Изневярата като спасение на брака.

• 21 112
  • 290
  •   1
Отговори
# 285
Ха ха....баш те е разбрал, ама се прай.... Аз чист въздух дишам в планината. /i] Mr. Green

# 286
  • БГ
Абе, това да не е онзи Пацо, с темата?Толкова познато звучи....     Laughing
аз не чета редовно ама май она Пацо е това Peace. Жалко, че не знаем развръзката , дано са  щастливи! Grinning
иначе по темата -против съм изневярата като хапче за по-успешен брак.Според мен по-скоро би направила двамата съпрузи щастливи разделени . Peace
Но пък добра идея ми дава темата, при евентуална изневяра да взема да звънна на съпруга на евентуалната любовница с въпрос да не би да им е брака в криза нещо, та от хапчета да имат нужда Wink

# 287
не смятам, че изневярата е добър ход за спасение на брака.

# 288

Та, последно, изневеряващите мислят ли, или не мислят?
Т.е., имат ли акъл или не?    Mr. Green

Познавам хора дето няма начин да ги хванат... умниците премислят нещата до последна подробност... аматьорите увисват... то нагон да те гони не е лесно... но спазваш ли някои основни правила, няма да има никви проблеми.  Sunglasses
Защо ли усещам че те е подгонил некъв сърбел  newsm78...
Краси... че кой умник би се лишил от капка удоволствие бре  Laughing... ще ти кажа... само този който го е страх... да си умреш вечно верен... тц .... не е по силите на всички ниHug

Скрит текст:

Ха, ха Соте големи тренировки се изискват, за да си изпълниш добре "Гимнастиката" иначе лошо става. Стратегия е нужна ..... то изневярата не е лесно нещо. Laughing
Иначе повечето дами в темата искрено ме забавляват. Hug Много сложно го мислят, а то не е...

# 289

Ха, ха Соте големи тренировки се изискват, за да си изпълниш добре "Гимнастиката" иначе лошо става. Стратегия е нужна ..... то изневярата не е лесно нещо. Laughing
Иначе повечето дами в темата искрено ме забавляват. Hug Много сложно го мислят, а то не е...

Изневярата е най лесното нещо, после идват усложненията.. такива упражнения се правят за да се замаже гафа че си става класика!!!  Laughing
Дамите обаче са непредвидими  Laughing.. кълнат се, уверяват те.. говорят колко са съвършени и верни... но да не забравяме че са жени, имат си моменти на слабост, дори не знаят как точно на тях им се случва... после се оправдават.
Разбира се не се отнася за всички..  Hug

Скрит текст:

# 290
  • София
е, какво толкова, най-много да снесе в твоето гнездо чуждо яйце!

Общи условия

Активация на акаунт