wink

Айде по кафенце Laughing

Честити месечинки на порасналите лъвчета.Специални целувки за Данката  love001  love001  love001

Пиги,да не съм ти в къщата Joy Hug

Ние отиваме на разходка Wink
Пазете се много,ей.жега ще е голяма Rolling Eyes

# 142
Добро утро.

Влизам да кажа само че вчера казаха че е от лекарства. Ма от кво точно не се знае. И аз се чудих защо мина и сега пак се появи, но било се изхвърляло от организма. Не знам. Сякаш понамалява. Аз за всеки случай изключих млечните и някои плодове и зеленчуци за които не съм сигурна.

Айде чао че сега не мога. Цунки

# 143
Честит Рожден Ден на малката Ева!

Мило малко мишле, бъди много здрава, послушна и весела!
Нека твоята усмивка заразява прекрасните ти родители и ги дарява винаги с най-голямото щастие на света!

# 144
Честит Рожден Ден на Алекс!

Много здраве, щастливо детство и весели игри!

# 145
Честит рожден ден на Ева!Да расте здрава щастлива и засмяна!
Честит рожден ден на Алекс!Да е много щастлив и послушен!

# 146
  • Варна
Направо съм за бой ooooh!
На месечинките честитих,а рожденниците забравих Embarassed

newsm59 На Ева и на Алекс  newsm59
Да са много здравички и палавички  ura dance dazzler1  bigdance2 newsm18  Party Time  4uu  costumed034 Tada Two Hearts

# 147
Честит първи рожден ден на Ева и Алекс!
Здрави, весели и послушни да са!

Pigi-оооооооооо разбира се, че разходката ни ще е след 19 часа. Нащият град е с най-шибан климат. През зимата най-студено, а лятото най-горещо.  Сега съм включила и двата климатика и като ми се наложи да изляза на терасата, все едно с ютия ме блъскат по главата sweating sun sweating Сега съпругът ми се опитва да прави политики и да ме примамва с басейн на къщата при свеки, но никак не ми се мърда от хладничкото, а той си търси компания за приказка.
Да ви се похваля, вчера свеки ми купи тоалет за кръщенето от една наша много готина фирма, казва се Леопард. Ще съм изцяло в бяло, дано само Венци не ме омаже много hahaha. Поръчахме и торта - 3 кг. , батко ни я избра, защото Венци беше много уморен от ходене и седна на едно столче и не искаше нищо.

# 148
Ети кога ще ви е кръщенето?(извини ме ако си писала, а аз не съм разбрала нещо)

Нашето понеже ще е на рожденния ден,вече съм спекана,толкова организация си иска че не ми се мисли!Няма врееемеее!Пък нямаме кой да я кръсти ужас!Чудя се две торти или една  newsm78 събирам всякакви предложения как да го направя и все не мога да го измисляя!Първо ще е кръщенето после отиваме на ресторант и празнуваме и рожден ден,и кръщене и имен ден,ядем пием,Ох аз си знам че и това ще мине но сега се притеснявам много като предстои! Confused Confused Confused

# 149
Здравейте на всички мами и от нас честито на всички месечинки и на рождениците да са живи и здрави да радват мама и тате до старини .Ще се радвам да  ни приемете във ваща юлска групичка .

Общи условия

Активация на акаунт