АПРИЛчетата плажа атакуват, на патета и рибки се преструват!

• 11 061
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Щот съм  afwitch

# 211
О, Данче,
това никак не ти приляга! Naughty
Хайде при нас! Hug

Никой ли не знае за Т!? Confused

# 212
Енви, намам идея Tired.Ама като се замисли човек-има логика в това в жегите и телесната Т да се покачва.
Ти имаш ли и защо си се притеснила?

# 213
Пак ще има събиране, а аз пак не разбралаааааа  Mr. Green
Десито -  разбрах, че ще идваш до Добрич, ако имаш свободно време обади се и ще се видим Peace
Диди_деми, ще се обадя, там ще сме около седмица и време ще се намери  Peace
Прати ми на лични някакви координати Simple Smile

Енви, аз съм чувала, че е нормално да е по-висока в жегите, ама само съм чувала Wink

# 214
rody, вземаме до нас. Има пункт срещу блока, но кухнята е една и съща, понякога ходя в почивните дни долу на макдрайв.

Имам една чуденка, дали да хвана едно такси и да хукна към Общината( приемат молби за нова ясла и никой почти не знае) или да чакам до утре и да отида с колата newsm78

Защото съм те виждала сякаш там Hug

А това за яслата я го обясни-приемат подписи за откриване или приемат молби за сега за приемане на ясла?!?
Ако е да го взимат сега септември хич не чакай до утре, а се мятай на таксито Peace До утре пак няма да има места.

Енви аз знам, че малките има значение повече Т навън. За теб значи имаш висока Т просто Thinking

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 14:44 от rody

# 215
Данче, след проучване във форума номер едно зае MyDay. Това обаче беше трудно намираемо и не винаги успявах да го набавя. Взимахме и на Мегле (майка ми си пада по него и тя все такова взимаше) и още едно ползвахме ама сега като не мога да се сетя как беше newsm78. Имах ги цял лист с прясно, кисело, вина и т. н. степенувани по хубост ( хвалби от форума) ама го захвърлих още на последния ни ден у Варненско Mr. Green нали се надявам скоро да не ми трябва. Мъжо ми е с някакви желания да се местим към Английско, та най-много за там да почна да правя проучване Mr. Green.

# 216
  • София
Envia, доколкото знам един от начините на организма да се охлади е чрез повишаване на телесната температура и потене, та в този ред на мисли, предполагам, ама само предполагам де, че леко повишаване може да се дължи и на горещините  Thinking. Но пък един от симптомите на претопляне, та дори и топлинен удар е рязко повишаване на телесната температура. Та не знам, ако си с леко повишена температура сигурно е от горещината.
Сминсчо, и моята щерка заспива предимно на гърда, я ако някой друг има "удоволствието" да я приспива трябва яко друскане, иначе не става, освен, ако не е капнала от умора, но и тогава не е задължително. Кога ще се отучи от този навик не ми е много ясно.

Данич, не се излагай! СЕдни пий една бирка, ако ти изглеждат омачкани дрехите, пийни още една, ..., и така докато се изгладят Mr. Green
  Joy Умрях от смях с този съвет, трябва да взема да го практикувам  hahaha. Уф, и аз съм от лудите гладачки  Simple Smile.
Честито християнче и от мен на Mum.
А таз мадама с 10-те малки слончета ме разби  Mr. Green.

# 217
  • Варна
rody, ще откриват нова ясла до онкодиспансера, около Пикадили Чаталджа. Оказа се, че се приемат молби в Общината и никой не знае. Става дума за септемврийски прием, това ме устройва идеално, местоположението е кофти, но няма друг избор. Просто ме е страх да не му стане нещо на детето

# 218
красенка, я по-подробно - къде се подават тия молби?  newsm78 има ли срок, че най-рано мога в петък  Rolling Eyes а тая ясла ни е точно до д*петата  Laughing
Енви, нямам отговор, мила  Blush

Черито, още една мама в нашия отбор на дългокърмещите, поздравления   bouquet

# 219
  • София
Събудиха ми чаавенцето след 30-40 минутен сън, сега са му влажни и зачервени очите за сън обаче неще/неможе да заспи. Използвам докато рови в гардероба да драсна набързо.

Енви, мисля, че Т не би трябвало да се различава т.е. да се влияе много, нали затова се изпотяваме - за да не прегреем. Това е само моя размисъл в момент, без никакви претенции за правота.

# 220
Здравейте!Какво да ви кажааааа.....

Първо, Кръщенето мина много весело и запомнящо се! Имаме си вече християнчета. Обаче не мога да кача снимки, защото мъжът ми преинсталира Windows-a, и като се опитам да ги кача ми дава някакво съобщени за Toolbars.  newsm78

Йо го обръснахме нула номер след кръщенето и сега е като някоя мутра, с тоя къс врат, набито тяло и обръсната глава.

Заспива сам в леглото, нощем също си спи, но проблемът е, докато ги укротим двамата и ги накараме да легнат в леглата.

Вечер стоим до 11 навън пред блока или някъде на заведение.

Иленка  Hug

Енви, мисля, че имаше някаква връзка, но не съм сигурна.

Някой знае ли, какви са изискванията за откриване на Частна ДГ?

# 221
  • София
Мойто чаавенце след 2 часа мъки най-сетне успя да заспи  ooooh!
Вкъщи е някакъв ад, чак мухите и комарите ни измряха от жегата  Mr. Green

Леси, напиши в Google "изисквания за откриване на Частна ДГ" и там ще ти каже.  Peace

Енви, и аз така вдигам леко Т от жегите (мойта по принцип е 35.7, а ми става към 36.2). Питала съм доки едно си време и ми каза, че следва да започна да съскам и да не се учудвам много, ако ми се раздвои след време езика  Mr. Green  Иначе, не е нормално да се вдига Т!

# 222
Леси, честити ти християнчета!   bouquet Да са здрави и добри! Heart Eyes

Благодаря на всички за размислите за Т.  Hug
На мен нещо не ми е съвсем наред, но е така от около 3 седмици, нали моето ми здраве е последната мисъл в главата ми, а наближава море, та сега се запритесних, да не ходя такава - никаква, а че няма да го отменя - няма! /ужасно сложно изречение!/ Crazy

# 223
  • София
Привет от нас!
Тук е голяма жега и се пе4ем бавно! Добре, 4е има басеини! Ина4е ве4е ми писна и искам в къщи, вие също ми липсвате много! Доста е еднообразен живота тук, а и съм сама по 12 4аса, на Мати му излизат 2 кътника едновременно и е ад! Спря и да яде! Лора пък е с афти и също не яде, въобще...!
$акам с нетърпение петък!!!

# 224
Иво си намери гела за зъбки, прегриза го и се дрогира. Сега е хиперактивен и пищи ултразвуково от кеф, шпионира съседката и после си води дълги разговори с нея. Т.е. тя говори, а той й вика "айди де", щот толкова може   Освен това за пръв и сигурно за последен път се опита да ми каже, че му се ака. За последен, щото умната му майка, като го видя как кляка и ъмка, реши, че е жаден... както и да е, сега се забавлява самостоятелно с един кабел и само от време на време идва да ми се ухили.

Общи условия

Активация на акаунт