Прасковки сладки си хрускаме, АВГУСТ ний бебче ще друскаме!

• 11 854
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
  • Stavanger,Norway/ Varna
Абе мами, не виждам в последно време Тиги. Загуби се някъде момата. Някой знае ли не6то.

# 91
добро утро  Hug
аз веднага да се оплача , че карах една тежка вечер - цяла вечер ставах да повръщам и ми беше адсски зле. сега съм като парцал. възможно ли е от желязото да ми е станало така, незнам защо имам чувството, че от него ми се гади  Sick
за прането . да си призная, на ръка не мога да пера. сумати вода изхабявам за едно нищо и никакво и накрая пак не е хубаво изплактнато. та на себе си не смятам да разчитам, а на пералнята. даже смятам бебешките неща и на сушилня да ги въртя, вместо да ги гладя /освен, ако не са много измачкани  Rolling Eyes/. ама те всички са едни такива шаренки, дано да не ги боядисам  ooooh!
adriana d много сладки покупки  Peace

# 92
Добро Утрооо  Hug Hug Hug
Вече с олекнала душичка си пийвам кафенце пред форумчетоо  Grinning
Херелинка, аз съм почти убедена, че от желязото си повръщала..Поне на мен така ми действаше и го спрях на секундата..Ако ти е ниско желязото, най-добре си купи една торбичка ядки - бадеми, кайсиеви ядки, орехи, лешници или каквото обичаш ( без фъстъци, че мн мазни ) и яж всеки ден! Ще се почувстваш и ти мн добре!!! Аз така процедирах Simple Smile

# 93
   Добро утро и от мен, трябваше да си поспя тази сутрин, но не ме огря, и от рано съм се захванала с домакинската работа и то в противната и част- размразявам хладилника.

# 94
  • София
Добро утро!
 Мен пак сън не ме лови. А и цяла нощ така  валеше и гърмеше, че с по-ококорени очи не можеше да бъда.
 Много са ви сладки покупките.
Димяни   - мерси за информацията. Ако не ми кажат следващият път за тестовете за упойките и аз заминавам към 2-ра градска.

# 95
Херелина и на мен така ми подейства желязото предния път...аз също го спрях и минах на ядки (без фъстъци), зелени и червени зеленчуци и плодове  Heart Eyes

Аз съм безкрайно щастлива...тъпите лекари само успяха да ме стресират и малкия бебун също, но поне не им се дадохме...в болница сме щели да влизаме  Crossing Arms нищо и няма само зъбите са били...просто 6 броя наведнъж  Whistling След последното изследване вече мога спокойно да им тегля  #Cussing out Отивам на консултация да си видя малкото колко е стреснато  Mr. Green

# 96
Добро утро на всички ранобудни маминки!   bouquet

Херелина
-ако и днес продължава да ти е лошо направо се обади на лекарката. Не знам дали е от желязото. Аз пия желязо вече 5 месеца и нямам такъв проблем, така че е хубаво да се консултираш.

Адриана
-много хубави покупки. Аз все още нищо не съм купувала сериозно-само едно комплектче и едно боди. Решила съм сериозна да се заема с този въпрос след около месец!

С тези жеги просто не се издържа. Цяла нощ се въртях, а и вече толкова ми тежи. С килограмите съм плюс 20кг, и ми се плаче направо.

Хубав ден!  Laughing

# 97
ее, добре, че поне са разбрали от какво е. по-добре ли е вече бебка? чакаме после отчет от прегледа  Grinning
желязо днес не съм пила, смятам да си намаля дозата по 1 хапче на ден и ще пробвам и с ядки.

# 98
бебката е добре вече 2-ри ден няма Т и почна да хапва...
а за желязото, ако искаш си направи изследване...с мен като стана така се оказа, че желязото ми е в горни граници, само хемоглобина е нисък и в този случай не се пие желязо...

# 99
Даа, адрианка покупките са чудни! Аз чакам да мине държавния - 3 юли и после ще се впускам в пазаруванеее  Crazy Направоо толкова неща съм си харесалааа...Нямам търпение, още мъничко!!!
бебката е добре вече 2-ри ден няма Т и почна да хапва...
а за желязото, ако искаш си направи изследване...с мен като стана така се оказа, че желязото ми е в горни граници, само хемоглобина е нисък и в този случай не се пие желязо...

И при мен беше така, но все пак доки каза да хапвам "железни" храни.
Иви радвам се, че сладурката ти е по-добре  Hug

# 100
Добро утро -сервирам кафето за днес Grinning

И на мен от желязото ми се гади но трая за сега ,и аз снощи не съм спала въпреки бурният секс Joy Joy .От сутринта ми е жега .Заредих се с  филми и днес май няма да си подавам носа навън ,ако не се  налага много .
Мегита -такива гащи май някой каза че имало и в аптеката на Водната палата .
Иви -много се радвам за детенцето .Много лошо така с тези зъби

Ох къде е този дъжд ,пратете и насам ooooh!

# 101
Добро утро и от мен!

muna33, благодаря за кафенцето!

herelina, и на мен ми , от желязото. Но все пак не е лошо да си се консултираш с лекар.

Ivy, радвам се че дребната е добре!

В Бургас наистина е много горещо, и аз не бих си подавала носа на вън, но за съжаление на обяд ходя да визмам малката от градина до Богориди и едвам идържам! Но няма начин, няма как да затворя и детето в къщи по цял ден. Tired

Аз пак ще питам дали някой ще замразява стволови клетки?

# 102
  • Златна Добруджа
Добро утро  Hug
Докато се наканя да сервирам кафето и Муна33 ме изпревари  Grinning Муна, гледам повече чаши си сервирала, така че ще си взема и аз, благодаря  Heart Eyes

Иви, радвам се, че новините при вас са добри  Hug

Аз пак ще питам дали някой ще замразява стволови клетки?
Ние мислихме, но нещо се разколебахме, а и как ще извършат процедурата при нас у провинцията  newsm78

Отивам да изчистя мръсотиите, които пилето /папагала/ направи и излизам, че после голяма жега се очертава  ooooh!

Които са на ЖК - нали знаете - чакаме отчети  Peace

# 103
  • София
Добро утро и от мен, аз се приготвям днес от рано, ще ходим в Пловдив и ако може пловдивските мами ако прочетат до към 13:00 днес преди да тръгна да ми подскажат за хубави магазини за мебели и разбира се бебешки освен вис виталис..

adriana_d ауу искам и аз такава пелена с възглавничка  Embarassed от къде е? страхотни неща си купила  Hug

беличка: Ама като прочетох за тоя професор и така добре те разбирам, аз не понасям онова чувство, за което говориш. Едва ли не трябва да се чувствам под някой без да има причина и вътрешния ти свят иска да изкрещи "АБЕ ТИ С КАКВО СИ ПОВЕЧЕ ОТ МЕН, ЧЕ СИ ПОЗВОЛЯВАШ ДА СЕ ДЪРЖИШ ТАКА" - как да ти кажа, направо изкипявам в такива ситуации..но това е човек с малка душица. Затова не заслужава дори вниманието, което му отделяме. Честито семестриално завършване - сега мисли само за бебо и много по-малко за държавния, той кога ти е?

Аз докато не съм забравила да дам едно предложение за заглавие

Августовски дрешки скоро със пълнеж - ах, какъв мерак, ах какъв копнеж.

Laughing

За прането  Аз съм си малко галена Богданка и на ръка не съм прала, та ще е в пералня със сигурност, ама да питам този персил сензитив подходящ ли е за бебета? Вчера като бях в билата гледах цените на праховете (до сега майка ми купува, ама от тук нататък тежко ни и горко в новото жилище  Joy) и гледах 12лв 2 кила = 20 пранета - и понеже съм си сметкаджийка отвсякъде за такива работи си помислих, че ако се пере през ден ще стига за месец и нещо, което се ядва..поне е най-хубавия прах. А аз даже мисля тези покупки в метро да ги правя в големите пакети от по 10кг, което е още по-изгодно.

Вчера бях на гости на бебе и отидох във фокса в мола да му взема една рокличка, не се стърпях и се възползвах от промоцията им, та и моят разбойник намаза боди и друго комплекетче, де факто бодито тъй като е най-евтиното ми го дадоха безплатно.

Последно да ви предупредя, че в Дибо в магазина им на Симеон цените ви ги дават на едро, а в дистрибуторската им мрежа са по-високи. На мен така ми ги сметна оня ден жената като я питах евентуално какво ще излезе при поръчка.

# 104
добро утро и от мен !
относно лекциите -утре 21.06 на ул."Кра кра" в пицария "Мис каприз" от 9:30 ч ще има лекция на сп."9 месеца".
misheto17, аз смятам да раждам в "Майчин дом"-София.Понеже ще раждам с мойта частната АГ, а тя може да сключи договор с това родилно /не работи с здравната каса/!!!
За там знам, че бебчетата лежат с майките си в една стая и са по 2  на 12 ет.,а секцио на 7 ет.Още не съм ходила да разгледам всичко подробна,но... не съм сигурна дали ще мога. Stop

Общи условия

Активация на акаунт