Изневярата като спасение на брака.

• 21 116
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Абе те хората, които са решили да изневеряват не го оповестяват в цял форум...)
Нито търсят съвети, чакат да ги агитират, или разубеждават...
На авторката и трябва нещо силно емоционално....ами вземи скочи с бънджи, ще те удари адреналина в главата и ще ти избие простотиите от акъла. ) Това със сигурност е по-емоционално, отколкото да се изчу...ш с някакъв...)

# 61
  • Варна
Добре де Поли, как си представяш изхода от цялата история? Ти доволна, щастлива, възродена се "завръщаш" при мъжа си след известен брой сеанси и...? Отношенията ви стават хармонични, ти започваш да го желаеш сексуално и всичко е на шест? Това ли очакваш като развръзка?

# 62
  • Варна
Е, бракът може и да си продължи по старому, но Поли ще е щастлива и задоволена Mr. Green

# 63
  • Варна
А, ще продължи.... без секс, едва ли.

# 64
  • Варна
Може пък да й се отвори ищах към мъжа й. Не се знае любовникът какви точки ще засегне Mr. Green

# 65
  • Варна
А бе, че може, може, има и такива случаи, ама..... дето каза някой по- напред, да наричаме нещата с истинските им имена, зрели хора сме, все пак.

# 66
Добре де Поли, как си представяш изхода от цялата история? Ти доволна, щастлива, възродена се "завръщаш" при мъжа си след известен брой сеанси и...? Отношенията ви стават хармонични, ти започваш да го желаеш сексуално и всичко е на шест? Това ли очакваш като развръзка?
колкото и тъпо да звучи,май това очаквам Thinking

# 67
  • Варна
Аз не ги виждам така нещата, но ако наистина си загрижена за брака си и смяташ, че секса с друг ще ви е от полза- дерзай! Само бъди достатъчно дискретна, пожали мъжа си и егото му.

# 68
  • Fort Worth, TX
С мъжът ми сме заедно 14 години,женени от 2.С дете на 5 години.Разбира ме се горе-долу,харакртера му е доста тежък,секса не върви заради мене,защото аз не искам,но като цяло сме едно средно-статистическо българско семейство.
Та,от няколко дена един мъж не ми излиза от главата.Не съм влюбена в него,но го желая като мъж.Искам да правя само и еднствено секс с него,нищо повече.
Никога до сега не съм "поглеждала"в страни,нито съм изневерявала.Даже и не съм си го мислила.
Но,ето сега този мъж е обсебил мислите ми.Питам се какво ще стане ако прекрача линията?Дали това ще възроди брака ми,или ще стане по-зле.
Моето мнение е , че нищо няма да ти възроди.Щом си стигнала до положение да мислиш за секс с друг мъж положението е зле.Дано нещата се наредят в посоката, в която ти желаеш.Успех.  bouquet

# 69
колкото и тъпо да звучи,май това очаквам Thinking

Eххх, де да ставаха така нещата...)
Не знам как може зрели хора да се хвърлят в такива заблуди...)
Ама така е, ако никога не си имала любовник....как да знаеш...

# 70
Полина, от постовете ти, които прочетох личи че си недоклатена. Вземи излез в някоя горичка с мъжа ти и го направете в колата. Хем няма да те е страх, че ще се срути блока, хем и малко разнообразие. Вместо да си пълниш главата с глупости за друг мъж, поговори с твоя, разберете се кое не е наред. Казваш, че е нервен. А задавАш ли си въпроса той как се чувства като го отхвърляш? Накрая ще си намери някоя по-дашна и така. Помисли върху това. Иначе в еротичните фантазии няма нищо лошо, ако помагат на секса, а не му пречат.

# 71
Жената не го иска сексуално.
Това е началото на края, и 10 любовника да изреди, няма да и се върне тръпката към мъжа и, само че няма как да го осъзнае на този етап.Случва се, след 14 години... а и тя сподели че има забележки по характера му... Аз на това му викам изпята песен.

# 72
  • София
Може и да се възроди, но ако тя разбере, че той има връзка настрани или той поиска да се разделят. Кой обича да му измъкват килимчето изпод краката? Като стане на косъм да го изгуби, и ще се върне тръпката! Обаче не ми се мисли какво ще стане, ако тя кръшне и той разбере. Едва ли ще й падне на колене да я моли тя да го обича.

# 73
  • Fort Worth, TX
Жената не го иска сексуално.
Това е началото на края, и 10 любовника да изреди, няма да и се върне тръпката към мъжа и, само че няма как да го осъзнае на този етап.Случва се, след 14 години... а и тя сподели че има забележки по характера му... Аз на това му викам изпята песен.
Много точно казано.Интересно ми е как ще се развият нещата след изневярата.Защото такава ще има рано или късно.

# 74
Няма ли ливади около Перник?
Твоя мъж не иска ли на полеви условия?

Може да го заздравиш, но само за себе си. "Разбирателство в къщи - любов извън къщи".
Струва ми се, обаче, че пропускаш мъжа си. Той къде ще си заздравява брака? Да не би да улучите едно и също място.

Общи условия

Активация на акаунт