АПРИЛчетата плажа атакуват, на патета и рибки се преструват!

• 10 889
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
Зарче,
ЧРД мила с малко закъснение.Бъди здрава и усмихната  bouquet

# 256
Мили момичета, благодаря ви за поздравите и пожеланията!
Срахотни сте и никога не пропускате, особено Енви   bouquet .
Малка почерпка :

Изкарах много приятен Рожден Ден. Мимата се забавляваше с братовчедите си. По-точно те я абавляваха, а ние си хапвахме и пийвахме  Grinning
http://thumb5.webshots.net/t/55/455/1/80/43/2386180430101086645CYjeui_th.jpg

Колкото и да не ми остава време да пиша да знаете, че ви чета и много ви се радвам. Стягаме се за пътуването до България. По-точно душата ми се стяга, щото МисЗ бая ме наплаши, ама да видим ... Simple Smile
Юлче, честито второ пишле, МисЗ, честито пишле и на теб!
До скоро от мен!

# 257
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС И
НАЙ-СПЕЦИАЛНО НА ПЛАМЕН НА КАТЯ, ФУРОР, ПЕТЕТО, ПЕТЯ П И НА
 ПОЛОВИНКАТА НА СМИНИ!
В ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ НОСЕТЕ КРАСИВИТЕ СИ ИМЕНА!

Hug

ЧЕРПЯ ВИ ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА И НА МОЕТО МОМЧЕНЦЕ!

Краси, днес те видях по новините на БТВ в 7 ч. - двамата с Ники ви показаха в едър план! Ти успя ли да се видиш - до обяд със сигурност ще го повтарят.

Зарка, радвам се, че намина! Липсваше!
Hug

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 08:56 от envia

# 258
Ето, най-ранобудната мама Енвиа вече се е включила  Simple Smile.
Честит Имен Ден на всички, които празнуват! Да са здрави, щастливи и твърди като името си!

# 259
Зарка,
дай по-едра снимка! Wink
Кога пътувате и в коя част на Родината ще пребивавате?
Може и да си разказвала, но ми се губи. Thinking

# 260
  • Варна
Изтри ми се постинга Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Честит Имен Ден на висчки именници!!!!
За жалост моя дядо вече не е сред тях Cry

Честит Рожден Ден на Зарка! Да си много щастлива и обичана!

Енви, гледаме се от вторник, много е забавно. Ники го показват в едър план Blush, аз съм много горда, че са го харесали Heart Eyes Ако имаме късмет на есен с песен може да е в ясла, а мама му на работа bowuu
Свекър ми дърпа ушите на Ники пред мен, детето рева като магаре, а той продължи. Не искаше да ми го даде, направо полудех. Баси нахалството!!!! Дядо ми, лека му пръст, никога не ме е удрял, а го обожавах Sad . Ще говоря със свеки, че да не нападам от първия път директно, защото отворя ли си устището връщане няма да има!
Той моя хубостник не е кой знае колко послушен, своенравен е, но да си имаме уважението, всеки да си гледа своето дете. Неговия роден син ( втори баща е на мъжа ми) е толкова загубен, че направо да се чуди човек как пък може до такова степен ooooh!
Уф, олекна ми малко...

# 261
Мерси момичета за пожеланията, много сте мили  Heart Eyes
Ето я и почерпката:

# 262
Честит имен ден на всички празнуващи .

ПЕТЕ СПЕЦЯЛНО ЗА ТЕБЕ

# 263
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ПОВОД!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СЛАДКИЯ ПЕПИ!
ДА БЪДЕ ЖИВ И ЗДРАВ И ДОБЪР БАТКО!

