АПРИЛчетата плажа атакуват, на патета и рибки се преструват!

• 11 061
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
МИЛА ЗАРКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Heart Eyes
ОТ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ, МНОГО ЛЮБОВ И СБЪДВАНЕ С ЛЕКОТА НА ВСИЧКО НАЙ-ЖЕЛАНО И МЕЧТАНО!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Hug

Янче, голяма веселба!  Grinning Просто е невероятно, в какви ситуации може, да изпадне човек с детето! Големи бели, да няма само! Praynig

# 241
Добро утро мили дами!
Юлче, рано сутринта ме разсмя много с вашите премеждия! Joy
Янче, горката Симонка, дано нямате други такива премеждия, че наистина е ужасно докато изнамериш причината за сълзите на малките.
Леси, честити ти християнчета!
Енви, а ти веднага на лекар,че нямаш никакво време до морето.Дано температурата да е от претопляне,което не е невъзможно в тези жеги.
За храненето и Калоян има дни, в които отказва да яде манджа и тогава е само на салата,нещо сухо,плодчета и кисело млеко.

# 242
  • Русе
Привет!

Честит Рожден Ден Зарка!

Бъди винаги усмихната, обичана, обичаща и успяваща на всички поприща!

Честити християнчета на Mum и Леси   bouquet, и осветена дупара на Симонката! Joy

Енви, на мен пък ми се струва, че децата понякога са с повишена Т - определено са по-топли от мен, и го отдавам на недостатъчно изпотяване. Ама ако и не се чувстваш добре, по-добре лекар да те види... Thinking

Ааааа, и ние нямаме климатик вкъщи (ама аз по цял ден съм в офиса  Mr. Green), баткото се "пържи" в ДГ, а Диди се плицка в басейна на терасата с майка ми.

...
Едвам оцелях в тая жега, как жиявеят русенки, че и в Пловдив..мани, ние сме си добре тука Mr. Green
Ами, мутираме krassenka...няма друг начин  Laughing При вас наистина се живее... Sunglasses

Ей ако не са веселячките с бирката и швъкльовците, няма да е същото тука... Joy Hug

# 243
  • София
Здравейте, мацки. Днес направо се живее (още няма 30°). Тази нощ, сигурно за първи път от както се е родила, Никол ни държа 3 часа будни  Tired. Ужас, едвам гледам, като се разсърди към 00.30, че я връщам в нейното леглото и така до 3.30 заспа на ръце с триста зора...Олекна ми малко като се оплаках  Simple Smile.
Сминсчо, благодаря  Simple Smile, ама след тази нощ направо се замислих за отбиване, ако не беше лято сигурно щях да пробвам.
Да не говорим, че от два дни единственото й ядене е мляко от мама  ooooh!.
Честити християнчета на Леси.
Енви, никакви такива преди морето не ти се полагат  Naughty. Дано наистина да е от жегите. И аз съм същата спрямо моето здраве, но като закъсам и страдам, че не мога да бъда полезна на беба и си се ядосвам на себе си, че не съм си обърнала внимание о време.
И ние се пържим без климатик, а по закона на всемирната гадост в спалнята е най-горещо, но тези дни уж ще сложим поне там, само дето складовете са празни и чакаме да доставят.
Посмях се и аз на осветеното дупе на Симонка  Blush, макар че на нея не й е било много смешно.
Честити рожден ден на Зарка!
Днес не стига, че гледам  #Puppy dog така, а и цял ден слушам радио Сигнал + по принуда от поредния строеж до нас  #Cussing out.

# 244
Честит рожден ден и от мен мила Зарка!Бъди винаги усмихната,щастлива и много обичана мама и съпруга!

Да ви питам по колко пъти на ден се хранят вашите дечица? Напоследък Калоян започна да си пропуска едното хранене или обяда или следобедната закуска и си мисля,че може би е време да намаля броя им. newsm78

# 245

Мисче, ако искаш да видиш за градините в БГ, ще трябва на български да търсиш, ако те интересува по вашенско как е - на англ. Ако пишеш на бълг. не ти ли изкарва нищо? Ето един сайт: http://lex.bg/forum/viewtopic.php?t=16570  (става въпрос за откриване на ДГ, а не за приемане, нали разбра)

Мдааа, точно за откриване на БГДГ ми трябват изискванията. Мерси, Ренка. Ама точно че нямам как да го напиша на БГ в Гугъл от тукашния ми комп. Идеята на Десито бе следващия ми ход. Сега отивам да гледам сайта дето си ми пуснала  Hug.

Зарка, Честит Рожден Ден  bouquet. Весел празник и всичко най-най от мен и Лекса!

# 246
Мамче,
лакомийка Велинка си яде 4 пъти - сутрин, обед, следобед и вечер. И жегите не й пречат. Напоследък се случва, да не си изяде съвсем цялата манджа, което при нея е рядкост, но не прескача.
Може Калоян, да е в някакъв период и наистина да е от жегите.
А сега се замислям, че по ясли и градини твърдо се яде по 4 пъти, т.е. 3 пъти в градината и вечеря у дома. Thinking
Пепи в почивни дни прескача следобедната закуска, но това е защото спи до 17,30 ч. напр. и докато го придумам, да хапне нещо, идва време за вечеря.
Mr. Green

# 247
  • София
Мило, Зарче, Честит Рожден Ден!   bouquet

Пааак ме тормозят в краката, затова съвсем накратичко -

Стаско също не яде като хората от 10тина дни, неиска манджа и това си е. Днес съм особенно жестока и досега кара на сутрешното си мляко и десерта от ДК.

Цял ден се вре зад бюрото и вече 2 пъти ми изключи РСто, та, за да няма шамари ще свършвам засега.

# 248
  • Boston, MA
Мила Зарче, честит рожден ден! Бъди все така слънчева, приветлива, усмихната и щастлива мама на Мимата! Весел празник!   bouquet

И моето джудже не се храни добре, майка ми мисли, че е остатък от грипа и се притеснява по него. Ама нали ръфа бисквитки, мисля, че не му е много зле.  Grinning

# 249
  • София
И моя паячко яде само бисквити, сладки, кексчета, солети  ooooh!...... Утре ще му готвя, обикновенно моя манджа неотказва  Thinking

# 250
  • София
Я, тогава няма да се притеснявам, че Никол пак отказва манджите, явно наистина е от жегите. То и ние караме на леки храни само.
Днес навън беше супер, с един прохладен ветрец, направо се живееше  Simple Smile.
Хайде отивам да eat, докато имам възможност. Приятна вечер, дами.

# 251
  • София
Черито, вие къде живеете? Разкажи когато имаш време подробности около раждането на Никол, да сравниме какво сме правили ние с теб на заветната за нас дата - 17 април 2006!  Heart Eyes

# 252
Честит Рожден Ден, Зарка! Бъди винаги заобиколена само от любов, усмивки и здраве!

# 253
  • София
Хайде на биркатаааааа

Честито, Зарче!  nbirthday

И Вальо напоследък е само на мляко, не иска почти никакви манджи, а за каши и пюрета да не говорим. Само днес дето се поотпусна и под въздействието на татковците в кръчмата, вечеря пилешки сърчица, задушени картофи и бира...  ooooh!  А аз, като никога, си кърках кротко и ги оставих да се забавляват.  Shocked Явно жегата и командировката на половинката са ме изтощили зверски  Tired

# 254
Този уикенд  ми е първата почивка от както сме се върнали и нямам търпение. Желая ви приятен да бъде и за вас и до понеделник от мен Hug.

Общи условия

Активация на акаунт