Прасковки сладки си хрускаме, АВГУСТ ний бебче ще друскаме!

• 11 844
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
Жега им е на гадините  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Размърдали са се! Така ги мразя...Сега мъжа ми като го няма, викам приятелки да спят при мен, само от страх да не се появи някое ЖИВОТНО, че ще умра ако съм сама  Sick!

# 151
  • София
Гласувах! Hug

# 152
  • В светлината на слънцето
Здравейте момичета  Hug

Да ви се оплача - снощи едва не ни провалиха празника.  Sad С мъжа ми бяхме решили да не празнуваме кой знае как - не заради фаталното число 13, а защото аз дълго не мога да издържам седнала, а и по ред други бременлийски причини. Та в крайна сметка си рекохме, че една спокойна вечеря в квартална кръчма е напълно достатъчна. Точно до нас има едно такова кръчме с чудна кухня. Няма да описвам, че да не ви потекат лигите.
Та си запазихме ние маса на верандата, точно до едно изкуствено фонтанче. Вечерята започва прекрасно, но основното ни ястие нещо се позабави. Ха да дойде, не идва. А сервитьорката каза, че ставало за 10-15 мин.  newsm78 Мина половин час - нищо, мина час - пак нищо. След час и половина, в който ние вече се чудихме какво става, дойде девойката и се извини, че станало някакво объркване и първо поръчали яденето на група рожденици (всъщност 6 души, не повече), а после щяло да стане нашето. Само още 10 минути да изчакаме. Мъжът ми й обърна внимание, че все пак съм в положение и ми е малко трудно твърде дълго да чакам, а тя отново се заизвинява.
Как да е, решихме да изчакаме. След половин час нищо не се появи, тогава вече мъжът ми привика девойката и я накара да попита дали изобщо е започвано въпросното ястие, а ако не е - да не го правят, защото смятаме да си тръгваме. Тя се мушна в кухнята и след малко се върна, заявявайки че не било почнато още, но готвачът ей сегичка смятал да го почва. И това на фона на куп маси, които си смениха в наше присъствие поне два пъти клиентите, сервираха им далеч преди нас същото, което бяхме поръчали, хората си го хапнаха и си тръгнаха.
Много ни хвана яд. Явно девойката просто беше забравила да даде цялата поръчка, нямам друго обяснение. Били сме вече в тази кръчма и нещата стават много бързо, тъй като се пекат на пещ. На изпроводяк момичето с цялата си наглост ме погледна и заяви колко съжалява, че не съм успяла да опитам от ястието.  #2gunfire
Аз обикновено в такива случаи не оставам длъжна и си търся правата. Но този път изобщо не ми се занимаваше, а само дръпнах мъжа ми да си тръгваме по-бързо. Направихме си една хубава нощна разходка и се прибрахме.
Е, оплаках ви се.  Sad

# 153
За алерголога и тестовете за упойките - при мен са задължително, заради секциото и ми казаха сама да си намеря алерголог (ако мога по каса ще ми дадат талон, ако ли пък не - ще си плащам), но явно алерголозите са кът и ги няма навсякъде та ме предупредиха от сега да си търся, че няма време.

http://www.mustakov.com/bg/main.php?p=2 Води се за един от най-добрите
И аз съм чувала за него и то че е най-добрия,даже имах телефони ако искате мога да ги потърся.

# 154
Ей момичета ще ме подкрепите ли моляяяяяяя  Blush Laughing
 ето тук Аз съм Миглена Велизарова  Blush Не е най- хубавата снимка ама мъжо настоя нея да изпратим  Blush
Моля,моля снимката е страхотна-Нали аз я правих!!! smile3501 smile3501 newsm08 smile3534
Готово подкрепена си-успех!!!

# 155
# 156
  • В светлината на слънцето
Мегита, имаш един глас и от мен.  Peace

# 157
Ей,какъв съм шемет-забравих да ви кажа,че всичко с резултатите ми е наред и док каза да не се тревожа!Супер съм доволна!

# 158
  • Златна Добруджа
Варненските мами, как е водата, става ли за къпане за мен и малкия newsm78?

Каке, хайде аз ще ти отговоря нищо, че още не съм се топвала в морето /събота и неделя бяхме на басейн/. Та познати ми казаха, че водата ставала за къпане, а и няма начин до събота при тези 40 градусови жеги да не стане чорба  Mr. Green

Мегитка, и от мен 1 глас  Hug

# 159
  • ГОре на черешата...
Ментинаkiss!

# 160
Ей момичета ще ме подкрепите ли моляяяяяяя  Blush Laughing
 ето тук Аз съм Миглена Велизарова  Blush Не е най- хубавата снимка ама мъжо настоя нея да изпратим  Blush
Моля,моля снимката е страхотна-Нали аз я правих!!! smile3501 smile3501 newsm08 smile3534
Готово подкрепена си-успех!!!
оо, Сиренка, искам и аз снимките моля  Praynig радвам се, че всичко е наред с резултатите  Grinning
Мегита, подкрепена си  Peace

# 161
Крокодил, нашият матрак е такъв.Малко е скъпичък, но найстина си струва.Има и лятна и зимна страна и отворчета да диша.

# 162
Мегита -Дано се класираш и аз дадох своят глас Peace
Сиренка -радвам се за прегледа

Ей и мен така ме е страх от тези хлебарки -и страх и гнус  Sick
Беличка ,ако има къде да отидеш на гости за 2-3 дена ,защо не извикаш някоя фирма да напръска  срещу паразити и насекоми .
Оле днес умирам от скука ,добре че вие сте на линия ,всички са на работа ,ремонта почти приключи ,не става за плаж ,мъжо много работи ,гадна работа  Sad
Оказа се че сега като премахнахме мухала и причината за него ,дрехите ми са пропити от тая ужасна миризма ,а досега не я усещах и май ще се захвана да изпера наново и без това чистите дрехи ,бельо ,чаршафи -дали ще стане newsm78

# 163
Мегита -Дано се класираш и аз дадох своят глас Peace
Сиренка -радвам се за прегледа

Ей и мен така ме е страх от тези хлебарки -и страх и гнус  Sick
Беличка ,ако има къде да отидеш на гости за 2-3 дена ,защо не извикаш някоя фирма да напръска  срещу паразити и насекоми .
Оле днес умирам от скука ,добре че вие сте на линия ,всички са на работа ,ремонта почти приключи ,не става за плаж ,мъжо много работи ,гадна работа  Sad
Оказа се че сега като премахнахме мухала и причината за него ,дрехите ми са пропити от тая ужасна миризма ,а досега не я усещах и май ще се захвана да изпера наново и без това чистите дрехи ,бельо ,чаршафи -дали ще стане newsm78

У нас няма СЛАВА БОГУ, ама аз съм си параноичка..винаги съм на щрек, особенно нощем..

# 164
Мегита, успех!   bouquet

mari_eta, не знам за Варна, но около Бургас е много топла, в неделя бяхме в Слънчев бряг и беше направо чай!

Сирена, радвам се че резултатите ти са наред!

Беличка, аз викам в София една фирма, която пръска по ДВЕ години нямам нити хлебарки, нито комари, нито мравки, много съм доволна. Досега два пъти съм ги викала (последния преди две години) и сега преди бебка пак ще ги викам. Абсолютно безвредно е. Яд ме е, че няма как и в Бургас да ми напръскат.

Общи условия

Активация на акаунт