Зарче, на патерици - честит рожден ден!   bouquet  bouquet  bouquet
Да почерпя и за моя именник (Енви, благодаря ти  Heart Eyes):

Отчитам се на бързо, че за довечера имам много да се приготвям, голям купон става всеки път  Crazy Успях да запиша Али за ясла - класирахме се - Красенка, специални благодарности за информацията   bouquet Нощта беше кошмарна, Али заспа в 11 и в 11.30 се събуди с тев, 1/2 час на цицата и пак не заспа и игра до 1.30 - за първи път се случи  Rolling Eyes спа до 8 после и сега в 11 пак заспа, днес май ще е с 2 спанета, не се е случвало отдавна  ooooh!
и Алекс е само на кърма, не иска манджи и това е, кърма и плодове и зеленчуци основно, но то и на мен не ми се яде в тия горещини  bowuu

Лек и прохладен ден!   bouquet

# 264
Честит Имен Ден на всички именници!
Да сте горди с името си и винаги да ви носи късмет  Wink

# 265
  • Варна
Ай ай, никакво движение  Sad
Момичета разхлади се вече  bouquet 

# 266
ей снощи даже пръстена си преместих на другата ръка, за да не забравя  ooooh!

Леси, честити християнчета   bouquet
В неделя предаването Чай ще започне с песен на Николай  Laughing който е спечелил конкурс на Лили Иванова  Hug
красенка, де е тоя хлад, прари го към Чаталджа малко - климатикът пак е надут, голяма задуха  Tired

# 267
  • София
Привет с днешна дата  Simple Smile. То било хубаво и да пишеш, не само да четеш, като дърт воайор  Laughing.
Честит имен ден на малките и големи сладури. Да са живи и здрави и името да им се иляди ако така се пише.
Калпазанче, живеем близо до Южния парк, но до входа, който е до Правителствена б-ца и Хамериканското посолство. За раждането не са много приятни спомените, но в кратце испешъли фор ю, както се казва - докторът, който ми следеше бременността и който щеше да ме изражда, ме убеди да съм с епидурална упойка, като ми изтъкна само предимствата, без недостатъците. Та след дълго умуване с половинката решихме да не се мъча и да раждам с епидурална. Всичко започна в ранните часове на Цветница с падане на тапата, като се сгъстиха контракциите, докторът дойде и на необходимото разкритие ми боднаха упойката. Е вярно спрях да усещам болките, но анестезиоложката, малко преди да получа пълно разкрите ми сложи втора доза, та когато трябваше да напъвам не усещах абсолютно нищо  Sad. След няколко неуспешни опита беба да се роди, а вече беше в малкия таз, тоновете й започнаха да падат (оказа се, че пъпната връв е минавала през рамото и при натиска е спирал кислорода), докторът на секундата каза форцепс. Та така извадиха я в 0.45 ч. на 17.04., 3650, 50 см. и доста време ме шиха. Възстановяването после беше дълго и трудно, но най-важното за мен беше, че Никол беше добре, дори ни изписаха след 3 дни. За следващото съм си казала никакви упойки или секцио. Извинявам се, че стана дълго  Blush.
Красенка, неприятна история, но аз съм на мнение, че само родителите могат да посягат на децата си, макар че не е това начина, но пък друг да ми я пошляпва и потупва не  Naughty!
Сминсчо, Али е видял от Никол да знаеш  Wink, въпреки че по-миналата нощ не ми беше до смях, ама хич, даже пих и невробекс, че съвсем бях изтрещяла.
Днес най-после ще ни огрее за климатик  Party.
Искам да пожелая на всички, които ще празнуват този хубав празник едно прекрасно и разтоварващо изживяване. А на тези като мен приятни следобедни разходки и емоции.

# 268
  • София
Честит Имен Ден на Пепи на Енви, на Пламката на Катето, на двете Петета, на Пешо на Смин! Ееее, ама всички с производно на Петър сте страхотнииииии!   Hug  bouquet Да сте живи и здрави!

Черито, и аз родих с форцепс, даже на финала ме барнаха с пълна упойка. Грамче болка не ми спестиха, затова пък не присъствах (само физиологично бях там) на израждането на малчо.  Confused Бяхме и 9 дни в болницата, Стаси ми го донесоха на 6тия ден и опитите ми да кърмя бяха катастрофални, затова пък като се прибрахме се напънах малко и се кърмихме успешно 9 мес.

# 269
Краси, това наистина е отвратително, някои хора си мислят, че като са баба и дядо и децата са техни  #Cussing out Аз също като Черито смятам, че ако някой си позволи да пошляпва дори и в краен случай детето, то това са само  и единствено майка му и баща му.  Не знам кака намираш сили да си мълчиш  newsm78 Дано не те ядосват повече.

Общи условия

Активация на акаунт