ЧРД мила с малко закъснение.Бъди здрава и усмихната
.

, аз съм много горда, че са го харесали
Ако имаме късмет на есен с песен може да е в ясла, а мама му на работа 
. Ще говоря със свеки, че да не нападам от първия път директно, защото отворя ли си устището връщане няма да има!

):

Успях да запиша Али за ясла - класирахме се - Красенка, специални благодарности за информацията
Нощта беше кошмарна, Али заспа в 11 и в 11.30 се събуди с тев, 1/2 час на цицата и пак не заспа и игра до 1.30 - за първи път се случи 

. То било хубаво и да пишеш, не само да четеш, като дърт воайор
. След няколко неуспешни опита беба да се роди, а вече беше в малкия таз, тоновете й започнаха да падат (оказа се, че пъпната връв е минавала през рамото и при натиска е спирал кислорода), докторът на секундата каза форцепс. Та така извадиха я в 0.45 ч. на 17.04., 3650, 50 см. и доста време ме шиха. Възстановяването после беше дълго и трудно, но най-важното за мен беше, че Никол беше добре, дори ни изписаха след 3 дни. За следващото съм си казала никакви упойки или секцио. Извинявам се, че стана дълго
.
!
, въпреки че по-миналата нощ не ми беше до смях, ама хич, даже пих и невробекс, че съвсем бях изтрещяла.
.
Да сте живи и здрави!
Аз също като Черито смятам, че ако някой си позволи да пошляпва дори и в краен случай детето, то това са само и единствено майка му и баща му. Не знам кака намираш сили да си мълчиш
Дано не те ядосват повече.