Аз от притеснения вчера само се оплаках и забравих да кажа за прощапулника. Ами Пламена все пак вървя до предметите, но преди това 3-4 пъти идваше при мен...Аз й викам "Отивай да си избереш нещо", а тя хоп-хоп и при мен
Е, най-накрая хвана за какво иде реч и грабна чеката за зъби. Заключението - ще става зъболекар
Беше много сладка и днес гледам вече се пуска и вкъщи от едната стена до някой предмет...май взе да й харесва тая гимнастика
Сега спи, но снощи пак вдигна Т и дадох Панадол. Днес сутринта излязохме рано на разходка и като се прибрахме отново беше една такава изцъклена и Т беше 37,5, но падна сама и сега пак спим. Няма особен апетит, а и след вчерашните резултати от кантара взех да се притеснявам малко. Ако прожължаваме така ще сме 8кг. на година и половина
Защо така не знам?Айде до после, благодаря на всички ви за подкрепата. Утре имаме час при педката
Дано да я закараме без ексцесии.Синеоче, антиперетиците как ги давахте? Всмисъл през устата или свещички?
Някой знае ли кога какви средства се избират?
И моя, все си мисли, че Калоян е вече голям.

.
.
(ама от онези дебелите дето аз трудно ги вдигам) Направо не можех да повярвам..бяхме само на няколко крачки оттам, а сервитьорката тъкмо минаваше и не знам как се дръпна и на я утрепа на място. Оказа се че някакъв пияни турист го е хвърлил нарочно (защо обаче нямам идея)който цял ден поркал, и вече не знае какво прави. Викаха полиция и го изритаха от хотела, ама направо е за затвор тоя...Толкова хора минават точно оттам и има дечица да си израят около басейна

Сега е в реанимация със счупена ръка,слава богу тази,която не може да движи,със счупени ребра,перфорация на дроба,оток и нечува с едното ухо.Някакъв ужас просто.И за капак на всичко,за да е пълен екшъна,майка ми същия ден,вечерта,в момента в който излиза от болницата стъпва на криво и си изкълчва много лошо крака.Сега почти не може да се движи,много е надут,ходи с бастун и днес докато говорила по телефона,сама у дома припаднала,явно от кръвното.Сега сестра ми се грижи за двамата,а аз си гледам детето и се чувстам много тъпо,сега е при майка ми,а през деня ходи при татко.Утре и аз ще отида да го видя.Днес го чух по телефона,звучеше сравнително добре,поне е адекватен.

Ужас, а като си помисля какъв ще бъде като порасне
Направо ме притеснява това дете с тези 8500.Каква ли мома ще му намеря ако не каи малко.Емка сигурно ще го бие ако не я слуша:)