Изневярата като спасение на брака.

• 21 114
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Ей, пак на сеир го обърнахте! Заради вас сега няма да разберем развръзката.  Crossing Arms

Поли, аз попитах съсвсем добронамерено, държа да отбележа. Е и с леко любопитство, но съвсееем леко. Simple Smile

# 241
Поли, аз попитах съсвсем добронамерено, държа да отбележа. Е и с леко любопитство, но съвсееем леко. Simple Smile

Добронамерено, но невъзпитано.

# 242
  • Варна
Невъзпитано!?!?  Rolling Eyes  Това пък защо?

# 243
Невъзпитано!?!?  Rolling Eyes  Това пък защо?
Пита се: " Твоя познат да не е в чужбина?..."; "Виждала ли си го скоро?"
Какво е това "прасна" ли го? Плюс това важи повече за мъж. Виж " Обърна ли го по гръб?" е по друго.

# 244
  • Варна
Ахаааа..... просташко ти е прозвучало.  Laughing
Нищо де, понякога да си директен не е толкова фатално.

# 245
А каква е разликата между "прасна ли го" и "обърна ли го по гръб"? Това са синонимни изрази, от един и същи изказ. newsm78 Да попитаме: Има ли развитие на дилемата на авторката?

# 246
Е, ако ще се рЕдим  до 17-годишни баби.................. Joy

# 247

По улиците съм виждала доста по-добре изглеждащи жени около 40+, които са баби и не знам кое така ви шашка. Тези повечето имат ужасни ханшове...

# 248
Виж от къде са.
Просто, широкия ханш е типичен.

# 249
  • Бургас
Ох, тези бразилски бабки - от миналата година обикалят снимките им нет-пространството българско и вълнуват окото.  Laughing Между другото, най-младата е 45-годишна. Повечето са на 50+  Wink Нека да изглеждам аз така на тяната възраст, пък ще го преглътна ханша като глътка топъл шоколад!  Flutter

# 250
Юли, защо да не изглеждаш така? Въпросът е дали ще се напудриш и покажеш в този вид само... Wink

Виж от къде са.
Просто, широкия ханш е типичен.

Да, възможно е, но все пак не виждам нищо чак неземно...
Вярно, запазени, стегнати кореми, опъната кожа...но пък и сто на сто при доста от тях е имало "кръцни-срежи"  Whistling

# 251

но пък и сто на сто при доста от тях е имало "кръцни-срежи"  Whistling

Сигурация е това.... но пък доста след подобни интервенции изглеждат като извънземни!!!  Laughing

http://fishki.net/comment.php?id=124078

# 252
Винаги ми е било интересно какво кара хората да искат да изглеждат като изроди?    newsm78

# 253

но пък и сто на сто при доста от тях е имало "кръцни-срежи"  Whistling

Сигурация е това.... но пък доста след подобни интервенции изглеждат като извънземни!!!  Laughing

http://fishki.net/comment.php?id=124078

Е, знаеш - във всяко нещо трябва да има мярка  Wink
И все пак – гледам авторката е на линия – нека драсне два-три реда  Laughing

# 254

Винаги ми е било интересно какво кара хората да искат да изглеждат като изроди?    newsm78

Просто е Краси... риска да изглеждаш добре те кара да праиш неща които са далече от акъла... защо например мъжете се тъпчат с анаболи и стероиди по фитнес залите... ми за да впечатлят околните с формите си.. последствията.. че кой ти мисли за тях... за ден да е, но да си на върха и в очите на всички.

Така се получава и с изневерите.. за час, два или ден.... и живота ти коренно се променя... набираш достатъчно адреналин за да ти държи влага дълго време... последствията... че кой ти мисли за тях... важен е мига... а дали ще се спаси нечий брак с изневяра... зависиWink

Общи условия

Активация на акаунт