. Фил, добре че не си в последните месеци, че... 
И ние сме извадили надуваемия басейн на терасата
- да се плицкат бандюгите, че не се живее... 

Сега има ли превръзка на окото, мазила и пр., ще има ли контролен преглед? 

Кмета си направи PR, а ние се сварихме. Гоних Ники през цялото време. Явно майките са доволни, след като бяхме на повече от 20-30 човека
. Аз съм страшно разочарована
, нищо не го спира, добре че напада гладки със заоблени ръбове. Онзи ден яде водорасли
, щом му харесва....Аз уж гледам, ама той по-бърз от вятъра 
Искам да купя щори, че май има значение светлината.
, гадост голяма.
.
. Никол до преди седмица две нищо не слагаше в устата си, а изведнъж започна всичко да лапа и то по възможност набутва целите предмети в устата си. За последните три дни налапа една капачка от пластмасова бутилка, един ластик, който си свалила от косата си, докато се возеше отзад сама в колата (лошо ми стана като я видях как доволно го дъвчи и такива реакции извадих, че мъжът ми за малко да поднесе с колата), вчера ядеше стотинки
, а за камъчетата и фасовете я преследвам като диверсант. Ох дано по-скоро да отминава този период, че си е опасен.
.
, ама няма - ех морски чада, благородно ви завиждам
. 

процедури. Хем си мислех, че съм жалка картинка с натопени крака в леген насред кухнята, обаче си беше голям кеф 

Алекс си спи на климатик и откарва поне 2 часа и половина до 3, то иначе в тия жеги няма спасение 

). До нас от месец някъде строят нов корпус на детска градина, така че има някаква надежда 
навън 40 градуса и бебо (все още му казвам "бебо"
) да е с температура ще е ад
Али си заспива на цицата само 

нека си спинка детето, да събира сили за плажа