АПРИЛчетата плажа атакуват, на патета и рибки се преструват!

• 11 061
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Освен това за пръв и сигурно за последен път се опита да ми каже, че му се ака. За последен, щото умната му майка, като го видя как кляка и ъмка, реши, че е жаден...

hahaha hahaha hahaha Юле, като свежа, студена напитка ми действат твоите писания!  Hug

Леси, и аз погледнах бай Гугъл какво ще каже за "изисквания за откриване на частна детска градина", четох до към 5тото изискване и се отказах.

# 226
ООоо, Априлки!Кво си правите?
Ние с Тони се пържим на 8 етаж...след следобедния му сън му пълня все така басейна на балкона и той се разхожда чистак гол из апартамента, току се опне във водата, после пак тръгва напред-назад, дано само не настине. Сега се къпахме и си бием шута към градинката.
Вени, не бързай да се прибираш, друго си е почивката и морето!

Майсторите ми е*ават мамата, само материали искат, едвам бачкат и се чудят как да ме одрусат финансово... Crossing Arms
Почти нямам време за компютъра, ходя да следя ремонтната дейност, и май без кухненско обзавеждане оставам, няма да има парички  ooooh! А диван направо няма да имаме, то се знаеше...т.е. ще ядем на земята, защото и маса, и столове нямаме  Wink
Кво да се прави....

# 227
  • София
Ох, Валката още спи, а на мен ми се ходи вече навън, да пия с татковците бира на по-прохладно и на по-несмърдящо място, че снощи ме измързя да си измия съдовете, а днес цял ден нямаме вода.  Sad

Има ли още такива нещастници без климатик, като нас?

# 228
  • София
Чаена, след 1ви юли се регистрирай на сайта на мебели Айко, има награди ако имаш късмет. И аз чакам 1ви юли  Whistling......

Ренка.... да не те разстройвам..... съжалявам за мухите и комарченцата.......[
url=http://smiles.33b.ru/smiliegenerator/] [/url]

# 229
Ха, ха, и аз колко пъти съм се чудила какви за изискванията за частна детска градина. Сега ще ме накарате да хода да ги чета, може пък и да се пристраша Mr. Green. Само се питам дали са същите като за държавните?

Леси, честито ти християнчета  bouquet

# 230
  • Boston, MA
Леси, честити християнчета!

Енви, преглеждай се!

Оф, искам ваканция.  Sad

# 231
Има ли още такива нещастници без климатик, като нас?
Има, има и ние сме без климатик, ама все си викам, че поне безплатна сауна си имаме Wink Може и някое килце да стопя Mr. Green
Енви, виж се, не си подценявай здравето Naughty
И аз искам вече ваканция, ама има още цял месец ...

# 232
  • Варна
Така да се отчета. Ходих в Общината и подадох молбата за непостроената ясла, номер 23 съм Mr. Green Ще вземат 100 деца, щяла да бъде готова в края на септември, разбирай най-рано ноември Wink (поне така си мисля аз де). Молбите се подават на 13 етаж на Общината, стая 1301. Само не разбрах зашо не ми дадоха входящ номер, нещо ме съмнява, ама айде..
Смин, ясла ще е до онкологията, до първото Пикадили Чаталджа, друго не знам.
Едвам оцелях в тая жега, как жиявеят русенки, че и в Пловдив..мани, ние сме си добре тука Mr. Green

# 233
Освен това за пръв и сигурно за последен път се опита да ми каже, че му се ака. За последен, щото умната му майка, като го видя как кляка и ъмка, реши, че е жаден...

hahaha hahaha hahaha

Леска, честито ви християнче, да ви е живо и здраво!

Момичета, извинявайте за кратките ми подвизи тук и за съвсем повърхностното включване по темите! Причината е, че мъжа ми замина миналата седмица за Англия да работи и ние със Стенли останахме сами и почти не ми остава време да пиша и да чета, а и когато съм на линия гледам да се чуя с него  Embarassed Все пак, когато ми е мъчно влизам да си ви чета и така ми е по-добре, защото знам, че сте тук и не съм сама  Hug

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 22:46 от Nadeto

# 234
Леси, честити християнчета   bouquet

Развеселихте ме много.

Да ви разкажа и нашата трагико-комико история от снощи.
Играем си с Симонсъна в банята... ОСтавям я гола на леглото, а тя продължава играта с моята чанта, в която уж няма нищо опасно... Мажа аз за комари ,слагам пампа и дрехи и хайде навън...Друс - друс по стълбите в количката и детето почва да се дере... Бързаме към люлката, че тя е любима. Вадя аз от количката тръгвам да я слагам тя ме стиска за врата и се дере... Пробвам и на колата, същото... Усетих се, че рева не е като друг път, зарязах количката и тичам към къщи... Вкарвам веднага в банята, защото реших, че прави някаква алергична реакция от Чикото против комари и почвам да къпя... Оп стигам до дупето и напипвам нещо. Една малка 2на 2 см ламинирана иконка, подарена и от един свещеник й се забила в дупа. Ами това е, няма последствия, имаме си осветен дуп вече. Днес е смешно Simple Smile, но вчера Sad

Наде  Hug А какви са плановете, ще ходите ли при него или е временно

# 235
Янче,  хем ми стана смешно, хем ти съчувствам за вчера, защото наистина е гадно докато разбереш защо плаче.

А за плановете и ние още не знаем, но аз съм категорична, че никъде не отивам преди да завърша и магистратура, а това е поне още година и половина. А и да си призная, там не ми се живее, тук си имам всичко, което съм искала и не искам да ходя никъде  Naughty

# 236
Янче, разсмя ме! Знам че не трябва, но наистина е траги-комично, горката Симонка.

Я кажете ( пак да ви върна на изискванията за частни градини) В Гугъл на БГ ли трябва да вкарам какво търся, защото няма как да го направя този номер. На англ. като пробвах не ми изкара това, което си мисля че трябва да ми изкара. Давайте идеи че искам да чета Crossing Arms

# 237
  • Boston, MA
Оооох, Янче, милата дупа!  Laughing

# 238
  • София
Ох, Янче,...  rotfImao  не знам какво да кажа по вашия случай, освен да ви честитя осветената дупа и да не ви се случват вече такива преживелки.

Мисче, ако искаш да видиш за градините в БГ, ще трябва на български да търсиш, ако те интересува по вашенско как е - на англ. Ако пишеш на бълг. не ти ли изкарва нищо? Ето един сайт: http://lex.bg/forum/viewtopic.php?t=16570  (става въпрос за откриване на ДГ, а не за приемане, нали разбра)

Айде, наздраве и лека!

# 239
Ех Янче, голямо премеждие сте имали Joy и на мен ми стана смешно, ама сигурно ако на нас ни се случи няма да ми е толкова смешно в началото ... Ама все пак честито ви освещаване на дупа Simple Smile
Мисче, напиши го на бг тук във форума като ползваш кредора и после copy/paste в Google и си готоваааа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт