Изневярата като спасение на брака.

• 21 107
  • 290
  •   1
Отговори
С мъжът ми сме заедно 14 години,женени от 2.С дете на 5 години.Разбира ме се горе-долу,харакртера му е доста тежък,секса не върви заради мене,защото аз не искам,но като цяло сме едно средно-статистическо българско семейство.
Та,от няколко дена един мъж не ми излиза от главата.Не съм влюбена в него,но го желая като мъж.Искам да правя само и еднствено секс с него,нищо повече.
Никога до сега не съм "поглеждала"в страни,нито съм изневерявала.Даже и не съм си го мислила.
Но,ето сега този мъж е обсебил мислите ми.Питам се какво ще стане ако прекрача линията?Дали това ще възроди брака ми,или ще стане по-зле.

# 1
Е, няма как ние да ти кажем.
Фифти - фифти е.
Прочети съседната тема за любовника - има доста неща  Wink

А иначе - този, другият - иска ли същото?

# 2
  • София
Не разбирам как това да правиш секс с друг мъж, може да спаси брака ти.
А ако мъжът ти прави секс с друга жена, ефектът същия ли ще е?

# 3
  • Tам през Атлантическия океан

Ако остане разочарована от другия Mr. Green моЕ си налегне парцалите  Whistling

# 4
А ако мъжът ти прави секс с друга жена, ефектът същия ли ще е?

Може, може, ако не й хареса, ще си каже "Нищо не изпускам, я да си седя при питомното, вместо да гоня дивото"
Ако й хареса обачеее  Mr. Green

Dess, писали сме едновременно.

Иначе е важно и въпросния обект на желанието какво мисли. И той ли е навит само на секс?

# 5
Ама сте странни птици...защо тогаз според вас има толкова изневери? Щото е гадно?  Twisted Evil
Или щото всички са тъпи...

# 6
Първо бих се опитала да си оправя брака отвътре, а след това да търся външни помощни средства.
Представи си, че на него също може да не му харесаш само за секс или и двамата да се харесате или ти да го харесаш, а той - не и т.н. Тогава?
За да има само секс, то и за двамата трябва да е така, но никой не дава гаранция, че и така ще остане за в бъдеще.
Учудвам се на хора които казват "само секс". Вярват ли си?

# 7
След тази тема и всички поставени казуси - авторката сто на сто няма да направи нищо  Joy
Изневерите не се обмислят, те обикновено са спонтанни неща...

# 8
Щом сексът с мъжа не върви, пък искаш с друг, трудна работа. Единственият шанс, онзи да се окаже пълен некадърник. Ама ако вземе, че ти хареса...Кво пък - ще си се чукаш с другия, пък вкъщи мир и любов.

# 9
Щом сексът с мъжа не върви, пък искаш с друг, трудна работа. Единственият шанс, онзи да се окаже пълен некадърник. Ама ако вземе, че ти хареса...

Може да стане като при много двойки - прилично семейство, но вълнуващ секс навън - тоест всички екстри на лице. Само да не се стигне до влюбване.
Нима ще е по-добре да не прави секс? Или да вземе да се разведе направо?

П.П. Трещо - не преписвай от мен, защо се поправи???  Crossing Arms

# 10
Защото си умна, вилико, старая се да достигна твоето съвършенство.

# 11
  • София
Най-сигурният начин да окъкаш още повече нещата в семейството е изневярата в момент, когато нещата със законната половинка са се закучили. Тогава си още по-склонна да идеализираш втория и шансът да отнесеш плувката е голям. И това разваля идеята за "просто секс".

# 12
Защото си умна, вилико, старая се да достигна твоето съвършенство.

Ох, на мен не ми се иска - обичам да съм единствена  Whistling

# 13
  • Бургас
А защо не върви сексът със съпруга? Изстинала си просто, така ли? Ако просто вече нямаш желание за секс с мъжа си, но държиш да си съхраниш семейството, би могла да рискуваш, но да направиш така, че наистина да не се разбере - никакво споделяне, никакви срещи по съмнителни кафета и т.н. Отивате, вършите работата, всеки по пътя си и така. Рискът е голям. Може да се разбере и както каза милинка да прецакаш всичко, но може пък и да оцениш мъжа си - ако тръпката се окаже кофти. Изборът е твой. Но и двамата с любовника трябва да сте наясно с мотивите си. Да не вземе да те търси, да ти създава проблеми. Или пък ти да се вкараш във филми с големи, ама невъзможни любови...

# 14
Не раздавай мъдростта си така с лека ръка, като семки на пазара. То и на тях цена им искат.

Общи условия

Активация на акаунт