xАмериканска Фатална 13-та...

• 14 367
  • 343
  •   1
Отговори
# 150
А ся де....  Joy   Аз съм завършила МГ-то във Варна, имам едно село Тополи край Варна,  приятеля ми е от Кнежа, ааааа..... бях във Васил Априлов основното.... ааааа....друго, баба ми имаха вила на Боровец край Аспарухово. Нещо да щраква?  newsm78

# 151
А ся де....  Joy   Аз съм завършила МГ-то във Варна, имам едно село Тополи край Варна,  приятеля ми е от Кнежа, ааааа..... бях във Васил Априлов основното.... ааааа....друго, баба ми имаха вила на Боровец край Аспарухово. Нещо да щраква?  newsm78

Хм....хич даже. А къде си работила ако си работила, защото честно казано не виждам къде бихме могли да се засечем, не съм била на нито едно от тези места дето си писала. newsm78 Ти виждала ли си ме някъде? newsm78

# 152
Ми бачках на Дружба едно лято, 2002, а 2003 в "Плиска" на Златните. Аз твоя снимка не съм виждала, дай да те скивам, може да ми щракне на мен.

# 153
Здравейте мами, аз не пиша много 4есто в тук но редовно ви 4ета. и днес направо свят ми се зави като 4етох какво сте писали относно запазването на ли4ната информация #Crazy Все си мисля 4е това става само по филмите ама то 4овек като не си е патил...И така на въпроса: говорите за кредит репорт, ние от от скоро имаме кредитна карта и единственото което правим е проверка в интернет на сметката, засега смятам 4е това е достатъ4но защото е с малка сума и ако някой реши да злоупотребява ще е много разо4арован Mr. Green, но все пак каде може да се види и да се следи дали вси4ко е наред с кредитната ми история.

# 154
Мразя и минивани, щото по правило шофьорките не дигат повече от 45 мили в час и карат в лявата фукин' линия  #2gunfire

Mr. Green

Не се заричай, живот и здраве и ти ще караш с бебе. Понякога и с дерящо се от рев  Simple Smile

Къде живеете бе хора. на село е така спокойно. Макар че съм забелязала, че има някаква нервност, особено у тия, дето са с номера Илинойс или Ню Йорк.
Най обичам, като се залепи някой за мен, да си отворя прозореца и да му махна да ме прескочи  Laughing

# 155
Най обичам, като се залепи някой за мен, да си отворя прозореца и да му махна да ме прескочи  Laughing

Кейси, вземи се примести тука, барем дадеш пример на останалите.

Аз говоря за Ню Джърси главно, северния район. Въртяла съм "геврека" много из Флоридата (там се учих да карам и взех книжка), ама даже и Маями не може да се сравни с тъпите джърси "псевдо-шофьори". Оня дето щеше да ме бие беше от Вермонт.

за миниваните - може да ми се случи да карам с ревящо бебе, ама няма да е в миниван... и определено няма да е в лявата лента!!!  Joy

# 156
Вярно че очакват от веновете да карат по-бавничко, мен редовно ме отсвирват по пътя и бързат да ме минат

Иначе, няма по-опасна гледка на пътя от синилен дядо (с извинение), дето е сграбчил волана треперейки, подал е ляв мигач, но всъщност иска да завие надясно... В Нейпълс това си беше редовна гледка.
Аз на мигачи не вярвам. Очи на десет и това е...

# 157
Ако се уговорите за skype, аз съм bistraz. Аз би трябвало да успея да се включа.
Ще ви пусна номера на лс.

BTW, и аз съм от Варна.

# 158

Кейс, какво значи това  Embarassed newsm78

# 159
Ако се уговорите за skype, аз съм bistraz. Аз би трябвало да успея да се включа.
Ще ви пусна номера на лс.

BTW, и аз съм от Варна.

Дай снимка да те видим Simple Smile Да не се познаваме и с теб Simple Smile

# 160

сенилен  Laughing - старчески
сори за грешката

Нещо като да не си наясно с това, което става около теб. Получи се тавтология  Blush

Последна редакция: пт, 22 юни 2007, 00:40 от Кейси

# 161
Ани, мила, хи4 идея си нямам да ти кажа.... де да знам, може да съм те мяркала някъде. Бисе, кажи кога ще се 4уем трите с Христинка.

# 162
Аз само едно ще кажа по отношение движението по пътищата-по добре бъдете пасивни и кротки и избягвайте проишествия всякакви -предизвикани или не. Много малко ще спрат за свидетели, после иди доказваи кои вдигнал пръста пръв образно казано-на никои не пожелавам да се разправя със застраховка виновен или невинен-винаги в твоя джоб бърка и понеже е така и все има какво да научим и за никаде не е толкова фатално да бързаме давайте път и избягвайте всякакви конфронтации-не знаете колко ще е луд другия, предимството, мигачите-очите на четири Stop Сигурно движението е различно в различните щати, но застраховките и хората са същите Wink И кои как кара може и да има може и да няма причина-няма ли за какво друго да се ядосваме по важно  bouquet

# 163
Опитвам се да съм търпелива на пътя...псувам си...откакто родих,само на ум...Най-много се нервя,когато имам кротък ден,мила съм,пускам ги да се престрояват,изчаквам ги...и на мен веднъж да ми се наложи да ме пуснат,и познайте-тц.....
   За мигачите и на стопове и аз си изчаквам,дори и да имат мигач.И друго съм забелязала,ако са решили да се отбиват в дясно или да спират,не включват мигач,нито при потегляне(когато са паркирали на главна улица)....
      А ,когато са вежливи с вас(примерно ви пуснат да се престроите или включите в движението)помахвате ли с ръка,хей така ,да благодарите?
 И натискате ли здраво клаксона,ако се забавят на зелено пред вас,или изчаквате от любезност 4те секунди.....По принцип с клаксона как сте?За щяло и нещяло,или само в много краен случай?Мен това ме побърква,повече,от да ми покажат среден......

# 164
Винаги помахвам, но за мен това е знак, че съм видяла, че ме пускат и се възползвам. Дразня се когато пусна някой и не ми помаха, защото се чудя той/тя дали изобщо е видял, че пускам  Thinking

Много мразя около мен да свирят клаксони - винаги се стряскам, защото си мисля че на мен свирят, или примерно ме връхлита камион  Rolling Eyes. За 7те години откакто карам, съм бибиткала веднъж. Една мацка в миниван  Wink тръгна да се пристроява директно върху мен  Close.

Общи условия

Активация на акаунт