АПРИЛчетата плажа атакуват, на патета и рибки се преструват!

• 10 892
  • 301
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Вени, много сладки снимки, хубаво сте изкарали личи си! Лора не видях колко е черна  Heart Eyes

# 286
Ауууу, Вени, много си слаба бе мацка!
И си родила две деца...
Бравос!
Отивам да се срамувам  Embarassed

# 287
Наде, Вени, страхотни снимки Simple Smile
Вени, гледам че Мати е бил с памперс-бански (или се лъжа?). От къде ги взехте, аз не мога да намеря да купя Sad

# 288
  • Добрич
Ауууу, Вени, много си слаба бе мацка!
И си родила две деца...
Бравос!
Отивам да се срамувам  Embarassed
И аз се срамувам многооооо Embarassed Embarassed Embarassed

Деси - в Добрич има такива памперс-бански на всяка борса за памперси и храни Peace
.

Хайде чао , отивам на море

# 289
Диди_деми, много ти благодаря Hug, тъкмо няма да нося и това от тук Simple Smile. А вие къде ходите на плаж?

# 290
  • София
Привеет  Simple Smile!
Наде, за малко вчера чат да заформим, ако не бях излязла и аз  Simple Smile.
Много хубави са снимките и на двете ни априлски рибки.
Сминсчо, Красенка (и ако има и други присъствали), разказвайте за вчера  Praynig, по ТВ-то казаха, че концертът е продължил 3 часа, което звучи много добре.
Десито, аз все още нямам личен опит с отбиването, но познавам една мама, която до 10 месечна възраст беше кърмила, а каза, че е имала капчици кърма до към 3 години след раждането, но не знам дали и колко време се счита за нормално.
Честит рожден ден на Елидима и от нас   bouquet. Бъди много щастлива и заобиколена от любими хора.
Данче, разкажи повече за похода. Аз много обичам планинските разходки и преходи, но за съжаление от както забременях не съм имала възможност да отида никъде (щото с това кърмаче трябва самар, но нямаме магаренце  Joy), но тази година тормозя мъжо да отидем до Мусала.
Уау, предполагам, че съвсем ще опустее темата в близките няколко седмици, защото много рибки, отиват към морето, но поне опустяването ще е по хубав повод.
Приятна неделя на всички Hug.

# 291
Елидима, Честит Рожден Ден!   bouquet Здраве и късмет, щастие и най-вече радост от малкото съкровище.

Вени, много ми харесват снимките, а се изкефих на тази, дето си седнала с него на въртележката  Joy И аз исках да го кача, но не събрах смелост да се кача с него.

Новата тема

Последна редакция: нд, 01 юли 2007, 13:19 от Nadeto

# 292
Тези пампер- бански /ако са същите/ Вени ще каже, ги има при нас в Пигихауса

# 293
  • София
Памперс-бански на Либеро - много съм доволна, 11-незнмаколко килограма - 9 броя за около 9 лева, имало ги и в Метро! Могат да се ползват за повече от един път, освен ако не се наака деетто, де!

За слабостта - отслабнах след като спрях да кърмя, но при мене ставаше въпрос за 5 кила!

Данче, много обичам да ходя и аз искам на поход!

# 294
  • Варна
Привет!
Ще разказвам довечера, сега отиваме на плаж. Използваме, че Ники е още на вилата.
Концерта беше много добър, но по-добро от Металика у Пловдив нееемааа  superuu  superuu  superuu  superuu

# 295
  • София
Черито, Вени вчерашния поход беше доста над възможностите ми - над 25 км в пресечена местност, но щом съм тук значи не е невъзможно за преминаване. Ходих с тази организация WALK BULGARIA и съм много доволна, страхотни хора. На сайта има програмата и може да избереме нещо и да ходиме заедно

# 296
Данчеее, голям си ентусиаст  #Crazy Аз тия километри само с колело минавам, пеша неее! Така като съм си поседнала на колелото ми звучи по-добре от това да хода пеша   Mr. Green

# 297
  • София
Eeee, Наде, ти можеш да си го позволиш щот си 40 кг с мокри дрехи, а аз  ooooh!

# 298
Данче, то само мързела ми тежи повече от 40 кила  Joy

# 299
  • Добрич
Деси - ходим на плаж в Албена Peace

Общи условия

Активация на акаунт