Прасковки сладки си хрускаме, АВГУСТ ний бебче ще друскаме!

• 11 849
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Мариетка,честита кола  car003.Леко и безаварийно.
marsidi,и мен много ме мори жегата,ама нямаме друг избор.Ще търпим Mr. Green.
Сонитка,вие поне мислите имена,а аз този път съм казала на мъжа ми,че ако бебо е момиче аз ще измисля името,а ако е момче - той.Аз от три месеца съм измислила женското,но Ники (мъжа ми) се прави на две и половина и като го питам измисли ли,той ми вика "има време ooooh!"И аз съм го оставила да мисли.

# 181
  • Златна Добруджа
Мариета, честито и от мен за новата кола  Hug Алкохолец сервираш, а  Wink

# 182
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ето ме и мен, моми4ета. Малко съм притеснена. В4ера докато си седях в турска поза на дивана и кихнах и  Embarassed потекох. Ло6ото е, 4е бях с розови бикини и неможах да изследвам, аджеба води ли са или урина  Sick. Не мири6е6е на ни6то. Малко бе6е, но сега се притеснявам. Дали да отида на преглед, то аз утре съм на консултация, ама ли4ния какво пък 6те разбере  newsm78. Уф, незнам, дори да е урина пак съм притеснена. Аз ако отсега изпускам, незнам след раждането. От днес съм се заела с упражненията на Кегел и така до края 6те ги правя колкото мога.

Мегита, има6 моя глас.

Никой не каза ни6то за Тиги, няма я не6то тези дни.

# 183
  • Златна Добруджа
Ето ме и мен, моми4ета. Малко съм притеснена. В4ера докато си седях в турска поза на дивана и кихнах и  Embarassed потекох. Ло6ото е, 4е бях с розови бикини и неможах да изследвам, аджеба води ли са или урина  Sick. Не мири6е6е на ни6то. Малко бе6е, но сега се притеснявам. Дали да отида на преглед, то аз утре съм на консултация, ама ли4ния какво пък 6те разбере  newsm78. Уф, незнам, дори да е урина пак съм притеснена. Аз ако отсега изпускам, незнам след раждането. От днес съм се заела с упражненията на Кегел и така до края 6те ги правя колкото мога.

Боб4енка, предполагам че е урина - и на мен ми се случва като кихам да се изпускам  Embarassed Чувала съм, че е нормално, незнам  newsm78 Все пак кажи на личния си утре, незнам при вас как процедират, може да реши да те изпрати при някой гинеколог на преглед.

# 184
  • София
Бобченка,най-вероятно е урина.Ако бяха водите,то щеше още да изтекат,а пък е било и вчера,т.е. ако бяха водите,то днес можеше да се радваш на бебе.Така,че споко Peace.

# 185
  • София
Лулумба явно доста са плъзнали тези гадове,щом и други мои познати ми казват че е ад от няколко дни насам! Аз сега чакам майка ми да донесе отова и започвам да ръся,слагам и каквото и да само и само малко или много да намалеят #2gunfire 100% Бобенка не са ти водите Simple Smile на мен няколко пъти вече като се закашлям малко по силно или засмея на 3 ,4 пъти ми се случи да се подмокрям с нещо безцветно и не мога да разера какво е но доки ми каза че не са ми водите а най-вероятно течение или урина по малко се изпуска което е нормално на този етап Peace
Гита нещо пак се губи  newsm78 Ток ли няма какво.....

# 186
  • В светлината на слънцето
Бобченка, и аз мисля, че е било леко изпускане на урина. По принцип в последните месеци на бременността това е нещо нормално. Особено пък както е в твоя случай - след кихане. Но все пак кажи на доктора.

# 187
  • Ланкър, планините Овнерог
...
Гита нещо пак се губи  newsm78 Ток ли няма какво.....

Що, бе, цял ден съм on-line. Тук съм, просто нямам какво да пиша.

# 188
  • София
Ама грам не съм те видяла защото не гледам горе кой е онлайн Simple Smile
А и ти нали все пишеш а сега не Simple Smile

# 189
  • Stavanger,Norway/ Varna
да, вероятно е това. Леле ужас, знам, 4е след раздане се вло6ава този проблем. Хи4 не ми се става пикливка  Embarassed. 6те ставам маниа4ка на упражненията, няма как.

# 190
  • Пловдив
Мариетка честито Бу  bouquet
Бог да благослови изобретателя на климатика Mr. Green-ако не е той незнам как ще се живее в тези жеги.
Бобченка и според мен не са водите-чувал съм на края че може да се изпускаме по млалко Confused

# 191
Мили мами, не съм ви писала поне по две причини - едната е, че лежах малко(4 дни) в болница - "фалшиво раждане". Причината е, че една вечер контракциите ми пак започнаха да стават на 2 минути и нервите ми не издържаха - просто реших, че съм длъжна да направя нещо. Отидох в Тина Киркова - там на апатрата не излезе нищо, но ме задържаха. Много се изплаших. Контракциите времнно отшумяха, защото се поуспокоиих, но после пак се върнаха. Изводът ми е, че са ми от ума и от тревожното сърце. В болницата бяха мили и не беше потискащо, но ме лекуваха с моите си лекарства (като изключим, че първата нощ бях на система). Най-гадното е, че от прегледа прокървих - една, две точки. А после цял ден имах едно зеленикаво-кафяво-сиво течение. На влагалищния секрет не излезе нищо:)Много се изплаших. Още се тревожа да не е засилил процесите тоя доктор.
Другата прична да не ви пиша е, че съм много потисната и ми е криво, че само за контракциите си говоря. Не мога повече от това нищо да направя и вече си мисля, че е нормално. просто са чести. Не ме боли. Сега ужасно се страхувам, че покрай тия лъжливи неща няма да различа истинаското раждане. Знам, че е тъпо. Е, оплаках се набързо. После пак ще ви пиша.
Днес си направих дълга разходка и нямах нито една контракция. Не знам какво да мисля. Още три седмици до 9-тия. Вече ми остана само вяра и надежда.
За преносването - всички бяха много мили с преносващите мами и беше много ведро, па макар и в болница. Не се бойте.
Сонитка, аз харесвам Самуеле. Но си мисля, че, когато го видиш, ще си разбереш, защото всяко име си има лице.
Мегитка, гласувах!
Пак ще ви пиша

# 192
 Терминът ми е на 10.08 а аз бих искала да направя избор на лекар за раждане в Шейново. Бях се спряла на 2 д-рки обаче те са отпуски по това време. Това което ме интересува е дали има други бъдещи майки които са определени за началото на август и дали са си направили избор на лекар и ако е така на кой д-р са се спрели.

# 193
Телефонът на фирмата за хлебарки е 0887685062 имам и един стационарен, но не знам доколко е валиден 520813. Само да допълня, че питат с какво е  пръскано преди това, така че си помнете или пазете опаковките. Иначе след като напръска и от следващия ден започват да умират и си ги събираш по пода, но после няма и "трупове" вече.

Мариетка, честита ви кола, със здраве да си я ползвате!

Тиги-Мигъл, спокойно мила няма начин да не забележиш истинското раждане. Само се успокой почивай повече и се настрой, че има още време.

# 194
Тиги, почивай си много. още малко остана, 2-3 седмици стискай кълки поне  Hug а като почне раждането ще ти е смешно сигурно, че си мислила, че няма да го познаеш  Laughing
Мариетка, честита ви нова придобивка. със здраве да си я ползвате   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт