Изневярата като спасение на брака.

• 21 127
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Затова питам, дали мога да си позволя.

# 226

Ще ти призная нещо под секрет, ти няма да ми се сърдиш обаче - от край време теб си те представям като една съсухрена, слабовата бабка, та някак ще ми е съвестно да ти давам съвети  Joy

# 227

Ще ти призная нещо под секрет, ти няма да ми се сърдиш обаче - от край време теб си те представям като една съсухрена, слабовата бабка, та някак ще ми е съвестно да ти давам съвети  Joy

1. Много си далеч от истината.
2. Секс има и след 50.
3. Каквато си заядлива, ме конкурираш, човек не знам какво ще си помисли...
4. Съветите аз мога да ги давам.

и 5. Какво ли си пиша, като ти свърши работното време.

# 228

Някои 50 годишни, слагат в малкия си джоб дори и 30 годишните!!!  Whistling

http://grandoman.com/events/mis-baba/

# 229
  • София - Рим и обратно

Но когато не желаеш партньора си, не го понасяш, не виждам как една изневяра ще те накара да го погледнеш с други очи и отново да имаш секс-тръпка към него.

Зависи, зависи, ако изневярата е от страна на омръзналия мъж, ще го погледне с други очи и още как Mr. Green. Една здравословна ревност от нейна страна ще свърши чудеса. Много по-сигурно отколкото ако тръгне да си го слага тя.
Освен това аз никъде не прочетох, че чак пък не понася изобщо мъжа си и го е намразила.

# 230

Както и да е.Прочетох мненията с интерес.Някои даже открито ме нарекоха ...,без да съм направила нищо.Само заради едните мисли..........

Polina, пропуснала съм частта с морализаторските мнения. Моята идея беше друга. Първо аз смятам сексуалните фантазии за нормални. Ако някой тук каже, че не е имал такива - това не е нормално или лъже. Идеята ми беше, вместо да се вкопчваш в мисълта за изневяра, да се опиташ да промениш нещата в сексуално отношение с мъжа ти. Голяма част о секса е техника. Тя се придобива, обаче не случайно, а когато и двамата партньори искат да доставят удоволствие на другия. Има егоистични мъже, които не се интересуват от преживяванията на жената, а гледат само на тях да им е добре. За секса в семейството трябва да се говори и нещата да се казват. Защото добрия секс крепи връзката повече от добрите приятелски отношения - доказано е с изследвания. Всичко това го пиша, защото ти категорично пишеш, че нямаш намерение да се развеждаш. Следователно - защо да се примирим и да оставим брака да бъде лош, ако можем да направим някаква промяна?
Друг е въпросът ако партньора се усеща като физически непривлекателен...

# 231

1. Много си далеч от истината.
2. Секс има и след 50.
3. Каквато си заядлива, ме конкурираш, човек не знам какво ще си помисли...
4. Съветите аз мога да ги давам.

и 5. Какво ли си пиша, като ти свърши работното време.

1. Написах "представям", а не, че те познавам
2. Знам, дори в подобна тема съм споделяла точно по тоя казус
3. Кой човек какво ще си мисли?
4. Ти поиска съвет, не съм тръгнала насила да ти давам и нямам особено желание, честно казано
5. Свърши петъка, ама днес е понеделник вече!
 Hug

# 232
С мъжът ми сме заедно 14 години,женени от 2.С дете на 5 години.Разбира ме се горе-долу,харакртера му е доста тежък,секса не върви заради мене,защото аз не искам,но като цяло сме едно средно-статистическо българско семейство.
Та,от няколко дена един мъж не ми излиза от главата.Не съм влюбена в него,но го желая като мъж.Искам да правя само и еднствено секс с него,нищо повече.
Никога до сега не съм "поглеждала"в страни,нито съм изневерявала.Даже и не съм си го мислила.
Но,ето сега този мъж е обсебил мислите ми.Питам се какво ще стане ако прекрача линията?Дали това ще възроди брака ми,или ще стане по-зле.

А защо не искаш смъжа ти да правиш секс?! Не те привлича ли вече?
Можеш да прекрачиш линята, но брак няма да възродиш така, а само ще си събудиш апетита. Flutter
Ти как издържаш без секс бе жена след като с мъжа си не пректикувате?! Сигурно си оцъклена вече...как няма да те привлича.  Grinning

Сори за грубостта, но ако е дълъг периода и поради липса на привличане не бих устискала много, та в тази насока те разбирам.
Обаче щом секса не ви върви да ти кажа сега докато сте млади семейство се осакатява. На братски начала не бих живяла с мъжа ми. Naughty

# 233
  • Варна
Поли, какво се случва при теб, "прасна" ли го?  Grinning

# 234
Поли, какво се случва при теб, "прасна" ли го?  Grinning
Popcorn

# 235
# 236
Вещи в занаята,
не се смей защото нищо няма да ни споделят Mr. Green

# 237
Не трябва ли да се попита "спаси ли си брака".

# 238
  • Бургас
Не трябва ли да се попита "спаси ли си брака".

Дааа  Joy Тъкмо е двусмислено и току-виж сме получили отговор.  Flutter

# 239

Общи условия

Активация на акаунт