Рапанчета и мидички събираме и в БУРГАСкото море се чипкаме!

• 19 321
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
   Аз водих големия преди две години на цирк и представлението беше три часа, с половин час почивка.А този защо е само един час, то за толкова време какво по-напред. Simple Smile

# 166
   Аз водих големия преди две години на цирк и представлението беше три часа, с половин час почивка.А този защо е само един час, то за толкова време какво по-напред. Simple Smile
ми то може и три часа да е, аз не съм ходила с години на цирк и не помня. Но ако и три часа,значи със сигурност няма да го изгледаме целия, но ще видим на място

# 167
Представлението е 2 часа и половина, с 20 минутна почивка!

# 168
  • вкъщи
 а вечерното представление от 20 или 19 часа е.предполагам,че ще е от 20,щом продължава 2 часа,а първото е от 17,ама да питам.и нашата теди баба и ще я води,че много мрънка за цирк,а последно ходи преди месец някъде.

# 169
Тук съм. Simple Smile Билети купих. Чак сега се прибирам. Мислех, че Снежи ви е драснала, бяхме заедно по обед на цирка. Ако искате 16.45 до касата. Бубичко, ти гсм ми го имаш, но ако го искаш, драскай.

# 170
Вечерното е от 20ч. Ние сме на 1-ви ред, а местата ни започват от 3-то. За количката не знам, ти си прецени Бубичко. За твоята щерка платих 2лв, но е без място. Това е за деца до 2год.

# 171
АМИ АКО ВЗЕМА КОЛИЧКАТА ДАЛИ ЩЕ ИМА МЯСТО ОКОЛО НАС КЪДЕ ДА Я ПАРКИРАМ

# 172
Вътре не съм гледала, нямам представа. Циркът е бая голям, би трябвало да има.

# 173
 Момичета направо не ми се мисли как ще го изкарате този цирк ако няма климатици под купола. Laughing Сигурно ще е двеста градуса вътре.Верче, мини после да кажеш LaughingСтискам ви палци!

# 174
Цирка беше много хубав, въпреки че аз гледах с едното око. Деница беше много въодушевена в началото, но това трая само 5 мин разбира се, нали има пирончета в дупето. Иначе го изгледахме до края, поне аз. Вътре имаше едни големи вентилатори дето от време на време подухваха, ама пак си беше жега. Не бях гледала такъв хубав цирк от дете. Само дето тогава се пълнеха до козирката и нямаше места никакви

# 175
  • Ах, морето
Браво на вас. Детето е наистина герой, да издържи 2 часа. А знаете ле докога е цирка? Запалихте ме и аз да заведа моята дъщеря.  Simple Smile

# 176
  • вкъщи
знаете ли какво е станало на цирка.ние бяхме там отвън 15 минути преди бурята.настанала е масова паника,хората са тръгнали д абягат,голяма блъсканица е било.свекърва ми и детето са били на 2 ред и един мъж им е помогнал да избягат,но са много уплашени.хвърчаха линейки и пожарни.в това време ни се обажда един наш приятел и казва,че цирка се е срутил.въпреки,че ве4е се бяхме чули със свекърва ми,аз изпаднах в паника,стана ми лошо,защото аз настоявах да отидат именно тази ве4ер.след 2 минути звъни друг наш приятел ,който живее в блока отсреща и казва,че на цирка му няма нищо.просто паниката е била голяма и затова е била цялата работа.дано няма пострадали.а свекърва ми е в шок,само реве и нарежда.и двете са останали без чехли,това да ни е проблема.

# 177
Телефона на д-р Ангелова от Св.София  Praynig Някой знае ли го, че съм го изгубила, а мойто малкото от вчера е с температура 38 и мрънка, иначе няма други оплаквания, много странно  newsm78

# 178
  • Ах, морето
знаете ли какво е станало на цирка.ние бяхме там отвън 15 минути преди бурята.настанала е масова паника,хората са тръгнали д абягат,голяма блъсканица е било.свекърва ми и детето са били на 2 ред и един мъж им е помогнал да избягат,но са много уплашени.хвърчаха линейки и пожарни.в това време ни се обажда един наш приятел и казва,че цирка се е срутил.въпреки,че ве4е се бяхме чули със свекърва ми,аз изпаднах в паника,стана ми лошо,защото аз настоявах да отидат именно тази ве4ер.след 2 минути звъни друг наш приятел ,който живее в блока отсреща и казва,че на цирка му няма нищо.просто паниката е била голяма и затова е била цялата работа.дано няма пострадали.а свекърва ми е в шок,само реве и нарежда.и двете са останали без чехли,това да ни е проблема.

Ужас! Представям си как се е уплашила жената, а и хората изобщо. Аз дето не бях в цирка, малко се уплаших от бурята, а камо ли в тая гъчканица. Добре че всичко се е разминало без инциденти.

# 179
          Момичета,моля да ми помогнете,ако имате възможност за следното: една млада мама от нашия блок,не е от нашия град, се интересува какви частни детски градини има в Бургас и ако знаете мнения и препоръки.Ще ви бъда благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт