Прасковки сладки си хрускаме, АВГУСТ ний бебче ще друскаме!

• 11 839
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
сайтът на Дибо http://www.dibobg.com/ струва ми се, че не са изложени май всички продукти, но пък има телефони за връзка. като вземахме кошарката от сливен имаха цял склад с кошарки. пък и предполагам, че може да  поръча определено нещо , даже и да го няма в момента.
аз забравих да се похваля - през уикенда сглобихме кошарката  Grinning
нещо още щях да пиша, но забравих  Crazy
Мегита, днес метлата почива ли  Wink
леле, Sonita много мощно това бебе щом през няколко къщи се чува  Shocked

# 121
  • Ланкър, планините Овнерог
Добро утро и от мен!

muna33
, помпата е "Канпол". Тук съм я виждала в Хиполенд, Пигис хаус. Общо взето я има. Навсякъде е средно м/у 45-50лв. Ето например и в Пакостник я има:
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=1098
А има и някаква по-евтина:
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=1099

Абе, къде е Тиги?
newsm78

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 10:35 от Гита Ог

# 122
Здравейте мами!!!

Благодаря за комплиментите, ама не знам каде видяхте, че съм слаба-15 кг плюс съм.

Енти, пелената я взех от Хиполенд, но беше само тази.На нея пише-Вис Виталис, така че вероятно в Пловдив има много.

Стволовите клетки и мен много ме вълнуват,имате ли повече инфо-колко пари, каде се съхраняват?Чувала съм, че ако ги пазиш само за себе си излиза по-скъпо, отколкото ако с в обща банка, от кадето могат да лекуват и др. хора.
Ама да ви кажа честно, предвид страната в която живеем съм доста скептично настроена-или ще изчезнат парите или клетките Thinking

Тони, ти още ли спиш?Айде утре да се видим, някаде към 9 до към 10 сутринта да направим 1 кръгче по хлад, че после не знам кога ще се видим в тая жега.

# 123
Гита -голям съм шемет ooooh!,поне сто пъти до сега си писала марката и аз пак я обърках.Благодаря за инфото и на марияна мама също  Hug  bouquet

# 124
Добро утро и от мен!Пак цял час ви четох!Отивам да си взема резултатите и да ги нося на Калчева,дано всичко е ОК!Хубав ден на всички!

# 125
  • UK
За гащите тук май ги продават само в Щъркела и все когато проверявам са свършили  Cry дали ще мога да се вредя  Sad
Меги аз редовно съм там ако искаш когато има да ти звъна или направо да ти взема.

Миличка много ще съм ти благодарна   bouquet

# 126
  • ГОре на черешата...
Мамчета, току що прочетох в Стандарт прогнозата за времето - ами ужас - уикенда 43-44 градуса и така ще е до края на юни - няма да капне и капка дъжд Confused. По-лошото е, че дългосрочната прогноза е все такава - и юли, и август - жега без дъжд ooooh!...мале, как ще се кара накрая с огромните тумбаци и как ще се ражда в такава жега sweating? А после малчовците - горкичките. Май ще наблегна при покупките на бодита с къс ръкав и тип-потник, че като знам как хич не понасят горещините и веднага се обриват или вдигат температура Confused...

# 127
добро утро
Цитат
Вмъкни Цитат
Мамчета, току що прочетох в Стандарт прогнозата за времето - ами ужас - уикенда 43-44 градуса и така ще е до края на юни - няма да капне и капка дъжд . По-лошото е, че дългосрочната прогноза е все такава - и юли, и август - жега без дъжд ...мале, как ще се кара накрая с огромните тумбаци и как ще се ражда в такава жега ? А после малчовците - горкичките. Май ще наблегна при покупките на бодита с къс ръкав и тип-потник, че като знам как хич не понасят горещините и веднага се обриват или вдигат температура ...
мари_ета те още зимата бяха казали 4е лятото ще е много горещо и сухо то зима нямах ме де  ooooh!

# 128
  • София
Здравейте момичета,
Аз малко се позагубих в писането, но от време на време ви попрочитам. В петък бях на консултация в Токуда - бебка си е добре - към 2 кг е вече и малката ми хубавица се е обърнала с дупето надолу (то не че има значение при мен, щото нали ще я раждам секцио), но това дете големи въртележки прави.
Вчера пък се бях малко ошашкала - получих едно такова воднисто течение и се уплашиш да не са околоплодни води, та ходих до моята ЖК и тя им прави тестче. Слава Богу - не са - просто явно си е някакво течение, та сега ще си слагам глобули Полижинакс. Иначе ме погледна и за разкритие и всичко си ни е наред.
Моята лекарка в Токуда ще ме планира за 2 или 3 август да раждам - та следващия път на 13 юли като отиде ще трябва да уточним окончатолено датата.
За алерголога и тестовете за упойките - при мен са задължително, заради секциото и ми казаха сама да си намеря алерголог (ако мога по каса ще ми дадат талон, ако ли пък не - ще си плащам), но явно алерголозите са кът и ги няма навсякъде та ме предупредиха от сега да си търся, че няма време.
Ами това е за сега от мен. Лек ден на всички.   bouquet

# 129
леле, Sonita много мощно това бебе щом през няколко къщи се чува  Shocked

Нали! И аз това казвам, ама то глас силен имат малчовците. Чак се чудя откъде тази сила са многочасови напъни и викане  Rolling Eyes А представи си в самата къща как се чува ...

# 130
  • Ланкър, планините Овнерог
За алерголога и тестовете за упойките - при мен са задължително, заради секциото и ми казаха сама да си намеря алерголог (ако мога по каса ще ми дадат талон, ако ли пък не - ще си плащам), но явно алерголозите са кът и ги няма навсякъде та ме предупредиха от сега да си търся, че няма време.

http://www.mustakov.com/bg/main.php?p=2 Води се за един от най-добрите

# 131
  • UK
 Хайде сега вече ви изчетох и мога да пиша  Hug
 Херка метлата днес си е облегната на стената  Laughing
 Сирена стискам палци за изследванията  Praynig
 Момичета как спите  Crazy Аз не съм спала цяла вечер  Cry много ми тежеше и корема и направо не мога да ви опиша каква мъка ми беше  Cry Заспах чак към 5-часа и се събудих в 10:30ч
 И още нещо... днес в 14:40 съм на преглед и да стискате палци  Hug

# 132
 Megita , чакаме отчет после. и от Сиренка също  Peace
аз питах в предната тема, ама май никой не ми отговори - за банята могат ли да се използват още от самото начало продукти , които не трябва да се изплакват, а се разтварят във водата и с нея се пличка бебето?
и още - понеже явно жегите ще са адски, ще се излиза рано-рано навън /аз смятам до седмица след изписването, според зависи какво е времето и в какво състояние сме с бебо/. някаква слънцезащита ползва ли се при новородените?  newsm78

# 133
Здравейте маминки! Hug
От толкова време не съм писала и чела ,че чак срам ме хваща! Embarassed Embarassed Embarassed Добре че се чувам с Франито ,за да знам ,че всичко тук е ОК.
При мен за сега всичко е нормално-отказахме категорично турнето за Хърватия септември месец и с шефката ве4е не се обичаме. Crossing Arms И то добре ,4е беше мъжа ми да я отреже с нейните тъпи амбиции!!! Close Аз сигурно пак щях да клекна пред изказванията й:"Не се вживявай толкова в ролята на МАЙКА ,за тебе има други ,по-интересни роли!" #2gunfire Някои хора са за бой!!!
Мъж ми изкара чудесна премиера в ролята на Моцарт(не спрях да плача на поклона му ooooh!) и отборът на фенките му ве4е доста се е увели4ил. Laughing Добре ,4е не съм ревнива.Иначееее #Crazy
С моя Моцарт празнувахме годишнина преди 3 дни! Grinning Леле-мале ,колко хубаво си изкарахме!Отидохме на хотел с басейн и общо взето не сме излизали от басейна ,дори и през нощта ,защото се оказа ,4е май сме сами в хотела-благодааат! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Пожелавам на всички да не подминавате с лека ръка този празник-няма да съжалявате!!! Peace Ние не бяхме планували нищо особено ,но кумата ни скастри и добре 4е се навихме! Grinning
Хайде стига съм досаждала. ooooh! Извинете ме ,4е пиша рядко ,но не ме свърта вкъщи.И мъж ми много ми угажда! Heart Eyes
Въпрос-какво мислите за матраците Пиер Карден?На нас страшно ни харесват ,още пове4е ,4е са дишащи!
Огромни целувки за всички ви!  bouquet Мляс!  bouquet

# 134
крокодил4ето мииииииии  Hug

аз приско4их на бързо до козмети4ното студио да се обезкосмя  Whistling голям кеф  Peace

Общи условия

Активация на акаунт