АПРИЛчетата плажа атакуват, на патета и рибки се преструват!

• 11 061
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
Малеееее...тука е 40 градуса   Nature Sunny. Фил, добре че не си в последните месеци, че... ooooh!

И ние сме извадили надуваемия басейн на терасата  newsm37 - да се плицкат бандюгите, че не се живее... sweating

# 166
ВАСКА, И ДРУГИТЕ ЧЕТЯЩИ, ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ!?!? newsm78

Иленка, радвам се за Диди!  Peace Сега има ли превръзка на окото, мазила и пр., ще има ли контролен преглед? Thinking

Филипка, дано няма реакция при Пресил! Praynig

ramama, много неприятно е това с камъчетата! И не е вярно, че не разбират, като им обясниш, че не бива - всичко разбират, но са любознателни или искат, да привлекат внимание. Ако пък прекалено се впечатлява човек на лудориите им, те още повече се амбицират. За себе си съм решила в такива критични ситуации, да бъда възможно най-спокойна, за да мога, да съм най-от полза на детето, както и с непукизъм да се отнасям към новоизмислена магария - като видят, че не се впечатлявам, май много да повторят и толкова. Поне при моите деца - общо взето действа! Mr. Green

Днес за пръв път най-доброволно от сутринта съм на климатик. Ходихме на предиобедно гости на приятелче с климатик и това ще й е излизането на Вили за днес, а за мама ще има още едно.
Grinning

# 167
  • Варна
Привет!
Напротистирахме се Sad Кмета си направи PR, а ние се сварихме. Гоних Ники през цялото време. Явно майките са доволни, след като бяхме на повече от 20-30 човека  Thinking. Аз съм страшно разочарована Rolling Eyes, няма управия щом чакаме някой друг да свърши всичко.
Ники си хареса фотограф от Труд, прегръща я, милва..страшна любов беше  Mr. Green
Може да ни видите по новините Бтв.
Сега спи (най-после почивка), цяла нощ се събужда, явно му беше горещо. Днес ще спим в стаята с климатика, иначе не става. Не ми оттърва финансово, ама не се живее.
Честит рожден ден на Мимка! Много радост и щастие!!!
ramama, моя гълта мидички по плажа ooooh!, нищо не го спира, добре че напада гладки със заоблени ръбове. Онзи ден яде водорасли #Crazy, щом му харесва....Аз уж гледам, ама той по-бърз от вятъра Mr. Green
Иленка, дано са ви свършили проблемите Praynig
Дано и Преско да не се обрине или да вдиге Т, че в тия жегииии
Моя днес реши да поспи повече, след-като трябваше да ставам по-рано...винаги става така Sad Искам да купя щори, че май има значение светлината.
Айде приспивайте и пишете Heart Eyes

# 168
Краси, гледах ви на обяд по БТВ, но не показаха масово мероприятие. Само интервюираха 2-3 мами.
С откриването на нови места няма, да се реши проблемът. Трябва цели нови ясли и градини да се откриват, така както масово ги закриваха.

Rolling Eyes

# 169
  • Варна
Енви, довечера ще дават. От 10ч. не могат да покажат нищо явно.
Как ме ядоса днес един пиян чичка, искаше да ме бие Twisted Evil Исках да оставя количката до магазина, пияния се дръпна и му падна заветната бутилка бира на земята. Взе да фъщи и човека се нахвърли отгоре ми и  количката. Пикла съм  била, таз количка къде съм я вряла, щял да ме бие... Ей, голяма простащина!!! Аз къде да оставя количката??? На улицата, за да може той да се налива от обяд доволно и спокойно!!!! То не стига, че преди месец една "дама" мина на пешеходна пътека през количката и я повреди (добре, че на Ники му нямаше нищо). Още ме е яд, че й обърках номера на колата и полицията не можа да направи нищо!!! А сега и тоя простак ще ми налита Twisted Evil

# 170
  • Добрич
Здравейте Hug

Честит Рожден Ден Мимка! .

Ох, големи жеги ooooh!. Добре , че са тия климатици иначе незнам какво ще правим Peace.

krassenka , споко всякакви ги има. Значи така заради една бира ще те бие, ей на къде отива тоя свят Tired
Лек ден

# 171
  • София
Благодаря ви на всички за успокоението! Толкова сте мили!  Hug

Надявам се утре да изчезнем към южното черноморие, за да похапнем и малко мидички.  Wink

Ще ни липсвате! Целувки  Heart Eyes

# 172
Оставих Иво да спи на течение и резултатът - спи вече повече от три часа и май няма изгледи да се събуди.
Пишете, бе, скучно ми е.

# 173
  • София
Ох, 38 градуса на сянка  Sick, гадост голяма.
Привет на всички.
Мирела, Честит рожден ден! Бъди здрава и много обичана  Simple Smile.
Уф, ramama толкова познато ми звучи това с камъчетата... Sad. Никол до преди седмица две нищо не слагаше в устата си, а изведнъж започна всичко да лапа и то по възможност набутва целите предмети в устата си. За последните три дни налапа една капачка от пластмасова бутилка, един ластик, който си свалила от косата си, докато се возеше отзад сама в колата (лошо ми стана като я видях как доволно го дъвчи и такива реакции извадих, че мъжът ми за малко да поднесе с колата), вчера ядеше стотинки  ooooh!, а за камъчетата и фасовете я преследвам като диверсант. Ох дано по-скоро да отминава този период, че си е опасен.
Браво на Дилянка за хубавите новини  Grinning.
Искам на мореее sport027, ама няма - ех морски чада, благородно ви завиждам  Sunglasses.

# 174
  • Варна
Да се похваля, Ники си изяде манджата от ДК за първи път Laughing Сигурно, защото бяга цяла сутрин и се изморил и огладнял
 Mr. Green

# 175
  • София
Честит Рожден Ден на Мирелка! Бъди все така щастлива и борбена!   bouquet

Юлче, честито ти ново мъжле!   bouquet

Ееее, Красенка, ядосах се покрай простотиите, които са ти дошли на главата! Дано повече подобни ситуации нямаш! Днес по националното или Дарик, казаха, че на протеста са били 60 майки с деца и, че кмета е обещал след 2 седмици да има план за действие. Дано.

Иленка, радвам се за Диляна!  Hug

На моето момче жегата му се отразява много изтощително и, да чукна на дърво, спи непробудно минимум по 12 часа, а тази нощ почти 14! Сега тъкмо взимаше следобедния си сън и нещо избръмча навън и го събуди  Confused Докато спеше си правех домпром, крачни, спа  Wink процедури. Хем си мислех, че съм жалка картинка с натопени крака в леген насред кухнята, обаче си беше голям кеф  Mr. Green Айде, мрън-мрън не дава да стоя повече на РСто, като успея да го заблудя ще пиша пак  Mr. Green

# 176
  • София
Краси, пробвах твоя опит с непрозначната чаша и пробутах манджата от ДК, защото вече 4 дни неще да яде супи, манджи и т.н.

# 177
Засрамена от забележката на Енви сядам да пиша  Blush

Мила Мимка , Честит рожден ден!
Бъди много щастлива и обичана!

Юлче, честито второ момченце! Много хубаво именце сте избрали  Hug Алекс си спи на климатик и откарва поне 2 часа и половина до 3, то иначе в тия жеги няма спасение  ooooh!
Хайде, Фил, остана само да разберем в твоето коремче какво се крие  Flutter
Иленка, радвам се, че всичко е минало добре при Диди   bouquet
рамама, приятно изкарване по морето  Grinning
красенка, миналата година на протеста бяхме не повече от 20-25 мами, даже и толкова нямаше, но все пак резултат имаше - от 1.60 лв. намалиха цената на кухнята на 1.20 лв. (макар че за мен са много за това качество на храната  #Cussing out). До нас от месец някъде строят нов корпус на детска градина, така че има някаква надежда  Peace

като ви чета за реакциите от ваксината определено ще я отложим за по-хладни дни  Naughty навън 40 градуса и бебо (все още му казвам "бебо"  Party ) да е с температура ще е ад  Rolling Eyes
да питам - има ли още дечица, които да заспиват несамостоятелно, в смисъл - или на ръце, или с биберон, или с мляко  newsm78 Али си заспива на цицата само  Sunglasses

Забравих да поздравя Цвети за начинанието й - БРАВО, мила!   bouquet
Данче, Али също в горещините само ми виси по циците, зеленчуци и плодове, това е, но не го и насилвам, само предлагам, като не иска - не иска  Blush

# 178
Ами на Иво вечер му даваме шише с мляко след банята. Като го изпие, може да изглежда буден, н овсъщност вече спи с отворени очи. Търси си биберона с немощен рев и като си го получи, заспива. Поне имам напредък и през деня, докато е буден, не ползва биберон. Като заспи също го плюе.
Още не се е събудил. Дали да не го проверя дали диша???
Проверих го. Диша. Дълбоко.

# 179
Още не се е събудил. Дали да не го проверя дали диша???
Проверих го. Диша. Дълбоко.

Joy hahaha нека си спинка детето, да събира сили за плажа  Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт