Изневярата като спасение на брака.

• 21 120
  • 290
  •   1
Отговори
# 255

Винаги ми е било интересно какво кара хората да искат да изглеждат като изроди?    newsm78

Просто е Краси... риска да изглеждаш добре те кара да праиш неща които са далече от акъла... защо например мъжете се тъпчат с анаболи и стероиди по фитнес залите... ми за да впечатлят околните с формите си.. последствията.. че кой ти мисли за тях... за ден да е, но да си на върха и в очите на всички.

Така се получава и с изневерите.. за час, два или ден.... и живота ти коренно се променя... набираш достатъчно адреналин за да ти държи влага дълго време... последствията... че кой ти мисли за тях... важен е мига... а дали ще се спаси нечий брак с изневяра... зависиWink
Добре де, след това твое мнение, защо не сте съгласни, че само хора без мозък изневеряват?    Mr. Green

# 256
 hahaha Хора без мозък ли наричаш различните от теб?

# 257

Добре де, след това твое мнение, защо не сте съгласни, че само хора без мозък изневеряват?    Mr. Green

Ооо Краси... хората без мозък няма начин да изневерят... щото ще ги хванат.  Laughing
За да си готов да изневериш си трябва доста мозък... да прецениш добре позициите си... щото сакатлъците бързо стават!!!  Wink
Пък и само човек без мозък би се оставил да стигне съдбата ей на този убостник!!!  Wink

http://bgtatko.bg/19658/izlagah-jena-si-i-sega-kakvo/

# 258
Е, последно, кое от двете защитаваш?
Това

............. риска да изглеждаш добре те кара да праиш неща които са далече от акъла... защо например мъжете се тъпчат с анаболи и стероиди по фитнес залите....................................
Така се получава и с изневерите............... последствията... че кой ти мисли за тях...

или това

......... хората без мозък няма начин да изневерят... щото ще ги хванат.  Laughing
За да си готов да изневериш си трябва доста мозък... да прецениш добре позициите си...
Та, последно, изневеряващите мислят ли, или не мислят?
Т.е., имат ли акъл или не?    Mr. Green

# 259
Краси , защо ти е толкова важно това изясняване за изневеряващите, да не се замисляш по въпроса?  Laughing

# 260
Краси , защо ти е толкова важно това изясняване за изневеряващите, да не се замисляш по въпроса?  Laughing
Абе, не че ми е важно, ама....държа на точността .    Laughing
А пък и де да знам....в една друга тема се развиваше идеята , че "човек не знае какво ще му дойде до главата!", т.е. че любовниците  просто се случват, едва ли не без да  искаме , та знам ли, какво може "да ми дойде до главата"..... Laughing

# 261
Изневярата няма еднозначно обозначение.Тя има свой различен смисъл за всеки индивид,съответно не можем да съдим за хората.Всеки прави и приема неща,които за него самия са ОК.Мнението на околните в случая няма значение.

# 262
Абе, не че ми е важно, ама....държа на точността .    Laughing
А пък и де да знам....в една друга тема се развиваше идеята , че "човек не знае какво ще му дойде до главата!", т.е. че любовниците  просто се случват, едва ли не без да  искаме , та знам ли, какво може "да ми дойде до главата"..... Laughing

Като те гледам - на теб няма как да ти се случи, успокой се  Close

# 263
  • София
Соте, нещо смесваш нещата! Единствената разлика между глупавия и хитрия е в това на кой път ще бъде хванат, иначе и двамата ги сърби, та не траят! Светът е малък, дори най-хитрият пада в капана.

# 264
Соте, нещо смесваш нещата! Единствената разлика между глупавия и хитрия е в това на кой път ще бъде хванат, иначе и двамата ги сърби, та не траят! Светът е малък, дори най-хитрият пада в капана.

Точно тук е разликата – тези, които са с такава нагласа – и да ги сърби – си траят, другите – които не мислят, че 100% ще ги изловят – имат „шанс“ да проверят  Wink

# 265
  • София
Пак нищо не си разбрала! И двамата пробват, просто глупавия го хващат на втория път, а хитрия на петия!

# 266
Пак нищо не си разбрала! И двамата пробват, просто глупавия го хващат на втория път, а хитрия на петия!

Ама ти вярно много на сериозно си се взела днес.
Защо реши, че точно ти на мен трябва и можеш да обясняваш?
Опит имаш ли конкретно по темата ми е интересно?
Иначе и на 10тия може да не те хванат, но трудно би го разбрала...

# 267
  • София
И да имам, да не би да очакваш да бия барабана?

# 268
И да имам, да не би да очакваш да бия барабана?

Абе аз нищо не очаквам, само ти се чудя  Laughing
Недей тъй зная всичко... Whistling

# 269
  • София
Не мисля, че дори и преживелите такива неща сме абсолютно компетентни за чуждо решение, но все пак ни питат, не даваме непоискано мнение.

По-добре да го направиш, като не ти хареса - да си вземеш урок и да забравиш след време, отколкото да се тормозиш, което няма да ти оправи брака, най-много да намразиш мъжа си, защото в живота пречка ти е той Simple Smile За съжаление човек е много повече химия, хормони и т.н., отколкото ни се иска.

Ще ме извините, но според мен физическо непривличане не се оправя с разговори от типа "пипни ме тук и тук". Нито с кърски секс. Ако позволите нескромно да се самоцитирам "не че правиш нещо кой знае какво, просто на мен ми пасва как го правиш"

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 18:12 от Cuckoo

Общи условия

Активация на акаунт