Прасковки сладки си хрускаме, АВГУСТ ний бебче ще друскаме!

• 11 837
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
  • ГОре на черешата...
Мегитка, стискам палци Praynig!
Херелинка, незнам, лично аз не бих ползвала - колкото и да са безвредни, все пак си е химия и да не я изплакна от тази нежна бебешка кожа newsm78...за излизането и слънцезащитно мазило питай педиатъра, обаче да знаеш - никакво, ама никакво слънце да не огрява гола кожичка Naughty - с мноооооого тъничко дълго ръкавче, ако трябва на голо и тензухена пелена, сенника на количката и само на сянка. Отсега си набележи маршрут за излизане да е само по сенките - мини го една сутрин на отиване и после на връщане, за да си сигурна, че ще буташ количката винаги по сенките.

Кроки, браво за чудесното изкарване и поздравления за ролята на съпруга  bouquet...Пък ти недей да си ревнива, ама пак си пази стоката Mr. Green!

# 136
Успех на всички ,които днес са на преглед и стискаме палци  Peace
Мен не ме свърта и отивам на гости
Чао за сега

# 137
ей Кроки, чудесно изглеждаш   bouquet
хех, аз тамън тая сутрин се ядосвах. паркират гадовете до нас на тротоара и сега с тоя корем едва минавам  Close а с количка ще трябва да се движа по платното  #2gunfire #2gunfire #2gunfire направоооо #Cussing out

# 138
  • София
беличка: ами не знам май кои са тези малките легълца  newsm78 Обаче имат в магазина всички модели и ми се стори, че повече цветове от интернетските. Ние цяло обзавеждане ще правим от тях май, абе много евтино ми се стори - легло, скрин, гардероб, матрака на пиер карден, балдахин и завивки общо 900лв..Та май няма и да обикалям повече..

Само да питам някоя от вас в Премаман гледала ли е обзавеждане, ама комплект такова? В смисъл дали има защо до там да се разкарвам или направо да поръчвам от Дибо и да махна и това гайле.

крокодил: Липсваш на гилдията  Laughing Тая твойта шефка за майчинството се е изказала направо неподготвена..а за матрака аз съм категорична, че ще го взимам него.

# 139
Ей Кроки, къде се изгуби бе мацка? Аз вече си помислих че с тоя Моцарт дето го игра твоя сладур и са го откраднали някъде и ти сега търчиш да го спасяваш Mr. Green
Ние с Франи отиваме да похапнем BlushОбади се, пак да се видим за разходка.
Аз за тия матраци въобще не съм чувала. Имаме един много готин с кокосови влакна(или нещо подобно) много е твърд и беше бая скъп, супер съм доволна.

# 140
  • ГОре на черешата...
Варненските мами, как е водата, става ли за къпане за мен и малкия newsm78?

# 141
  • София
Кроки радвам се,че си добре Simple Smile
Ади не знам как ще стане с виждането към 09.00 10.00 Simple Smile аз ставам не по рано от 11.00  Grinning и то не заради друго ами просто заспивам към 03.00 в тази жега е страшно положението ooooh!
Сега закусих по никое време и ми стана още по топло Simple SmileМисля да си сваля едно филмче и да си гледкам навън носа няма да си покажа! Добре че снощи заваля та разхлади малко иначе се умираше ooooh!
Аууу......... и да се оплача до сега никога не сме имали хлебарки Sick а сега дали от жегата дали от нешо друго просто нямам идея но има и то от тези черните огромни гадове #Crazy и нощно време направо е ад Confused през ноща ми се пишкаше и не станах заради тях,понеже ме е много страх  Embarassed Rolling Eyes аз не съм виждала до сега такова нещо! Казах на майка ми да взима някакви отрови да ги требим ама ..... дали ще помогне един господ знае Rolling Eyes а това е в целия блок сигурно а той никак не е малко 14 етажа по 6 апартамента на етаж Rolling Eyes

# 142
Enti ,добре си се ориентирала за Дибо!И аз си бях харесала един от комплектите, в който предлагат подарък нещо като етажерка.Само ,4е ни домързя да ходим до нашия Дибо и си поръчахме скрин и кошарка от Биберон (едва ли нещо ви говори,всъщност Mr. Green).
Хериии,много си мила! Grinning За слънцезащитата- в4ера четох ,4е е задължително да се мажат бебетата с фактор ,не по-малък от 50.Иначе и аз си мисля ,4е няма да издържа да не го покажа навън 40 дни. Grinning
Мариетка  ,жегата е наистина нетърпима!Чудя се дали да излизам от вкъщи до раждането-то само с климатик се живее!Онзи ден щях да колабирам от жегата! sweating Краката ми се подуват зверски и някакво сърцебиене взе да ме мъчи напоследък! smile3544
Гледам тук разхождат бебоците само по бодита и взех да съжалявам ,4е купихме комплект за изписване-4е то само по лигавник и пелена можем да го изпишем. Joy
Ей Кроки, къде се изгуби бе мацка? Аз вече си помислих че с тоя Моцарт дето го игра твоя сладур и са го откраднали някъде и ти сега търчиш да го спасяваш Mr. Green
Ние с Франи отиваме да похапнем Blush
Joy Ааа,не го давам! SobПу-пу ,да не те чуе дявола! bishop
Вървете да дебелеете ,4е сте едни финяги- направо ме депресирате!!!Като качите още 4-5 килограма ще се престраша да размятам тлъсто дупе по варненските улици!За сега си оставам тук hahaha  newsm43 Ще познаеш ли Франито обаче?Тя се е обезкосмила! Joy Ей сега ще ям бой! Laughing
Момичета ,термина на снаха ми беше на 15 юни, а все още е 2в1.Имам усещането ,4е днес ще е големият ден!!!!! Grinning Grinning Grinning

# 143
Димиянки, извикайте фирма да напръска, че в тези жеги ще станат още повече!!! И ние имахме преди 2 седмици една "гонка" ама май не беше хлебарка, а някакъв бръмбар гигант от парка...Ама хлебарките не са си работа, а и с бебе...Пък сега като сме бременни и вечер като пишкаме..аз лично святкам всички лампи по пътя си да не стъпча ЕВЕНТУАЛНА хлебарка  Embarassed, мъжа ми много ми се смее...Като стана дума за него, така ми е домъчняло вече..а си идва чааак в събота Sad

# 144
  • ГОре на черешата...
Кроки, какво дупе, бе жена, я се виж каква си финяга Peace!
А водата, водата по Варненско пак да питам как е newsm78?

# 145
  • UK
 Ей момичета ще ме подкрепите ли моляяяяяяя  Blush Laughing
 ето тук Аз съм Миглена Велизарова  Blush Не е най- хубавата снимка ама мъжо настоя нея да изпратим  Blush

# 146
  • София
Беличка не е ли опасно сега да се пръска? Мен ме е страх Rolling Eyes
А ти Кроки какъв гъз бре жена изглеждах прекрасно просто  bouquet
Мегита имаш моя глас!

# 147
Ей момичета ще ме подкрепите ли моляяяяяяя  Blush Laughing
 ето тук Аз съм Миглена Велизарова  Blush Не е най- хубавата снимка ама мъжо настоя нея да изпратим  Blush

Подкрепена си  Hug

За хлебарките не е опасно, викаш ги, пръскат ти излизаш за 4-5 часа и после нема никой!!!

# 148
  • ГОре на черешата...
Мегитка, готово! Късмет Peace!

# 149
  • София
Ми май така ще направим Беличка! Аз направо се очудвам какво е това чудо не съм виждала в нас за 26 години нито една а сега в коридора  в банята се разхождат здрав и само вечер  Rolling Eyesсамо чакат да се стъмни! #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт