Изневярата като спасение на брака.

• 21 115
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
С мъжът ми сме заедно 14 години,женени от 2.С дете на 5 години.Разбира ме се горе-долу,харакртера му е доста тежък,секса не върви заради мене,защото аз не искам,но като цяло сме едно средно-статистическо българско семейство.
Та,от няколко дена един мъж не ми излиза от главата.Не съм влюбена в него,но го желая като мъж.Искам да правя само и еднствено секс с него,нищо повече.
Никога до сега не съм "поглеждала"в страни,нито съм изневерявала.Даже и не съм си го мислила.
Но,ето сега този мъж е обсебил мислите ми.Питам се какво ще стане ако прекрача линията?Дали това ще възроди брака ми,или ще стане по-зле.
Имайки предвид болднатото, гаранция, че бракът ти ще иде по дяволите.
Особено ако мъжът се окаже лесен....

# 46
  • София
Много усложнявате нещата...... Mr. Green

# 47
С мъжът ми сме заедно 14 години,женени от 2.С дете на 5 години.Разбира ме се горе-долу,харакртера му е доста тежък,секса не върви заради мене,защото аз не искам,но като цяло сме едно средно-статистическо българско семейство.
Та,от няколко дена един мъж не ми излиза от главата.Не съм влюбена в него,но го желая като мъж.Искам да правя само и еднствено секс с него,нищо повече.
Никога до сега не съм "поглеждала"в страни,нито съм изневерявала.Даже и не съм си го мислила.
Но,ето сега този мъж е обсебил мислите ми.Питам се какво ще стане ако прекрача линията?Дали това ще възроди брака ми,или ще стане по-зле.
Имайки предвид болднатото, гаранция, че бракът ти ще иде по дяволите.
Особено ако мъжът се окаже лесен....

Щом експертът гарантира, изчукай се, пък да става каквото ще. 

# 48
# 49
Гаранцията да е подписана с неустойки и авторката да действа.  Mr. Green

# 50
Секс извън къщи -> разтоварена от стреса и задоволена жена -> весела и щастлива съпруга, която не мърмори за битовизми и чорапи ... би могло - разбирам идеята на авторката Simple Smile

Помисли си, Полина, хубаво обаче. Един секс - ОК. Ама втори път, трети, паралелна връзка, ти ще искаш развод, любовника да не си плюе на петите и накрая да се прецакаш. Не те иронизирам Wink Успех (със или без изневярата) !  Hug

# 51
  • София
тя хубаво ще е задоволена навън, ама дали ще задоволява и мъжа си вкъщи, щото ще имаме задоволена жена и незаводовен и сърдит съпруг. Но е по-вероятно жената съвсем да започне да се дърпа и да намрази мъжа си, да се отврати съвсем от него и съвсем да хлътне по любовника. Краси правилно е отбелязала "малката подробност"  в червено. Тя отсега не понася мъжа си и вече мисли за друг.

# 52
Именно - за това казах "разбирам". Ако "го понасяше" и се вълнуваше от него като мъж, едва ли би искала И друг Wink

# 53
Секс извън къщи -> разтоварена от стреса и задоволена жена -> весела и щастлива съпруга, която не мърмори за битовизми и чорапи ... би могло - разбирам идеята на авторката Simple Smile
Аз не разбрах,че тя мърмори, а че мъжа и е нервен и избухлив заради нейния отказ да прави секс с него. Та ако любовника не се намеси да оправя и него, не знам как точно нейната усмивка и задоволеност ще допринесе на връзката.  Laughing То за нея, че ще допринесе спор няма.

# 54
Да, Паси, за нея говоря. Все пак тя е нашата героиня и ние сме зад нея тук Simple Smile А когато тя е доволна от живота, няма как това да не се отрази и на брака й one way or another. Но това е мое мнение Simple Smile

Отделно, на него никой не му пречи да си търси секс където си иска, подобно на Полина  Peace

Пак казвам - без лоши чувства.

# 55
Полина, ако няма какво да губиш, рискувай.

Изневярата не заздравява брака, а го доразрушава.

# 56
2 Bad ме е разбрала най-правилно
Хич и не мисля за развод,просто няма причина.
А това,че не ми се прави секс с  него е от както се роди детето.Но,просто в последните месеци,имахме немалко емоции,къде положителни,къде отрицателни.А капака на всичко,което срина психиката ми до земята,беше случилото се земетресение.
Просто се опитвам да мисля за друго.
Ще кажете намери си хоби,ходи на фризьор,фитнес и т.н.
Трябва ми нещо по-силно емоционално.
Може да ви се струва смешно,тъпо,детско,но аз така го чувствам.
И пак казвам,нито съм потърсила човека,нито съм му звъняла.

# 57
Полина, ако няма какво да губиш, рискувай.

Изневярата не заздравява брака, а го доразрушава.

А, не се знае  Mr. Green:  

Изневярата – гаранция за щастлив брак
Whistling

http://www.monitor.bg/article?id=351365

# 58
След тази тема и всички поставени казуси - авторката сто на сто няма да направи нищо  Joy
Изневерите не се обмислят, те обикновено са спонтанни неща...
АААА не съм съгласна. Ние се дебнахме цяла година Laughing

# 59
  • София
Добре де, Полина, ти разрешение или одобрение ли искаш? Ако поне един напише някаква подобна на твоята история, това ще реши ли въпроса по някакъв начин?

Общи условия

Активация на акаунт