Пържените картофки....и те си имали тънкост

  • 2 710
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
  • София
  • Мнения: 4 293
И аз ще пробвам с нишесте, от халите съм купувала пшенично сигурно ще намеря и царевично.
Ама да попитам който вече ги направи, не си ли променят вкуса  newsm78
Извинявам се за тъпия въпрос

# 16
  • Мнения: 28 637
Някой няма ли да пробва и с царевично брашно?  Laughing

# 17
  • Мнения: 6 461
Някой няма ли да пробва и с царевично брашно?  Laughing
Ами те на какво ще станат с царевичното брашно....то седи едно гранулирано... Thinking Mr. Green

# 18
  • Пловдив
  • Мнения: 260
Аз ги правя с галета стават също много хрупкави,но ще пробвам и с нишесте.

# 19
  • Мнения: 1 907
Идеята да се сложи нишесте ми се вижда страхотна!
Нямам търпение да опитам.
Само да попитам - почернява ли мазнината във фритюрника след това?

# 20
  • Мнения: 393
Ей тази тема ме подсети че преди месец ни изгоря фритюрника и още не сме си купили.Ама тия дни хващам милото и отиваме за да мога да пробвам картофките много апетитно ми звучи   bouquet

# 21
  • София
  • Мнения: 830
Още в събота ще се пробвам. Че след дългата сутрешно-обедна разходка никога няма време за дълги манджи. Тъй, че за събота си запазвам бързите готвения.

# 22
  • Мнения: 1 907
А дали не стават и тиквички с нишесте  newsm78?

# 23
  • Мнения: 955
А някой правил ли е пикантни картофки ? В заведнията са супер.Пробвах два пъти в къщи, но не стават такива

# 24
  • NY
  • Мнения: 209
Мазнината в тигана си беше бистра, не както при пържено с брашно....за фритюрника незнам

# 25
  • Mediterraneo
  • Мнения: 42 507
Мазнината в тигана си беше бистра, не както при пържено с брашно....за фритюрника незнам


И във фритюрника е така.

# 26
  • Мнения: 11 607
Ще пробвам и така картофите....Благодаря за идеята!

# 27
  • Мнения: 245
Аз ги правя с галета стават също много хрупкави,но ще пробвам и с нишесте.

 Hug с галета наистина стават мнооогоооо хубави   chef

# 28
  • Мнения: X
ето и друг вариант
пържат се 2 пъти
първият път: само докато леко се втвърдят, слагат се на хартия да се поизсушат и се пържат пак

рецептата е на Джейми Оливър

Общи условия

Активация на акаунт