Прасковки сладки си хрускаме, АВГУСТ ний бебче ще друскаме!

• 11 856
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
  • Златна Добруджа

Мелей, как ме мачкаш  Crazy Mr. Green newsm51

# 166
 Здравейте и от мен.  Hug
Напоследък се включвам по-късно, защото мнооооооооооооооооого задачки.Като че ли са се наговорили да ме затрупват точно седмица преди да излезна в болничен.
Херелина - слънцезащитна козметика за новородено, не ми се струва много добра идея.Може би след 6 месец или след годинката. newsm78
Мегита - имаш моя глас.Хубава снимка (браво на фотографа - Сирена -   bouquet)
Мариета - лекциите са на всеки 2 седмици, значи сега на 29.06.темата  е "След родилната депресия", после на 13.07 , 27.07.през седмица всеки петък.Да ти кажа няма да ми е много интересна темата ама ще се съберем с една събременлийка и после може да си направим разходчица по магазините, да взема вече нещичко.
Муна33 -  за дрехите: ще стане бе мила, изпери ги даже с повечко омекотител.
Гера - за стволовите клетки, аз не мисля да замразявам. Нямам финансовата възможност и не съм убедена, че дори и да имах бих се възползвала от тази услуга, която се появи в България много от скоро.

# 167
Беличка извинете моля Hug
Съвета е бил към Димяни ,аз днес уж чета добре ,ще се извиня с топлото време  Sunglasses

# 168
  • София
Здравейте Hug.
Мегита,имаш един глас и от мен.Ще стискам палци да спечелиш.
Сиренка,хубаво е,че всичко е ОК.
Сонита,много сладки придобивки си има бебчо.Спряхте ли се вече на име?На мен лично Фредерико най-ми допада Peace.Може би защото свикнах с това име Grinning.
Кроки,много добре изглеждаш на снимката Peace.
Херелинка,относно слънцезащитните млека и лосиони не е препоръчително да се мажат бебета преди навършване на 6 месеца.Това го знам от дерматолог.А за мазилата,които не се отмиват след баня,не мога да ти кажа.Сега във водата,в която къпем Дани слагаме едно олио за вана,което  не се отмива след това,че имаше няколко лишейчета,но за съвсем малки бебчета не знам newsm78.

# 169
Meqita-снимката е супер, имаш моя глас. Дори като ги разглеждах видях една позната, но реших да гласувам за теб!  Wink

# 170
Днес съм много отплесната и аз като Муна ще го препиша на жегата-Сонитка,много са сладки нещицата!Тази хавлийка с жабите обаче ми влезе под кожата най-много!

# 171
  • София
Ние също ще взимаме матраче на Магнифлекс 120 лв. е за размер 140/60  PeaceЗнам че са много хубави и имат гаранция 5 годинки!

# 172
  • ГОре на черешата...
Вася, къде и от колко часа се провеждат лекциите Rolling Eyes?
13.07. ми звучи като хубав ден да се запознаем Flutter...

Муна, много сладък аватар си си сложила Peace...явно наистина скучаеш Laughing.

Айде вече официално да почерпя за новата кола - сега милият се върна от КАТ, много готин номер са му дали - 5759.

# 173
Мерси мацки  Hug

Марти, вчера тотално се изнервих с това име! Все нещо им намирам кусури и все не са достатъчно хубави са моето бебе  Mr. Green
Вчера пак рових в старите списъци и добавих и Рикардо  Laughing Мъжо ще се побърка с мен вече! За Самуеле сме и двамата за, ама той малко се притеснява, заради това че ще има много мммм, в комбинация с неговата фамилия.  И за другите имена пак казва ми добре, ако искаш това да е, аз все нещо им намирам и така никога няма да се свърши. Даже прави тест- бебо да ритал и да реагирал, когато той произнасял имената, та така да участва в избора  на името си  Mr. Green

Мариета, честитооооо   bouquet  А каква е колата? Хайде чакаме снимки  Crazy

# 174
  • София
Честита кола Мариетке  bouquet
Сиренка радвам се че и при теб всичко е наред! Hug
Гера как е телефона на тази фирма която викаш?

# 175
И МОЯ ГЛАС. /МЕГИТА/ УСПЕХ.
ОХ, АЗ УМИРАМ ОТ ЖЕГА ОСОБЕНО В КЪЩИ.ТУК НА РАБОТА ПАК БИВА - ИМА КЛИМАТИК.НО СНОЩИ УМРЯХ ОТ ЖЕГА И НЕ МОГА ДА СПА, НЕ ЗНАМ КАК ЩЕ Я КАРАМЕ В ТЕЗИ ЖЕГИ, А ХЕМ СНОЩИ ВАЛЯ. #Crazy, а да не говориме че този рев вече за нищо го нямам Cry, то чак не е нормално и най-лошото че не знам защо рева.

# 176
  • В светлината на слънцето
Мариета, честито за колата. Да я карате със здраве.  travel

Хайде и аз да се изкажа по някои теми.
За стволовите клетки - аз лично много искам да съхраня стволови клетки, но нещо нямам много доверие на фирмите, които извършват тази дейност в България. Проучила съм доста добре въпроса и определено съм на ръба да се откажа. Единствените, които може би не спекулират с тази тема са клиника Малинов. Техен екип присъства на раждането, взема по специален начин и в специален контейнер необходимата суровина, обработва я и после я замразява в клиниката. Но пък аз лично имам резерви към самата клиника. Така че още се чудя.  newsm78
За микробиологията - когато бях на 8 юни на преглед при моя доктор изрично го попитах. Той ми обясни, че е още рано - терминът ми е на 1 август все пак. Това се правело в последния месец преди раждането.

Гера, коя е фирмата, която използваш срещу гадните хлебарки. Можеш ли да пуснеш някакви координати. При нас бяха изчезнали за много дълъг период, но от известно време пак са се появили.

# 177
Мариетка -честито ви бу .
Не разбрах каква марка е ?
Сонитка -ако продължаваш да измисляш нови имена съвсем ще се объркаш.Мисля че в момента в който видиш малкото човече ще ти се избистри и името .

# 178
Мариетка -честито ви бу .
Не разбрах каква марка е ?
Сонитка -ако продължаваш да измисляш нови имена съвсем ще се объркаш.Мисля че в момента в който видиш малкото човече ще ти се избистри и името .

Силно се надявам, иначе кой ще ме чака в болницата да се туткам  Mr. Green

Иначе, искам възможно най-скоро да съм наясно! Сама себе си изнервям все повече така  Rolling Eyes

Работата ми е била такава, а и настоящата също, че винаги съм вземала важни решения и много неща само моя глас са чакали. Но когато се отнася до името на моето дете ....... уффаа

# 179
 Мариета - ЧЕСТИТА ВИ КОЛА Да си я карате със здраве и да возите цялото домочадие   bouquet Хубава почерпка. Абе ти си много фатална 13.07 аз сега видях че е петък. Нямам нищо против да се запознаем точно тогава. Лекциите са от 9,30 сутринта в пицария "Его". Ако искаш до края на седмицата да сменим координати на ЛС, защото аз вече няма да съм на работа от другата седмица (най.много понеделник да се вясна, че ще си пиша резюмето) и така.
Сонита - Муна 33 е права за името.Като се роди и го видиш, то отвътре ще ти дойде някак си...абе и аз го обясних хубавичко...

Общи условия

Активация на акаунт