АПРИЛчетата плажа атакуват, на патета и рибки се преструват!

• 11 061
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
да питам - има ли още дечица, които да заспиват несамостоятелно, в смисъл - или на ръце, или с биберон, или с мляко  newsm78 Али си заспива на цицата само  Sunglasses
Калоян вечер заспива в креватчето си, но само ако има някой да му разказва приказки или да му пее, иначе не ... през деня не ще и не ще да заспи сам, та заспива на ръце ...

Добре сте с климатиците вие ... ние още не сме сложили и направо е ад, а и сме на последен етаж ...

При нас и спането е кошмар ... тази нощ съм ставала през час, като от 4 до 5 го носих на ръце, иначе а го оставя в креватчето и започва да плаче. Баща му се опита да го вземе при едното събуждане, ама той рев, рев, рев, докато не стана аз да го гушна ... незнам защо това дете така прави, а повечето вечери примерно баща му го приспива, тогава няма проблеми, но през нощта ако някой друг го вземе, а не аз е голям рев ... И като се сетя, че есента ще е на ясла и сърцето ми се къса как ли ще свикне, като е като марка за мен ... ама и как да не е, като по цял ден е с мен ...

# 181
  • София
Още не се е събудил. Дали да не го проверя дали диша???
Проверих го. Диша. Дълбоко.
Аз проверявам непрекъснато  Rolling Eyes

# 182
  • София
Честит рожден ден, Мимка!
Да си все така обичана жена и готина мама!

Юле, честито  stork-boy

Браво на Дилянка и вече да няма никакви проблемации!  Hug

Вальо имаше Т и обрив от ваксината на 10-12-я ден. Беше ужасно, особено тая температура - 2 нощи с 39о. Дано при Преско и другите малчовци да няма реакция!  Praynig

Ние все още заспиваме с бибаooooh!  Пепи ми е в командировка, а аз понеже държа на рев и на късно заспиване, та съм решила тая вечер и утре да не давам биба, пък ще видим какви ще ми излязат сметките  Mr. Green

И ние нямаме климатик и в момента в нас е 31о  Sick Напълнила съм басейнчето в банята, та поне малкия е щастлив в жегите  sun

Купих наколенки, същите като на Деси - на Camera са, обуват се като чорапче и съм невероятно доволна, вече коленете му не са разбити! Горещо препоръчвам! Peace

Пилнахме нова прическа на Вальо с машинката, само че не мога да ви го покажа, че нали сме си загубеняци с моя мъж и си затрихме преди 2 седмици апарата в Южния парк  Cry

Последна редакция: вт, 26 юни 2007, 16:29 от Renkata

# 183
  • София
Ееее, Ренка, много гадно с фотото, яд ме е и мене. Стискам палци за отучването довечера. Шефчо си заспива с биба и мляко и въобще не смятам скоро да сменям тактиката.

Мисче, взе забравям, но сега се сетих какво исках да те питам - Какво прясно мляко даваше на Лекса докато бяхте в Бг?

Момичета, има ли някой, който не глади детските дрешки - бодита и тем подобните? Трябва ми някой, с който да си прикрия съвестта, защото ме чака един простор бодита, чаршафи и др. а такаааааа не ми се хваща ютията?  Embarassed

# 184
Данче, душо сладка, ти луда ли си??? В тия жеги? Ютия? За  бодита? Дето след 5 минути са пак за пране? Каквото и да е имало върху тях е измряло след първите 5 минути на тоя пек, не се хаби, моля те.

На Иво не съм му гладила нищо от миналото лято.

# 185
  • Варна
Споко, Данче, и аз не гладя от доста време:) Само, ако са дрешки за излизане Sunglasses

# 186
  • София
Данич, не се излагай! СЕдни пий една бирка, ако ти изглеждат омачкани дрехите, пийни още една, ..., и така докато се изгладят Mr. Green

Аз вчера гладих ризите на мъжо, че днес замина в командировка и направо ми се стопи мозъчната клетчица  Laughing

# 187
Още малко и ще се почувствам неудобно, че гладя всичко подред  Rolling Eyes

# 188
  • София
Hug Ще "гладя" по метода на Ренката!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Основната причина да гладя е, че се намаля обема на дрехите и успявам да ги събера в шкафа. Юле, аз затова простирам когато пече простора.  newsm44  Мисля, да отивам да пия биричката  Mr. Green

# 189
  • Boston, MA
Мимка, честит рожден ден! Бъди щастлива и обичана!

Аз по принцип не гладя, нали знаете.  Mr. Green

И при нас жега и влага, пфуууу. Добре, че оздравяхме - и Дани беше с температура цял уикенд, вече е добре, но е още само на мляко. Май и зъби го тормозят пак.

# 190
Нищо не гладя!
Т.е. гладя само неща за излизане, както и на нас - нищо повече - ни бельо, ни чаршафи и пр.!

Naughty

# 191
  • София
Тая вечер съм обезмъжена и се включвам с една самотна бирка  beer2

Не мина номера с недаване на биба  ooooh! 1 час се въртя и мрънка, превеше кръгчета на дивана с нос, забоден като пергел, направо ме съсипа от смях.  Laughing Обаче като почна да пищи и да се изчервява, се смилих и му я тикнах в устата и след 20сек. захърка.

Основната причина да гладя е, че се намаля обема на дрехите и успявам да ги събера в шкафа.
Абе, Данче, не е ли по-тарикатско Ст да ти направи още един гардероб?  Mr. Green  Wink

# 192

И сега да се оплача. Снощи Реа за части от секундата си напъха цяла шепа малки камъчета в устата. Започна да се дави, аз ги извадих, но гърлото и се разрани. Такъв ужас преживях! Помислих си, че я губя! Не съм спала цяла нощ. Само за това си мислех. Нямах търпение да намеря разбиране тук. Това мъниче е целият ми живот, толкова я обичам! Незнам как майки си пребиват децата, сред какви хора живеем.

Напълно те разбирам, на морето за секунди Стенли се изхлузи от ръцете на мъжа ми, защото беше намазан и се потопи целия в басейта и направо изстинах на място, после цял ден това и беше пред очите и не спирах да рева. Слава Богу, нищо му нямаше, не се беше задавил, даже се смееше  #Crazy Дано Господ да пази дечицата ни  Praynig

# 193
И лошото е, че даже и непрекъснато да си до тях, пак не е гаранция, че няма да стане нещо лошо. Най-големите произшествия винаги са ставали на една ръка разстояние от мен.

И при нас така, постоянно съм до него и все не успявам да го упазя  Embarassed
Иленка, много се радвам, че с Диди всичко е наред и дано повече нямате никакви проблеми  Hug

# 194
  • Добрич
Добро утро Hug

Хайде черпя с кафенце

Днес пак се очертават големи жеги ooooh!.

Лек ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт