Прасковки сладки си хрускаме, АВГУСТ ний бебче ще друскаме!

• 11 808
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
абе на мен не ми допада много като че ли. ама както си решите  Peace аз сега съм с 4 имена и ми е много кофти. особено като трябав да се попълват документи или да си кажа 3те имена. и много често четвъртото не го пишат.  Confused

# 46
Беличка, не се притеснявай ще го хареса. Щом ти си го измислила, а и на мен много ми допада  Peace

Харесва ли ти верно?  Hug Ейй как се радвам!!!!

абе на мен не ми допада много като че ли. ама както си решите  Peace аз сега съм с 4 имена и ми е много кофти. особено като трябав да се попълват документи или да си кажа 3те имена. и много често четвъртото не го пишат.  Confused

Абе и сестра ми така ми казва...Каза,че такова дълго име чак в 5-ти клас щял да може да напише правилно  Laughing Laughing Laughing

# 47
  • Златна Добруджа
Пишете ли пишете - човек не може да ви насмогне  Grinning

Бели4ка, честито за изпита и за семестриалното завършване  Peace Името, което се измислила не е ли много дълго  newsm78 Абе, както ти харесва - аз нали съм по кратките имена и всячко с повече от 4-ри букви ми се струва длъжко  Mr. Green  Peace

Честито и на всички останали празнуващи днес  Hug

При мен нищо интересено, обичайната програма - на кафенце преди обяд, после взех дечко от училище и от тогава сме си вкъщи, че голяма жегааа  ooooh! След малко баща му ще го води на футбол да се поизмори  Grinning

# 48
  • София
Беличка сладко е  Peace
Аз забравих да се похваля че към покупките от тези дни мога да добавя  едно комплектче чершафчета с олекотена завивка и 2 одинца потниче Simple Smile от мама. Ходила на пазар и на път влезнала в един магазин Simple Smile само вече се чудя къде да ги слагам Simple Smile Та ще дам зор на моя да купуваме по скоро скринче та като изпера и изгладя всичко да си ги подредя Peace
За микробиология пак ще попитам.............? Никой не ми отговори на кой е правена, на кой е казано че ще се прави или желаещи сами да си отидат да си направят изследването?  

# 49
ами на мен ми бяха казали, че ще ми взимат проба, ама не ми взеха  newsm78 не смятам да ходя сега, защото ми писна вече с тия лекари и болници. сигурно другия път ще ми вземе секрет

# 50
 Ууууууууууууууууууф най.накрая да свърши раБотния ден.Лошото е, че с него свършва и Интернет достъпа  Sad Cry Confused Confused Sad Абе няма да става тази работа ще си купуваме комп.
Гита и Боби - изключително свежарска тема и пак мое заглавие.Вземете сложете и някое друго да не помислят, че сте пристрастни. Боби - не знам Гита как ти се отплаща ама явно прави чудеса Wink, щом твориш такова изкуство за нас.  bouquet  bouquet  bouquet
Сирена - честит ти 100 % мъж baby_neutral
Беличка - БРАВО за изпита. Понеже работя във ВУЗ и въобще не ме изненада такова отношение, ама този професор е не за линч ами за  #2gunfire #Cussing out #2gunfire Пу..отношение към бременна. Дето вика Мариета не две а двееста внучки да има. Името което сте измислили е интересно, но не е ли по-добре да го обърнеш наобратно Максимилиян-Найден. Найден значи намерен, предполагам знаеш и носи много късмет на хорато с това име.
Димяни честити ти покупки. Ами ще си питаш я никой като не ти отговаря.Значи на мен ще ми правят на 25-ти когато всъщност ще ми издадат и болничния 45-дни преди... Stop
Ох забравих БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЗДРАВИТЕ ще го намачкам моя тази нощ, нищо че сутринта пак се мачкахме, като си тръгнат гостите към 2-3  #CrazyМариета - съвсем приемлива цена.Миналата седмица на училището на Ма-Ма спечелих шише Авент-250 мл. ама много сладурско+биберон залъгалка от 0-3 месеца. Отделно си спечелих и книга за най-труден и интересен въпрос към лекторката.На 29.06. ще има пак лекция ако не сте на море ела хем ще се запознаем. Party

# 51
  • Златна Добруджа
За микробиология пак ще попитам.............? Никой не ми отговори на кой е правена, на кой е казано че ще се прави или желаещи сами да си отидат да си направят изследването?  

На мен не ми е правена  newsm78 Ще видя сега като отида вдругиден на ЖК дали няма да са измислили нещо...

# 52
vasq78 и на мен Максимилян Найден по-ми харесва, ама аайде на деденце да е първото, че да не ми се обиди, а е пич голям!
За микробиологията аз чакам резултати..нали имах стрептокок и гъби ( които по нищо не разпознах, просто доки ме прати да се изследвам ), пих антибиотик и сега чакам да видим резултата...

# 53
Димиянки-доколкото знам микробиологично изследване правят месец преди раждането. На мен също не са ми вземали, така че изобщо не се притеснявай! Има време!

Аз след малко тръгвам, че едвам дишам вече. Толкова зле се чувствам от тази жега!

Приятна вечер!  Laughing

# 54
  • София
На мен нищо не ми каза доки за микрбиология и сега ме е хванало едно шубе! Даде ми талонче за кръв и урина които трябва да си направя на 25.06. Секрет ми е взиман 2 пъти и уж всичко си е оки но за микробиология си е друго! Не знам какво да правя сега..... да ходя в някоя часна клиника ли да ми вземат секрет или просто да изчакам до 02.07. като отида за обменната карта и да си го питам него ама той до сега щом не ми е казал........ Confusedбе смотана работаама знам че е опасно за бебо ако има гадове,но до колко нямам идея ?newsm78 А и за тест за алергия също нищо не ми е казал а знам че нужно!

# 55
Пиванов и Лулумба честити годишнини! Щастлив семеен живот ви желая!
Вася честит рожденик! Да ти е жив и здрав!
Покупките са много сладурски  Hug
Марти добре го е обяснила за кърменето  Peace Боли само, ако бебето е поставено неправилно и това е повод да се пита как да се постави, за да не боли. Рагадите също се получават от неправилното поставяне... А пък като е кърмила една майка веднъж все си мисля, че втория път такива проблеми няма да има. Аз като родих ме питаха "кърмиш ли" и аз "не" - те "защо?" а аз ами незнам как  hahaha Така ми се смяха  Joy Показаха ми и засука веднагически. Разраних се вкъщи докато се мъчех да я кърмя легнала, но педито като дойде и този проблем решихме  Heart Eyes
За помпите тия от 5-6 лева по-добре боди или дрешка да се вземе за нищо не стават  ooooh!
Сладкишче аз кърмих на следващия ден след раждането от сутринта - раждах секцио...Тия доктори хич не ги слушай то си има колоастра и ако не беше упойката щях да почна да я кърмя от мига в който я гушнах. По-полезно от колоастрата няма. Иначе аз си носих предния път помпата с мен и с това изцеждане дето незнаех колко да изцедя само си докарах още кърма, а тя не беше малко. Този път смятам да опитам без помпата и ако ми трябва тогава ще пратя да ми вземат.
Херелина на мен ми я донесоха след около 1-2 часа...така че навсякъде е различно  Rolling Eyes Ако се изцежда повече от необходимото може да се получи свръхлактация, трябва да се изцеди малко колкото да поумекне мъничко гърдата и да може бебето да я захапе, ако е прекалено твърда. А ако не е, не е необходимо да се изцежда...
Кърма винаги има, стига да има кой да я стимулира...само някакъв малък процент по чисто физиологични причини не могат да имат кърма

Мариета
не съм съгласна че трябва да се дава вода, чай или каквото и да било...всяка друга течност освен кърмата, която се дава на бебето запълва стомахчето и съответно води до по-малък прием на кърма. Тъй като кърмата е на принципа търсене и предлагане, т.е. колкото по-малко суче, толкова по-малко кърма се произвежда, предлагането на каквото и да е друго освен кърмата води до намаляване на лактацията и до по-ранно отбиване на детето. Моето мнение си е, че до 6-тия месец друго освен кърма не му трябва, тя си има всичко необходимо  Peace А кърмата когато потича е редичка и с нея бебето засища жаждата си, когато привършва кърмата от гърдата става гъста като кремче и с нея бебето засища глада си. Така че природата е помислила затова бебето да не е нито жадно, нито гладно  Heart Eyes

За къпането в жегите и аз сигурно бих къпала всеки ден, но много си зависи от детето..ако е с чувствителна кожа, която се изсушава твърде лесно и никакви мазила не помагат...както беше с Елито се препоръчва през 1-2 дни.

# 56
 Ivy  Hug
 разбрах че вече сте по-добре Hug
Хайде че изтървахте разходките!

# 57
Гита и Боби страхотни сте! Благодаря Heart Eyes
Веси мен по принцип си ме зяпат и вече спрях да обръщам внимание...иначе на плажа обикновено интереса е първите 5-10 минути... много са смешни, защото се опитват да гледат дискретно, а хич не им се удава  hahaha Вече не е необичайно да се виждат бременни по плажа, така че и интереса гледам е западнал напоследък  Mr. GreenЗа мен няма по-хубаво нещо от това да влезеш във водата и да усетиш колко си лека  Hug Аз ходя когато остане време, но гледам да не е по най-големите жеги.

Или
а сред тинейджърките е тръгнал нов лаф или поне аз не го бях чувала "Ааааааа бременна, ощипе ме бързо"... било, за да не и се случи на нея  ooooh! Вече 2 пъти чувам такова нещо...първия път ми стана гадно, ама детска им работа дано поне се пазят  Rolling Eyes Това за гащите винаги ми е било много противно...

Сонитка
гласувам за Федерико, основно защото помня че това си бяхте харесали и свикнах с него  Mr. Green Ние също сме още в размисъл и ще реша като си видя бебето най-вероятно  Whistling За Данет платих на място на куриера  newsm78 Може да имат и други възможности не съм гледала...
Гера Калина е страхотно име  Peace

бебси просто ще чакаме да откриеш сезона  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Всъщност има столчета и кошници за кола и всяко си има както възрасти, така и килограми. Елито още си ползва кошницата, а е на 1,9. Има направо столчета от новородено до не помня 18 кг или колко бяха.

За килограмите аз накрая не наддавам и двата пъти е така... Колкото качвах качвах вече втори месец почти нищо, я има 500гр я не...Персонално е....Ребус нали ти казах да им теглиш  #Cussing out и да си ядеш  #2gunfire

Корички по главичката не всички бебета имат  Peace Моето нито коса имаше, нито корички  Naughty Гребенчето ползвам отскоро, а четката си стои както съм я купила...И ако някой направи грешката да си вземе от четката за коса на Чико да има предвид да не я мие, че аз направих тази грешка и вкъщи 2 седмици миришеше на тор...да не употребявам други думи и досега ми мирише и незнам защо още не съм я изхвърлила  Crossing Arms

Беличка най-важното честито! А тя простотията по хората ходи Crossing Arms Не си струва даже да се коментира  Sick Явно е искал син  hahaha Името ми харесва много даже така е по-хубаво!

За нас не ми се говори...вчера минах през някакъв ад, който не искам никога повече да се повтаря. Елито засега е по-добре  Praynig

# 58
Беличка, честито! А тоя кретен, единственото което ми идва на ум е да пуснеш тема в Клюкарника и да събереш още такива мами и да отидете направо в университета и да се оплачете от него.

Ivy , знам колко е лошо да ти е болно детенцето, но както казва баба ми така се расте (за детето) и така се става майка (за мен)!

Сиренна, честит ти мъж! Радвам се, че всичко е наред!

За къпането съм абсолютно "ЗА" къпане всеки ден, та даже и с косата. Мисля, че започнах да мия на Цвети косата един път седмични, когато стана някъде на 1.5 годинки, а иначе тялото продължаваме всеки ден.

# 59
здравейте!
вие направо сте ... изписали...цяла тема,докато аз се наканя да ви пиша.
ГИТА, и аз видях в "PIGGY'S HOUSE" от тези еднократните гащи, но преди 3 седмици
поздравления за новата тема   bouquet
от каде намирате сили и време и за тези красоти?
за магнерота и аз така го пия по едно на ден ...но знам ,че от него може да се преноси бебчето.та се чудя дали да не го спра в края на 8-мия месец Thinking?!?

Общи условия

Активация на акаунт