д-р Ригов - диетолог

• 79 086
  • 273
  •   1
Отговори
# 90
mamce страхотна си - описала си го доста добре - все едно че си написала как протече моя прием при доктора! Наистина е доста обстоен и приятен разговора по време на прегледа! Просто той те предразполага изцяло... При теб кантарчето тръгна ли вече под лентичката? Аз в момента съм в застой, но не съм се шашнала още! Дано махна и тези 4 кг. до морето!!!

Ариадна хайде влизай в нашите редици... чакаме те с мамчето.

Момичета кокичета - дошла ми е една идейка а вие ще кажете осъществима ли е някога... Виждам по разни други темички, че редовните потребители си правят срещички за подкрепа... та не би било лошо (според мен де) да си спретнем и ние една... да се видим сега и да знаем от къде сме тръгнали и след време да се радваме една на друга до къде сме стигнали...

Хайде лека вечер момичета от мен!

# 91
Здравейте момичета !

Нямам много време и ще карам по бързата ...
Сиска  ,  с теб си знаем нещата.Така беше - така го описах.Истината си е истина , а всеки сам решава дали да повярва или не . А за срещите ... виж темата " Мотивиращо или смайващо?"
После ще говорим пак . Сега трябва да стана.

Лека   нощ    smile3524       и       newsm10  !

# 92
  • София
Момичета, здравейте, много съжалявам, ама ще трябва да напусна редиците ви, днес се обадих, да си запиша час , обясниха ми , че първоначалния преглед е 30лв., отделно се заплащали изследванията( честно казано , очаквах да са ми във тая такса , но първоначално си казах е хайде, все пак не съм очаквала да мина с 30 лева  ), а самият режим по нататък 80 лв. и след това каквото има да се заплаща, попитах си здравната каса понеже беше упоменато в предишните постове, ама ми беше отговорено, да евентуално , ако вашият личен  лекар се съгласи за направление...и за момента...просто винаги ме плашат някакви неизяснени финансови параметри Rolling Eyes. Знам , че здравето няма цена, но просто за момента ми е трудно да си го позволя без да се замисля . Желая ви успех с начинанието  bouquet.

# 93
Ариадна и на мен не ми бяха излишни тези пари, но имайки предвид колко пари съм изсипала за лекарства, чайове, билки, пластири, уредчета за пасивна гимнастика и какво ли още не... Да ти кажа връзва ми се този разход ... не ми излиза повече в смисъл! А да не говорим, че до тук нямам неизяснени разходи - 70 лв. преглед и изследване и 80 лв. режима. Да ти кажа честно това са 150 лв. за три месеца и половина. При доц. Байкова е 40 лв. на две седмици примерно - направи си сметка - като тя не те преглежда, не те изследва и изобщо...  ooooh! (просто аз не я харесвам)... Просто човек знае че отивайки при д-р Ригов наистина ще му бъде обърнато внимание... Жалко че се отказваш... щеше да ни е по-весело повече хора, а и по-мотивиращо... Стискам ти палци и ти желая успех мила!

Мамче - знам я аз тази тема, но не те разбрах кое по-точно да погледна в нея... дай жокер мила!

# 94
Ариадна ,

миличка   smihesorry  ,че се отказваш . Но защо не пробваш с личния лекар?Дори, ако може,
отиди в клиниката на Александровска болница,където  работи .Не се отказвай без да си пробвала да вземеш направление.Гледам,че цените са поскъпнали,но с направление донякъде
биха спаднали...А за болницата може би въпросът да стои по друг начин.Пробвай. newsm10

Сиска ,

ако хората нямат възможност да се срещнем - можем да си спретнем такава и на компа .
Онези момичета са се срещали,но нищо не ни пречи  да си направим едно наше сайтче
със снимки  и мерки  от периода на нашето отслабване.     newsm12

Лека   вечер    55

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 15:06 от mamce

# 95
  • Sofia
Записах си час и аз при д-р Ригов за събота сутринта. Имам да свалям 5кг, но контролно от днес до петък ще съм на тези 3 разтоварващи дни, които сте написали, защото се чувствам много подпухнала и подута.
Кажете ми зеленчуковата супа с мазнина ли я правите и какви зеленчуци слагате в нея . Предполагам, че картофите са забранени, но все пак ми дайте пример.
Другия ми въпрос е за цените на д-ра правилно ли разбрах по тел., че същинската диета струва 70лв, прегледа 50, а 3-дневния режим 30  Rolling Eyes?

# 96
Ха,и аз в събота ще ходя ,може и да се засечем.Извадих голям късмет ,защото успяха да ме вредят ,за тази съботи................иначе оставах за другата.Имаше отказан час и то точно в удобно за вен време Peace
Събота в 9ще съм в кабинета.Нямам търпение да ви кажа честно,а и съм щастлива,че няма да съм сама,ще имама вашта подкрепа.Направо ще станем нещ като фен клуб Joy,но важното е всички да си изпълним зададените цели Peace
След колко време горе-долу е готов и самият режим Rolling Eyes
Между другото имам внай-лошия случай да сваля 15кг,н вай-добрия 20. Tired,направо ме е срам да обявявам такива числа.Но в интрвала между 55-60 ,ще се чуствам перфектно Blush

# 97
  • Sofia
Аз съм от 8 един ужасно ранен съботен час, но ще ходя кво да правя

# 98
ЕЕЕХААА - момичета много ви се радвам - да знаете!!!
Добре дошли да сте!

Горгона - мила не прави нищо преди да те консултира доктора! Наистина е важно. Трябва да те види в нормалния ти вид, а не разтоварена... Нека той реши дали ще ти сложи разтоварващите дни - аз ги нямам, а имах да свалям 15-20 кг. Просто не прави нищо от това което си видяла че ние правим - може изобщо да не става за теб! На мен са ми разрешени едни неща, които са забранени на мъжа ми и обратно! За това не си прави експерименти!

Мамче Миа първия ми режим стана за около седмица. Втория в края на първия. И аз имам да свалям като теб, но вече 5 - 6 ги няма. Абе бяха 6 ама вчера нещо кантара ме уплаши здраво... Аз си мечтая за 50 кг., но това ще стане другото лято предполагам... ще видим...

Мамче съгласна съм! Ти как си - върви ли режима!?! Хайде похвали се, че поне на теб да се порадвам... моя кантар ми е сърдит  Thinking

# 99
        Hug      Hug        Hug    на всички  !

Сиска  , ти ме изпревари в писането.Днес съм радостна -  кг тръгнаха надолу.
   След малко ще сменя линийката.Бая задържане беше ,ама и аз си бях виновна.Вярно,че то
   беше стрес, рожден ден ,гости ,МЦ и не знам още какви фактори,но понякога си мисля,че е
   можело и по друг начин.НО пусто пък и на мен понякога ми се иска да се поглезя с нещо
   вкусно...Всяко начало е трудно,но ще гледам да устискам.Пък и се надявам вече поне малко
   да съм преодоляла от този труден преход.Мисля,че на вас по-слабичките по ви е лесно - 
   храната като количество  и калории е почти еднаква винаги при всички отслабващи,
   но докато при по-слабичките тя може да е достатъчна да залъже стомахчето им - при другите
   не е ...но свиква се.Важното е да вярваме,че можем да го направим и да се надяваме,макар и
   бавно,че ще можем да отслабнем.Вярата и надеждата са крепяли човечеството от памти
   века - ще го крепят и занапред. newsm26

# 100
Мамче радвам се за теб При мен нещата са зле все още... Дано до края на седмицата тръгна отново на долу, че до морето много малко остана...

# 101
Я да се запиша и аз.

# 102
Мамче радвам се за теб При мен нещата са зле все още... Дано до края на седмицата тръгна отново на долу, че до морето много малко остана...

Я не се оплаквай     Naughty   Naughty   Naughty ...Погледни си линийката...Кога си свалила
толкова кг за толкова кратко време ? И запомни - всичко трябва да е с мярка,ако не искаш
да излезе извън контрол.Горе главата и се   smile3503 на хората покрай теб...

# 103

welcome      ,  Mamica  !

smile3501 , миличка ! Ти на нашия режим ли си ? Много добри резултати си постигнала , независимо на каква диета си .Поздравления    bouquet   bouquet   bouquet

# 104
Мамче да видим кантара какво ще каже довечера... Днес понапънах и пих повечко водичка... да видим... Лошото е че сме на първия етаж и няма да го заболи много иначе ... (кантара де)...

При вас как е момичета???

Чакаме ли нови попълнения вече?

Общи условия

Активация на акаунт