Чудото " ню-ню "или " Не само мъжете могат да бъдат гадни "

• 9 404
  • 241
  •   1
Отговори
# 30

Много сте гадни! Не знаете колко ги боли мъжете!

Останах цяла нощ, не съм избягала  Rolling Eyes Пък и после излизахме няколко пъти, но не съм се вкарвала в подобна ситуация пак.

# 31

гаднички сме, вярно

# 32
Животът на Касиди е един безкраен петък! Изглежда изморително.

# 33
Милва ли го за да му мине? Whistling
Боли ги Liso ама ай сиктир Crossing Arms След като могат да пляскат лафове за ануси и мустаци, значи и ние можем хуманистке такава  Crossing Arms
Калин@ , за теб   bouquet  Днес обичам всички и всичко. Петъците, секса, усмивките и хумора са все неща част от човешкия живот.

# 34
... Не знаете колко ги боли мъжете!

Да, боли ги!Оная работа ги боли!

# 35
Ааааа, това ли било! ТОЙ /притежателят на ...../ първо ми предложи брак, а аз се чудех какъв е този романтик, но после ОТКРИХ причината за нестандартния му подход при свалка. Честно казано почти бях отговорила с ДА /защото младежът беше перспективен и обещаващ/, когато погледът ми се натъкна на онова малко нещо. "Малко" е слабо казано, то беше направо НИЩОЖНО. С едри скокове стигнах до входната врата с извинението, че трябва да свърша една специална работа и, както мислех до половин час да сме претупали годежа и сватбата и вече да си поставям четката за зъби на видно място в банята му, аз се оказах отново неомъжена и не.... . Животът после ми предложи друга изненада, Касиди знае каква!

# 36
# 37
Амиииии!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Още на теста ще го скъсам!!!

# 38
Не само Касиди , все пак.И други четем и пишем в ДиС. Whistling

# 39
Не съм срещала подобен екземпляр  Mr. Green
Ай стига с тези малки букви, максималистки с максималистки  Wink

# 40
Окаzвам беzреzервната си подкрепа на _Ним_, че е важно фи_то, а не само хи_то Mr. Green.

# 41
С едри скокове стигнах до входната врата с извинението, че трябва да свърша една специална работа и...
Направо си те представих как се изнизваш на прибежки Simple Smile

# 42
Защо никога не си говорим за духовната страна на секса? Защо все до математиката опираме?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А какво става със ССФ, омъжила се набързо за ню-ню-размерен и вярваща във вечната любов и вярност?

# 43
Ми...ползва си го предполагам не по предназначение Laughing

# 44
Ми...ползва си го предполагам не по предназначение Laughing

Викаш, пали цигара след цигара  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт