Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви изследвания се провеждат при д-р Ригов и колко струва прегледът и изготвянето на персонализиран хранителен режим?
Какво представлява разтоварващият режим на д-р Ригов?
Какви са резултатите от отслабването при д-р Ригов?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви изследвания се провеждат при д-р Ригов и колко струва прегледът и изготвянето на персонализиран хранителен режим?
Д-р Ригов извършва кръвни изследвания, тестове на урина, щитовидната жлеза и други, за да определи причината за наддаване на тегло. Въз основа на резултатите от изследването и вашите хранителни предпочитания, той разработва вашата програма. Цената на прегледа е приблизително 30 лв., а изготвянето на персонализиран хранителен режим може да се покрие от Здравната каса в зависимост от плана ви за здравно осигуряване.
-
Какво представлява разтоварващият режим на д-р Ригов?
-
Какви са резултатите от отслабването при д-р Ригов?
-
Какви са режимите на хранене и продължителността им при д-р Ригов?
-
Какви са основните теми в дискусията?
!
! Нещата бавно ,но славно се оправят . Спря ли лекарствата ? Аз все още пия ,но утре ми свършват и няма да взема повече - то гърлото спря да ме боли ,но имам главоболие - особено сутрин. Все едно ,че някой ми ...
.Е,след сутрешното кафе се посъвземам малко.Мисля си ,че явно кръвното ми спада ,но не знам дали е от чая,или е от друго - то по принцим много често ми се случва.От днес ще го пия по 3 пъти .Сега ще си го направя за 2 път.Направих си и АЙС ЧАЙ за днес.Ставам,че трябва да си сготвя и гювеч. Желая ти прекрасен ден -
- След тези жеги ,заслужаваме си малко захлаждане ..... Нали ???
- Здравейте,момичета ! Килограмите ми тръгнаха надолу и съм много
-щастлива.
Обещавам утре вечер да пиша какви са резултатите от прегледа.
Точно такива са и при нас черешите - не стават вече... Свекър ми беше взел от някъде хубави онзи ден, но не ги пипам, че свекърва ми много ги обича, а нали е болничка сега и да не я подяждам... То аз тези два дни и нямам череши по режима и го карам ту на киви, ту на кайсии, но мисля за уикенда да си взема диня - много ми се е дояла. Аз не се притеснявам от диуретичния страничен ефект, защото и без това си ходя до тоалетна през не повече от 30 мин.
!
черпя по една риба на скара по повода! ама ние наистина с еднакви темпове вървим от къмто съобщения...
от мен . Ха...
!
Аз днес бях при него и наистина съм се отървала от 4 килограма за 2 седмици... Дано така да продължава свалянето - на мен ми харесва... В понеделник си чакам новия режим и ще видим какво ще стане... Виждам по лентичката, че и при теб вървят нещата... Стискам ти палци и ти желая успех
. В такива дни съм много, ама много
. А.....това за
,бе майтап - дори не й понасям миризмата....Ч А О !
, но ще стискам зъби, а и сега било времето да се сваля - видях го в една от темите...