Прасковки сладки си хрускаме, АВГУСТ ний бебче ще друскаме!

• 11 811
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
  • В светлината на слънцето
Беличка, честито за изпита.   bouquet А гадния професор направо го изтрий от паметта си. Такива като него не заслужават дори да се говори за тях  #2gunfire

# 31
Вася, честит ти рожденик и от мен.  bouquet
Беличка професора ти е абсолютен комплексар щом така говори и според мен жена му яко го е настъпила с чехъла си. То иначе няма причина да говори така. Все пак добре, че си си взела изпита. Аз приключих с моите в неделя и сега 3 месеца ваканция, Joy умирам си от кеф. Беше ми писнало всяка седмица да търкам чиновете и то с този корем, ама нямаше как.

# 32
  • Бургас
Благодаря! Пак да спомена, че и мъж ми участва/ да не вземе да се обиди/. Реших да смениме малко с идеята да има повече място да пишеме родилите. Ама, като гледам, пак е станала супер дълга. ooooh! Whistling

Имам въпросче към софийските кореми. Знаете ли къде има налични от еднократните бикини? Питам за налични, тъй като днес разбрах, че на "Канпол" не се внасяли вече. Поне така казват вносителите. Не знам дали има други марки. newsm78
Гита аз си купих такива на канпол преди 3-4 дена от щъркела тука,на друга фирма не знам но в он лайн магазина на пакостник май беше ги видях и имаше в наличност не съм сигурна за сайта или този или патиланци беше бъркам ги аз.
На всички празнуващи  честито много здраве и любов ви пожелавам
За кърмата с малката аз си имах от първия ден но не са ми се препълвали гърдите и аз не носих помпа но случаи има всякакви затова не може да се мисли само в една посока.
Беличка тегли им по една майна на такива и се радвай за взетия изпит,успешно дипломиране.
Мариетка моите не искаха да пият от този биберон на нук ама те са си чешити,иначе аз си взех шишета на Браун или по ново му Би фри и имам помпата на Авент.
Гита поздрави на семейството ви за чудната темичка.
И момичета не се притеснявайте всички ще сте супер майки,но всичко с времето си не се лишавайте от удоволствието да изживеете всичко около майчинството и радостите и неволите.

# 33
  • Бургас
Гита ето тук има на 5  ред
http://www.pakostnik.com/bg/products.php?cat=93

# 34
  • ГОре на черешата...
Той има дъщеря съвсем между другото....
Ами освен да му пожелаем и поне две внучки Twisted Evil...

# 35
Мерси момичета, ама и вие имате дял в цялата работа, стискали сте явно палци  Hug Hug Hug
А за този простак..думите не са достатъчни..А лекциите си ги водеше по същия просташки начин..Аз от лекции си спомням само следното ПРАВИЛО: Всички грозни жени са ЗЛИ! Няма грозна и добра! - и това нямам идея в каква връзка със бг език....................... ooooh! ooooh! ooooh!

И друго се сетих от лекциите: Това по-подло създание от жената НЯМА!

а на нас ни беше казал още с влизането "Я отворете тия прозорци, че то тука от к...ви не се диша"(щото ние бяхме само жени), ама пак си беше много просташко и стряскащо де....никога няма да го забравя тоя идиот

# 36
  • Stavanger,Norway/ Varna
За тези, които немогат да си стигнат пръстите на краката (то аз като мога, си мисля 4е вси4ки могат  Crazy), предлагам о6те два варианта. Будите мъжо и той извър6ва тази процедура, а ако пък ви е жал да малтретирате сладко спя6тата половинка, ставате, избирате си една стена и настъпвате и задържате, докато дойде облек4ението.  Peace

Ох, днес съм понесла торбата със съветите. Така е то от скука.

# 37
Беличка -честито за изпита .Абе тоя да не е обратен или .....как може да се гаври така с една бременна .Каквато съм войнствена тези дни на такъв простак щях да му кажа аз две три приказчици и ако разбира се няма да завися повече от него . #2gunfire #Cussing out
Леле  тук е в момента 32 градуса .
Гитка -много сладурска тема -и зеленото така ми действа успокояващо  Peace
Пиванов-много сте сладки с мъжа ти ,ама ти си по -хубава  PartyРоклята е върхът
Аз днес цял ден се обезкосмявам и правя нокти ,сега се чудя дали да не отида и на фризьорче .
Мале ,да ви се оплача -моя взе да се дърпа за секс .Било го страх и бля ,бля -ама довечера съм му измислила нещо .Даже днес си купих нов секси лак за нокти  Joy Joy
АЗ нали бях писала че миналата седмица моят хемоглобин падна на 81,00 и сега пия желязо на ампули -май нещо като Тотема или греша newsm78
Ще видим на другият преглед след 10 дена .Всички ми гледат корема и мислят че е малък ,вашите обиколки какви са в най -широката част.

Аз наистина в синхрон със заглавието съм на вълна праскови и вафли Милка .Страшна комбинация - Laughing

ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ   bouquet

# 38
Ами освен да му пожелаем и поне две внучки Twisted Evil...

хахахах мдаааааа, то явно няма случайни неща...

Мерси момичета, ама и вие имате дял в цялата работа, стискали сте явно палци  Hug Hug Hug
А за този простак..думите не са достатъчни..А лекциите си ги водеше по същия просташки начин..Аз от лекции си спомням само следното ПРАВИЛО: Всички грозни жени са ЗЛИ! Няма грозна и добра! - и това нямам идея в каква връзка със бг език....................... ooooh! ooooh! ooooh!

И друго се сетих от лекциите: Това по-подло създание от жената НЯМА!

а на нас ни беше казал още с влизането "Я отворете тия прозорци, че то тука от к...ви не се диша"(щото ние бяхме само жени), ама пак си беше много просташко и стряскащо де....никога няма да го забравя тоя идиот

Е как да го забравиш..то сигурно втори такъв ПРОСТАК няма никъде..Мъжа ми иска да измислим начин да се разгласи публично какъв е дебил! Представете си бях някаква по-притеснителна и се бях спекла адски много от него..ами той и до контракции може да доведе човек..тъпак  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 39
  • Видин
Честита нова темичка
Лулумба, честита годишнина! Още много такива да празнувате и то не само вие  Hug
Вася, честит ти рожденник! Много да те радва и да те слуша. И най-вече да ти помага  Heart Eyes
Беличка, честито ти семестериално завършване. На простаци като този да не се ядосваш толкова. Празнувай си спокойно взетия изпит и да не ти пука  bowuu  bouquet

Ето и моето предложение за темичка, когато дойде първото бебе:
 "Август вече наближи и първото бебе се роди"

# 40
Момичета, аз днес измислих как да се казва бебо, хем свекър ми да се радва, хем и аз да съм доволна, че съм му дала именце...Та, ще си има 2 имена първи..Едното на свеки, другото от МАМА Simple Smile
Какво ще кажете? Ще има ли и дтуг бебо с 2 именца?

# 41
  • ГОре на черешата...
Момичета, аз днес измислих как да се казва бебо, хем свекър ми да се радва, хем и аз да съм доволна, че съм му дала именце...Та, ще си има 2 имена първи..Едното на свеки, другото от МАМА Simple Smile
Тайна ли е или ще споделиш?

# 42
  • София
Гита поздравления мила и на теб и на силната част!  bouquetТемата е толкова сжекарска Simple Smile
За тези еднократните гащи съм чувала че има в Пигиса но не знам вчвра като бях не се сетих да питам но и аз искам да си взема от тях та така че утре или в други ден като ходя ще видя и ще ти кажа Simple Smile Peace
Вася,жив и здрав да ти е рожденника и много да помага за бебо Simple Smile
За име на бебо ние все още си нямаме  Mr. Green а кога ще го решим не знам Simple Smile май накрая в родилния дом  Mr. Green
Беличка и на теб честито за изпита и леко напиване  Joy
mari_eta  заглавията за новите темички са много готини Simple Smile Както и това на 
Niya_Petrova  Peace Peace Peace
Аз сега малко се поразходих с една приятелка и нейната малка принцеска на 1 месец Simple Smile Пихме по сокче и се прибрах ,че то не се търпи навън! ooooh!

# 43
Тайна ли е или ще споделиш?

А-а не е тайна, просто забравих  Embarassed да кажа...Свекър ми се казва Найден, първоначално изобщо не го харесвах това име, но пък свекър ми е супер забавен чичо, голям симпатяга и взе покрай него да ми харесва името, но все пак винаги съм си мечтала да си измисля аз име на детето ( аз му давам живот все пак ) та мислих, мислиих и реших да не го обиждам човека ( още повече е семейна традиция от поколения насам ) и да лепна едно име и от себе си. Иска ми се да е хем бг, хем интернационално и се загледах в календарчето ( църковното ) и видях, че най-близо до термина ми 14.08 е деня на св. Максим и...много ми допадна комбинацията Найден Максимилян....Мен ми звучи добре..100% малкия няма да си го харесва, нооооооо никой не го пита Wink
А пък и моята майка се казва Мария...та..2 в 1 Wink второто бебче живот и здраве на никого няма да кръщавам Simple Smile

# 44
  • Видин
Беличка, не се притеснявай ще го хареса. Щом ти си го измислила, а и на мен много ми допада  Peace

Общи условия

Активация на акаунт