АВГУСТинчето самичко иска да върви, мама вече кръста я боли!

• 11 569
  • 309
  •   1
Отговори
# 30
Мислех само да се разпиша в новата тема.Честита да ни е!
Адрианска, Честита годишнина и на вас! Много здраве и мнооого любов!  bouquet  bouquet  bouquet
Май много юнски булки е имало.
Irra_78, честито зъбче, ако има нови зъбатковци - честито и на тях! newsm47
Kaili, успех на изпита Peace
МамаМарго, на теб също успех с френския, стискаме палци Hug
Spinki, ако искаш мога да проуча за Костенец. Аз съм от там и не съм ползвала услугите на станциите, но мога да проуча. Горещо ти препоръчвам Велинград Peace Обичам го този град и с нетърпение чакам таткото да излезе в отпуск и да заминаваме.
Отивам да дочета старата тема. До довечера Hug

# 31
  • София
  Да се запиша и аз в темичката. Блу благодаря  Simple Smile
  Мерси за пожеланията за Ники, но тя още не е проходила според мен. Просто може да се реши да направи няколко крачки и се задържа колкото иска права, на все още и  е по-лесно да пълзи и предпочита този вариант.
  Скоро и аз ревех за фонтанелките, че на Ваня е все още доста голяма, като прочетох че до годинка и половина може да се затвори се поуспокоих.
  И аз искааам на море... Тук само умираме от жега, по добре да ми е топло на морето  Wink
  Адрианска честита годишнина и от мен  Simple Smile

# 32
  • по света
Запис за новата тема Wink
Честита годишнина на адрианска!
Spinki,съжалявам за загубата ти,преживяла съм го.....
Сложих 3 или 4 снимки на Пресиана в 10 месечните,е това е от мен Hug

# 33
Adrianska, Честита Годишнина!Дълги години щастлив семмен живот ви желая!
Irra_78,честито зъбче!

Ние излизаме на разходка! Mr. Green

# 34
  • софия
Такаааа...нашия тати замина за Израел при свекито,за десет дни и ние сме си самички  Confused...
Много ми е чоглаво...мразя да съм сама,а и с кой ще се карам  Mr. Green?!Найа още май е малка,за да си организирам с нея словесни двубой  Joy...Нямам търпени да проговори и да ми е разговорка  Wink!
Абе много е лошо човек да е сам  Rolling Eyes.
Айде да поливаме минали празници,настоящи,предстоящи сватби,кръщенета и т.н.Сега се сещам,за Елфчето и Пепър  hahaha!

НАЗДРАВЕ!

# 35
  • софия
Миленка,такава торба с топки гледах днес в прасешкия магазин  Peace!Струва 19лв. и някакви стотинки  newsm78...

# 36
Дани-Наздраве!!!И аз мразя да съм сама!!
Ние пък в тия жеги излизаме към 10.30-11ч и се прибираме към 19.30 направо за банята-скапани,потни и мръсни и двете.Цял ден се крием по сенките в градинките.В къщи не издържам.Мартина не стои сама и 1 минутка,а на вън се вози и блее.
Адрианска-Честита ви годишнина!!!
О,Дани,много благодаря-утре се изстрелвам да ги купя...,пък дано да вършат работа поне за 10мин.
Ние си получихме жирафа,ама Мартина изобщо,ама изобщо не се впечатли от него и от кубчетата.Виж опаковката и се хареса ,но жирафа бе безкрайно пренебрегнат.....а толкова го чаках,.......... и  го зарязахме на село.....

# 37
Ха наздраве! Дани, мерси  за алкохола. Аз съм подгряла ве4е Crazy.До преди  няма и 4ас бяхме в парка , и татито дойде и пихме бира и......Сега отивам да правя глупости Blush, 4е ме хваща музата като пийна.До утре

# 38
  • софия
Еййй,к'ви сте гадни  Wink,остави дето сте си с мъжоците,а и тиро риро ще пра'ите  Mr. Green!
Лека нощ от мен!Аз отивам да лягам и да гледам Хаус  Sunglasses!

# 39
Здравейте!
Честити поводи на всички и за всичко! Здраве и късмет!

Не съм писала отдавна, но както винаги в живота ми досега съм обсипана от много и то сложни проблеми, които нямат разрешаване! Основния съм коментирала ето тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=196095.100
Лени иначе е ОК, много весела и енергична, показва почти всички предмети с пръст, глоти глава в две посоки на тик-так, прави боц с пръстче, показва с ръце как летят гълъбчетата, показва колко голма ще порасте и още много такива разтапящи сърцето ми нещица.
Пуснах и малко снимчици да ни видите тук: http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3214750 . Блу, моля те да избереш някоя от новите пикс и да я замениш на 1 страничка. Мерси предварително!
Лека и спокойна нощ!

# 40
Повече от месец се каня да ви покажа какво му се случи на Стефчо като не искаше да си легне навреме и с татко му се гледаха http://www.vbox7.com/play:e9c26c89.

# 41
  • Някъде там...
Повече от месец се каня да ви покажа какво му се случи на Стефчо като не искаше да си легне навреме и с татко му се гледаха http://www.vbox7.com/play:e9c26c89.

Олееее много се смях Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ралка Балка ама и едни коментари отдолу а  Mr. Green

Криастиана  Hug дано всичко се оправи  baby_neutral

Leka !

# 42
Добро утро и от мен Hug Изпих кафето си на спокойствие, докато децата още спят.
След вчерашната консултация Деница тежи 10 кг и е 74 см. До края на седмицата е на диета и ако няма нови пъпки си връщаме стария начин на хранене Peace

# 43
  • гр.София
 Добрутро! Нощес ни спря тока и не ми се чакаше,та със закъснение да си кажа:
 Кристиана,само ти си знаеш,какво ти е на сърцето.Ама изглеждат поправими нещата.Как ги открихте тези коки?Изследвахте се заради зачервяването ли? Стискам ви палци!

Адрианска,честит семеен празник  bouquet

Дриймс,тъкмо мислех да те насоля,че нещо бъркаш и скоро не сме се срещали Simple Smile, ама добре,че реших да погледна първо на едно място...  Елвинг,мерси за снимките Hug

Ще пия едно кафе и ще гледам Стефан на Ралка.

А,последно!Много си обичам мъжа/ е,в повечето време,де/,но много обичам да съм сама. Никога не ми е скучно.

# 44
  • София
Привет!
Честити 11м на кака Али и всички празнуващи днес!   bouquet  bouquet Heart Eyes Честити зъбчета на всички обзавели се!
 blanc Hug
Дриймс, мислех за вас и че скоро не си се разписвала! Heart Eyes
Кристиана, дано нещата при вас се оправят по-бързо! Praynig И браво за уменията на Лени! Ивчо само поглежда към назования предмет като го питаме къде е часовничето, лампите, мама си, баба си и т.н. голям майтап с моето т.н., а! hahaha и върти ръчички на Хей ръчички, хей ги две Laughing А напоследък крещи неудържимо - от кеф най-вече. Вкъщи е като джунгла. Как не преграква не знам.
Ние с него имахме предложение за море, но отказах, защото трябваше да сме 3 майки с 3 бебета в една стая  Crazy И както миналата нощ не спахме много, представям си такива изпълнения там и събуждащи се 1 от друго деца или още по-зле - заразяващи се с нещо и направо... Таткото много искаше да ни изпрати да си почина  там как ли пък ще стане това, като Ивчо трябва да ми е все на ръцете, май той иска да си почине от нас и ме обвини в черногледство, но мисля че това е съвсем реален сценарий.
И накрая след като се улях в писане да питам Хаус-гледащите - схванахте ли нещо от снощната серия или само аз съм изкуфяла?  newsm78 И това последната от този сезон ли беше?  Tired

Общи условия

Активация на акаунт