АПРИЛчетата плажа атакуват, на патета и рибки се преструват!

• 10 892
  • 301
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Благодаря ви, момичета Hug
Днес ще се занимая директно със свеки, сигурно ще изтрещи, а аз ще си направя удоволствие да го изпея оня хахавелник. Още не ми е минало ooooh!
Много ми се спи, направо ужаст. Сигурно, защото нямам търпение да си почина малко. Тоз уикенд го чакаме от един месец. Много ми се събра, изообщо не спи нощем, мрънка, налива се ... Поне вече 3та нощ заспива без биберон, само обедния сън остана. Ще дам инструкции да не му го дават хич. Ако успея с това деяние ми остава гърнето и нощното хранене. Те и двете са мисия невъзможна, ама ай ся  Mr. Green

# 271
  • Варна
Сминс, нямаше ли да ходиш на Manowar? Или пък бъркам, то аз съм изтрещела яко Rolling Eyes

# 272
  • София
Ееее, Данче много кофти, че и ти си разбрала що е то форцепс  Sad. Важното е, че сладура Стаско е добре, а за кърменето - поздравления bouquet.
Как ви завиждам за концерта на Manowar Simple Smile, искам и аз пък, но моят мъж винаги е много зает и не можахме да го измислим, ще ги чакаме в София. И на Моторхед ми се ходеше, ама цъ, ще си пусна дискче пък   superuu.

# 273
Много е пусто напоследък тук  Tired

# 274
Зарка,
дай по-едра снимка! Wink
Кога пътувате и в коя част на Родината ще пребивавате?
Може и да си разказвала, но ми се губи. Thinking

http://good-times.webshots.com/photo/2386180430101086645CYjeui
Пробвам да оправя размерите на снимката с братовчедите.
Енви, ще пътуваме на 14.07, отиваме за 3 седмици. Първо ще останем 5 дни в София, от където е мъжа ми. Имаме да вадим на Мимата ЕГН и паспорт, дано мине без проблеми  Confused . После отиваме във Видин за няколко дни (аз съм от там). Там плануваме да направим кръщене на Мимата. Засега още не сме решили дали да отидем за 3-4 дни до морето и ако отидем дали да сме сами, или да си вземем Мимката с нас. Вероятно ще решим в последния момент, в зависимост от това как ще понесе пътуването и новите впечатления.
Много се вълнувам и нямам търпение, защото не сме си ходили 3 години  Hug .

# 275
  • София
Малее, не си спомням скоро да съм засичала Априлската тема толкова празна Crossing Arms. Дано поне всички да са на плаж, разходки и други такива приятни.
Енви, как мина празника на Пепи? Кажи и ти как си? Спадна ли Т-та, че моренце те чака  Simple Smile?
Момичета, една питанка - вашите хлапета "мучат" ли? Никол когато иска нещо издава едни ужасни, гръмки звуци, докато не схванем за какво иде реч и не й угодим. Много е изнервящо и сега започнах като разгадая какво иска да и повтарям как трябва да го каже. Но това е от доста време и имам чувството, че докато не проговори така ще е  Tired.
На всички, които довечера сте на концерт, много хубаво да си изкарате и да се кефите и за мен  Hug
Тъкмо си мислех, че скоро ще трябва нова тема, но с тези скорости за другата седмица може и да с вредим. Ади чао от мен, ако има на кого да го кажа  Mr. Green.

# 276
Черито, май само ние двете си пишем тук напоследък и само от време навреме се вясва някой друг Mr. Green
Аз до сега бях на изпит и после на кафенце с приятелка и като се прибрах мама вече беше нахранила Стенли и той след малко си легна, та сега ще си почивам и ще дрема тук, ако има с кой де  newsm78

# 277
  • София
Привет от Софето! Друго си е у дома! Толкова хубав ми се видя апартамента ни като сие прибрахме снощи! Матито ходи - ходи и възклецава само! Кефи се много на позабрамените си играчки и занимания!

Поздрави на всички, които са празнували, докато ме нямаше, както и привет на новата мама!

Снин и Раче, ако сте ми звъняли за среща отзи ден, нямаше как дойда, дори и да се бяхме свързали, защото Лора беше доста зле, три дни не е яла и в момента прилича на гърчаво цигане! Това дете почерня за един ден - ако щете вярвайте! Незнам на кого толкова бързочернеещо се е метнало? Аз имам бани, баща и също, но това има нашите по 2!

Ще ви кача снимки и ще дам линка!

# 278
Лелеее днес май ще напрпавим рекорд по неписане Sad
Ние бяхме на детски РД днес, мина много хубаво.
Вени, добре завърнали се Hug
Аз имам питанка към мамите, които отбиха - колко време след отбиването от гърдите ви все още течеше кърма, имам предвид капчици при леко натикскане? При мен все още си има и се чудя нормално ли е newsm78/i]

# 279
Вени, сега ме подсети да кача снимки от морето  Whistling Това с разхождането из апартамента и възклицаването при вида на всяка стара играчка беше много смешно и при нас. Обикаляше стаите и се радваше все едно за пръв път го вижда и си пипаше играчките с такава радост, че беше за снимка Joy

Снимки от морето

Последна редакция: сб, 30 юни 2007, 22:54 от Nadeto

# 280
Май тази вечер тук няма никой  Cry Аз си лягам, лека нощ на всички!

# 281
  • София
Снимки от морето:

# 282
  • Добрич
Добро утро Hug

Честит Рожден Ден на Елидима01  bouquet! Много здраве, щастие и любов!

Честит празник на всички, които са имали поводи за празнуване  през последните дни!:bouquet:

Хайде на кафенцето

От няколко дни не бях си включвала компа, не знам дали сте чули , но голяма буря имаше на 28 Юни в Добрич, паднали дървета, счупени клони, градушка , тока спираше (бяхме без ток), но .......... нали сме дълбока провинция никъде по новините не съобщиха за пораженията, а по полята да не говорим - не знам каква реколта ще имаooooh!.

Иначе ходим по разходки, на моренце и така ни минава времето!

Вени , страхотни снимки Peace

Последна редакция: нд, 01 юли 2007, 07:37 от didi_demi

# 283
  • София
Добро утро и от нас!
Мерси, Диди, има и още на телефона ми, но сега съм в процес на търсене на кабела за него! Thinking

# 284
  • София
Eлидима, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! ! !    bouquet

Наде, много сладки снимки, гледам Стенли е останал много доволен, чак пак се е приготвил за път  hahaha сладур!

Вени, добре дошла! Аз като се прибера от село и се чувствам, че влизам в свръхтехнологична къща - ТВ с дистанционно, МВ, РС, климатик и ме толкова кеф  Mr. Green

Аз вчера бях на поход ( и Деската е виновна  Mr. Green) из Плана планина и сегаа ходя доста по-зле от колко след като родих. Като за пръв път беше много тежък поход, ноооо пък се чувствам разтоварена и заредена, нагледах се на природа, побрах си ягодки, билки.

Отивам да гледам снимките на Вени, а с един пръст връткам радиото, за да намеря July morning, че още не съм я слушала  Confused пък не ми се пуска от РСто.

Общи условия

Активация на акаунт