xАмериканска Фатална 13-та...

• 14 362
  • 343
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета!
Много приятни разговори си водите тук Grinning
Аз искам да ви попитам нещо-искаме да поканим приятели да ни дойдат на гости,само че не са женени.Отделни покани ли трябва да изпратим или заедно?И къде трябва да изпратя поканата-на тях или в американското посолство?
Благодаря ви предварително Hug

Щом не са женени ще кандидатстват отделно, така че за всеки трябва покана ( поне според мен). Може и на тях, и в посолството.

# 136
Ники, аз досега 4 години в Америка, съм карала на магистралата някъде около 5 пъти. Шото ме е страх не за друго. Иначе за престрояване, да, ако видя такива културни като тебе ще ги пусна. Ама има някой на мен ми свети зелено, ама не, те ще се набутат пред мен..... ама както казах в повечето случаи ги пускам че да не се окаже някой куку.
Давайте казвайте събота-неделя кога. Ние повечето време сме на разходки и мога да приказвам колкото искам, дайте да определим час, после пускайте номерцата на лични и да се чуваме и тва е.
Мисля че на поканата има място където се пише и за други хора, не е задължително да са роднини или женени, ама поне така ми е останало в акъля  newsm78

# 137
  • Boston, MA
Малеее, от тая наш'та тема параноята да те фане отвсякъде! Отвсякъде някой дебне да те ... знаете какво. Айдентити, децата, играчките (аз между другото съм подарявала такива Томаси, ужас). Не остава време за живот от страх.

Аз не шредвам. Късам. На мъжа ми един колега къса джънк мейл-а и го праща на фирмата, от която го е получил, в плика, който ти пращат те.  Laughing

# 138
Айдентити, децата, играчките (аз между другото съм подарявала такива Томаси, ужас).
Бубка , надявам се хората, на които си подарила, да са "в час" и да ти благодарят, ако им се обадиш. Стават такива гафове. Миналата година в библиотеката раздавахме по време на лятната програма за четене едни играчки на децата, за които по средата на програмата се чу, че са recall-нато заради съдържание на олово. Не само в нашата библиотека беше това, в целия щат. Обаждахме се по ред в семействата на всички регистрирани деца в програмата да предупредим. Родителите ожениха жеста и благодариха. Не можем да опазим себе си и децата от всичко, абсурд е. 

# 139
На мъжа ми един колега къса джънк мейл-а и го праща на фирмата, от която го е получил, в плика, който ти пращат те.  Laughing

Мъжът на най-добрата ми приятелка същото прави...  Laughing

И аз най-мразя да ми се пренареждат без мигач, но пускам всички, щото искам и мен да ме пускат. Мъжът ми обаче проявява невероятен road rage, всички са му криви, средни пръсти размахва, вземеш ли му предимството, скача върху клаксона и гледа на кръв. И онзи ден на паркинга на един магазин той търси място за паркиране, вижда празно, но пред колата вървят някакви жени, бавно, спокойно, бутат си количките, абе с ясното съзнание, че пешеходецът е цар. Мъжът ми им прави физиономии, размахва ръце и една от каките го забеляза и му цъфна на прозореца, такава тирада му дръпна - черна и гласовита мадама - че нашият на препикано мушкато заприлича, а аз си умирах от смях до него. Сигурно ако беше мъж щяха да се скарат повече, но моявт пред гневна жена знае само да мълчи!  Joy

# 140
Много ми е разтоварващо да псувам, ама гледам да не си личи много. А и карам на български, така не могат да ме разберат  Laughing
Наскоро наблюдавах една сцена между двама младежи на един светофар. Единия показа среден пръст, а другия в отговор облиза своя и почна да му праща въздушни целувки  Laughing

Иначе тук се въздържат от подобни действия. Май повече старците ме удостояват с пръсти...

# 141
Много ми е разтоварващо да псувам, ама гледам да не си личи много. А и карам на български, така не могат да ме разберат  Laughing
Наскоро наблюдавах една сцена между двама младежи на един светофар. Единия показа среден пръст, а другия в отговор облиза своя и почна да му праща въздушни целувки  Laughing

Иначе тук се въздържат от подобни действия. Май повече старците ме удостояват с пръсти...

Или гордо ти го протяга през отвора на покрива...

Гадна дума и пръст имам само за тия, дето паркират от двете страни на алеята към нашия паркинг. Заради тях ми се налага да се включвам в движението на двупосочна улица без ясна видимост. Поне не е на заден...  Close

# 142

Да не сме женени за един и същи мъж Laughing

Онзи ден като ме оставяше на влака, един профуча край нас, за малко да отнесе и мен, и вратата. Стана скандал, двамата излязоха от колите да се карат, едвам го набутах мъжа обратно в колата, да не стане беля. И вечерта по новините - някакъв fender bender на кръстовище до нас, излезли от колите да се карат, единия застрелял другия. Така ме е страх с този road rage (да продължим темата за параноите Wink)

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 20:30 от Juturna

# 143
На мъжа ми един колега къса джънк мейл-а и го праща на фирмата, от която го е получил, в плика, който ти пращат те.  Laughing

Ах, че хубаво!
миз???? Mr. Green Flutter

# 144

Да не сме женени за един и същи мъж Laughing

Онзи ден като ме оставяше на влака, един профуча край нас, за малко да отнесе и мен, и вратата. Стана скандал, двамата излязоха от колите да се карат, едвам го набутах мъжа обратно в колата, да не стане беля. И вечерта по новините - някакъв fender bender на кръстовище до нас, излезли от колите да се карат, единия застрелял другия. Така ме е страх с този road rage (да продължим темата за параноите Wink)

ShockedОх, сега вече съвсем се уплаших. Никога не взимам оръжията предвид... И как го завря мъжа ти обратно в колата?! Техники?

Старая се да го карам да заеме чуждата позиция, казвам му "Не викай, можеше да съм аз в тази кола, знаеш че карам бавно, пък ако търся адрес направо се тътря", ама не, той е младо, зелено, тъпкано с тестостерон и иска да се ежи и да се доказва. Умилителен е понякога, за другите страшен, щото е огромен, но само аз знам, че в душата си е едно пале.  Heart Eyes

# 145
  • Boston, MA
В нашата фамилия аз съм с роуд рейдж-а. Преди време щах да се сбия с един огромен черен младеж, който ми взе мястото за паркиране, тъпото беше, че мъжа ми излезе от колата (аз карах), а него сигурно щяха да го бият наистина. То може би и мен щяха да ме бият, не знам и аз какво си мислех, ама като ми кипне, не пита.

Оня ден се скарах с шофьора на един автобус. Писна ми от тях, карат по средата на улицата, като има паркирали от двете страни коли, аз да хвръкна ли? Не мога да завия, съответно и той. Стояхме и се гледахме в очите около 5 мин, стана задръстване. Отстъпих. Беше ми лошо (между другото чак днес се посъвзех от супер гаден вирус, пазете се).

В общи линии си тествам лошавината.  Thinking

# 146
За роуд рейджа книга мога да напиша - получавам контракции всеки път като карам - просто съм голяма НЕРВА. И са щели да ме бият по светофарите, и съм се гонила с кола с разни хора, пък за псуването... хех... такива ги попържам, че каруцар ще се изчерви... и не ми минава - искам да спра и да ги пребия, да взема нещо тежко от колата и да го метна по стъклото на тоя/тая дето ме издразни. Само като си помисля и "прегрявам"

#Cussing out 

Дразня се от много работи - ЛИПСА на мигач, каращи с 15 мили под ограничението в най-лявата лента (като те е страх да караш, си карай в дясната), МНОО МРАЗЯ камиони, особено в лявата лента. Мразя и минивани, щото по правило шофьорките не дигат повече от 45 мили в час и карат в лявата фукин' линия  #2gunfire

Мразя да седя в трафик и некой тарикат да ми се засили по имърджънси лейн-а. Познайте кво правя тогава - БЛОКИРАМ имърджънси лейна!!!!!  #2gunfire

Мразя паркирали една кола на две места - още не съм се престрашила да одера някой такъв с ключ, но и тва ще стане  #Cussing out

Айде да спра, че пак ще получа контракции...

# 147
За роуд рейджа книга мога да напиша - получавам контракции всеки път като карам - просто съм голяма НЕРВА. И са щели да ме бият по светофарите, и съм се гонила с кола с разни хора, пък за псуването... хех... такива ги попържам, че каруцар ще се изчерви... и не ми минава - искам да спра и да ги пребия, да взема нещо тежко от колата и да го метна по стъклото на тоя/тая дето ме издразни. Само като си помисля и "прегрявам"

#Cussing out 

Дразня се от много работи - ЛИПСА на мигач, каращи с 15 мили под ограничението в най-лявата лента (като те е страх да караш, си карай в дясната), МНОО МРАЗЯ камиони, особено в лявата лента. Мразя и минивани, щото по правило шофьорките не дигат повече от 45 мили в час и карат в лявата фукин' линия  #2gunfire

Мразя да седя в трафик и некой тарикат да ми се засили по имърджънси лейн-а. Познайте кво правя тогава - БЛОКИРАМ имърджънси лейна!!!!!  #2gunfire

Мразя паркирали една кола на две места - още не съм се престрашила да одера някой такъв с ключ, но и тва ще стане  #Cussing out

Айде да спра, че пак ще получа контракции...

Това е , защото си в Ню Йорк  Laughing Като бяхме там миналата седмица и на мене ми идваше да пребивам и да псувам, защото карат като откачени. Колко пъти се разминахме на милиметри, направо не знам. Никакви мигачи, престрояват се като индийци  Simple Smile

# 148
Аз за тва си стоя в Атланта и не мърдам към горните щати, взели ме прегазили ако отида в Ню Йорк  Joy
Ей, да напомним, ако идвате насам, да дръннете!

# 149
Аз за тва си стоя в Атланта и не мърдат към горните щати, взели ме прегазили ако отида в Ню Йорк  Joy

Все се каня да ти кажа, че страшно позната ми изглеждаш Simple Smile И двете сме от Варна...хм...да не би да се познаваме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт