xАмериканска Фатална 13-та...

• 14 346
  • 343
  •   1
Отговори
# 180

Това е страшно наистина. Мене от такива големи животни ме е страх, на моят съпруг се беше случило на блъсне сърна, слава богу, само колата пострада, не е било на кой знае колко високоскоростен път.
Но веднъж видях как една сърна пресече на магистрала и се блъсна в една от предните коли. Не знам какво е станало, човекът отби, а сърната полетя извън пътя. Нас ни перна един кокал по предното стъкло, доста стряскащо беше.

Ужас... Да не дава Господ... Аз съм прегазвала само вече сгазени животни и се моля убийството на други да ми бъде спестено.

# 181
Къде ги намерихте тия елени бре.... мале мале... да знаете, Бисе и Хриси, чакайте обаждане днеска (ако не днеска, утре).
Междудругото да се похваля, утре се дипломирам, вече ще съм Бакалавър бизнес администрация и счетоводство. Че ще пусна снимки после.

# 182
Ехеее, изтървала съм дебата за шофирането, ама при нас такива изцепки няма и без това. Нали сме на село, всичко е мноооооого лениво и спокойно, клаксон тука не съм чула. Още като дойдох мъжо ми забрани да го ползвам това чудо, щото тука не се правело така.

Абе аз сефте ли чувам или съм забравила, ама Тандурче сега чак зацепвам че си и ти от Варна, а гледам и не само ти. Бравос бе, много варненки се сбрахме тук.

4бейби, честито ти дипломиране!

# 183
Къде ги намерихте тия елени бре.... мале мале... да знаете, Бисе и Хриси, чакайте обаждане днеска (ако не днеска, утре).
Междудругото да се похваля, утре се дипломирам, вече ще съм Бакалавър бизнес администрация и счетоводство. Че ще пусна снимки после.

Честито!   bouquet

# 184
  • Boston, MA
Добрутро, моми! (как нямаме един момък за цвят?) Mr. Green Иначе, гледам, варненска група сте оформили, браво.

Честито дипломиране,  4baby! Успех!

Аз ще се изложа тук с имиджа си на толерантна форумка, като кажа, че клаксон употребявам много често, почти ежедневно. Но в Бостън си е начин на комуникация. Клаксонът си има степени: 1. леко бибитване, за събуждане на светофара (това и в Атланта го употребявам, за учуда на останалите участници в движението, много спите там бе  Laughing); 2. посвирване за привличане на вниманието (например, някой говори по телефона и си излиза от лентата и ахаааа ще те бутне); 3. продължителна свирка (за минаващи на червено пешеходци, за отнемане на предимство и подобни) и 4. лягане върху клаксона (и това съм го ползвала, даже един път един тръгнах да го преследвам с колата, но той наистина щеше да ни очисти).  Rolling Eyes

Но не се сърдя и на мен като ми свирят де... говорим си. Laughing

А вчера за малко да мина върху един прегазен скункс... малееее, трябваше сигурно да продавам колата после.  Grinning

Айде аз ще копам. До после.

# 185

Честито!!!

А елените, с лопата да ги ринеш тука. Така добре си живеят в града, и си хапват цветенца и пр. А да не говорим за зайците, които са извор на непрестанно забавление за сина ми. За тях говорим нонстоп, пеем песни на мен репертоара ми се изчерпа за заешки песни.

# 186
4. лягане върху клаксона (и това съм го ползвала, даже един път един тръгнах да го преследвам с колата, но той наистина щеше да ни очисти).  Rolling Eyes

Леле, ти си голяма работа...  Laughing

# 187
4baby, честито и от мен. Много успехи  Simple Smile

Аз пък отдавна не съм си чувала клаксона  Laughing

# 188
Мерси за пожеланията момичета!  Heart Eyes
Ами спинкаме си какво да се прави и аз вече станах толерантна към спящите дето не тръгват веднага на зелено. Тука имаме катерици, ама не ги газим, бре, как така ще ги убиваме животинките, пък и те си ни знаят че сме заспали и не си дават много зор. И аз съм от Варна, ей!
Ако някой ме познае да свирка.... не с клаксона де, че няма да го чуя  Joy

# 189
4baby, честито завършване!!!   bouquet

Какви елени, какви пет лева, тука е пълно с всякакви животински твари- като почнеш от елените, минеш през мечките( няколко малки меченца), пуйки ( да, правилно ме разбрахте, пуйки дето на Тенксгивинг дей се хапват), еноти,лисици,  чипмънкове, катерици, зайци, опосуми, слава богу скунксовете не са така много както в ПА, там беше АД.  ooooh!
Всичко това може да се намери из задните ни дворове и тези на съседите. Само да спомена, че не живея в гората  Laughing

# 190
Аз казах ли ви, че гледахме катеричка над два месеца в къщи. Онзи ден я пуснахме в парка

# 191
Аз казах ли ви, че гледахме катеричка над два месеца в къщи. Онзи ден я пуснахме в парка

Squirrels are just rats with cuter outfits, нали знаете  Laughing

# 192

Еее, браво   bouquet. Вътре вкъщи или на двора?

Дамите, които са били на студентска виза - някой помни ли дали 2003 бяха въвели SEVIS?   bouquet

# 193
Аз съм още на студентска виза, ама аз 2003 август месец кацнах тука и нямам си идея за това дето питаш  newsm78

# 194
g&i, призовавам те и теб да се саморазкритикуваш за паниката, която внасяш в редиците и да станеш подобаващо сериозна за възрастта и положението си. отивам да шредвам тайно.

Ей сега, само да си дошредя чувството за хумор и отивам в ъгъла да се срамувам. ( И все пак ти там... с Фокъров.. нали си знаеш...за нещата...да не почетвъртвам и плаша хората сега. Информирай ме кодирано, ако обичаш, че сме чюфствителни наоколо.)

Общи условия

Активация на акаунт