За говоренето смея да кажа, че се справя добре, като се İма в предвİд, че аз не очаквах да проговорİ до 2 годİшна. Казва на думİте само първİте две буквİ, ка,па,ко. . . спецİално тезİ срİчкİ са с по 5_6 значенİя.

Но като цяло съм много доволна, защото Ники е сравнително спокойна и послушна и вече е станала любимка на госпожите - явно е влезнал в действие чара на Бояджиеви, който е наследила от баща си 
- това дете обожава да ме пръгръща и целува с което ме прави безкрайно щастлива. 

от мен и мъжо който също е рожденник днес черпя ви виртуално
нямам време да търся торти и да ги поствам за виртуална почерпка за това по една студена биричка в туй горещо време 

Все имам по-важни работи на главата, а пък иначе обичам да готвя.

Много мразя малки деца с лош речник.....говори адски зле за родителите, а ние не използваме такива думи, ама родата..... 
Хич не ми е до това и никак не съм в екстаз от щастие, както бих била преди време, ако щях да си осъществявам тази мечта, но дано наистина ме разведри.....
С няколко думи - пътищата ужасно натоварени, движението не добре организирано (дори опасно! ), румънските шофьори честно казано ни изумиха с ненормалното си шофиране! Бих казала, че са потенциални самоубийци! Идея си нямате какви изпреварвания правят, в Карпатите по тесния път и множеството завои, без грам видимост се впускат да изпреварват. Насреща тирове засилени, няма братче, газ до дупка, само и само да са първи
Изпреварват кой където му хрумне - от дясно през канавката, през огромни дупки, през бордюра - ненормална работа. Колата ще си счупят - хич не им пука, хилят се самодоволно.
Всичко на шен завършваше. А мъжът така се беше разръкомахал, че свят ни се зави. Така и не разбрахме от тях накъде е пътят, та се въртяхме още 1 час, докато накрая един таксиджия ни светна за пътя.
Град Лодз, от който съм всъщност, е вторият по големина в Полша. Намира се точно в центъра на Полша и има 900 хил. жители. Всичко е много поддържано - тревните площи се косят редовно, няма боклуци по улиците, навсякъде има ред и чистота. Блоковете са санирани и много красиво боядисани с разноцветни бои. Между блоковете има красиви детски площадки, които Ади просто обожаваше! В кварталите цари спокойствие, хората са културни и приветливи и са много набожни. Във всеки квартал има поне няколко църкви. Има огромни красиви катедрали, църкви в стар стил и по-съвременни. За съжаление обикновено профучавахме край тях с колата и не успявах да снимам, за да ви покажа сега. Иначе в Лодз има няколко главни улици с по няколко платна само в едната посока. Като най-известна е ул. Пьотрковска, която е дълга 40 км. От тях 4 км са само пешеходна зона, на която има магазини, бутици, пъбове и ресторанти. По тази улица можеш да си наемеш рикша, която да те вози. Там е най-известният паметник в Лодз - Косциушки се казва. Той е полски герой. На една сграда по Пьотрковска е нарисуван целият Лодз (всичко, с което е известен). Всъщност Лодз означава лодка, защото е построен върху няколко реки. Лодз е най-големият шивашки, тъкачен и производствен център в Полша. По Пьотрковска има на няколко места нещо като метални паметници с най-известните полски писатели. Можеш да седнеш до тях и за късмет се настъпват по крака, дърпат се за носа, а за да ти дойде музата ги пипаш по перото за писане
Има също така 2 огромни сгради, които играят ролята на Молове. Едната се казва Галерия Лудзка и в нея има магазини на всички най-известни световни марки. Има всичко, за което се сетите. Другата до преди няколко години е била най-голямата тъкачна фабрика в цяла Полша. Преди 1 година фабриката е реконструирана и обновена и в момента е огромен красив комплекс върху площ 270 хил. кв. метра. Има над 250 магазина и бутика, най-модерното кино в цяла Полша - Cinema citi IMAX, с 14 зали, има още 3-етажна дискотека, боулинг зала, фитнес, книжарници, антиквариати, два огромни хипермаркета - Реал и Leroy Merlin. Има огромна сграда за електричарите - казва се Electro World и имс абсолютно всичко, което интересува мъжката половинка. За децата има практични и красиви площадки за игра, които са безплатни, а отделно има детско градче с най-забавните пързалки, катерушки, камиончета за возене, люлки и какво ли още не .... Към всичко това прибавям и десетките заведения, в които с блаженство си отдъхвахме в голямата жега, пък и в Интернет можехме да работим.
както и помощния персонал, което си е от значение! Аз само устните си правих там и надали ще се върна. При Георгиев нещата са като в хотел- страшна чистота, луксозно и със страхотен персонал