Изневярата като спасение на брака.

• 21 118
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
  • София
нелепо, ама е оправдание! нали в темата за любовника си говорехме за съвестта - ето как се разрешава този конфликт "ту би ор нот ту би" - опит за спасяване на брака!  Simple Smile

# 31

Не хъмкай, твоят брак не е разклатен. Клати, където трябва.

# 32
Оф стига глупости, ще ходя да си го сложа с някой, за да оправя брака си Crazy
. Това е на само нелепо ами... без коментар Stop

Добре бе мило – да те питам тогава – ако мъжът е прекрасен, обичащ, нежен, с пари, умен, забавен, уникален баща и тн  все прекрасноти – но само в секса нещо не се получава – ти какво? Ще се разведеш ли?

# 33
Оф стига глупости, ще ходя да си го сложа с някой, за да оправя брака си Crazy
. Това е на само нелепо ами... без коментар Stop

Добре бе мило – да те питам тогава – ако мъжът е прекрасен, обичащ, нежен, с пари, умен, забавен, уникален баща и тн  все прекрасноти – но само в секса нещо не се получава – ти какво? Ще се разведеш ли?

Ша ма прощаваш, премъдра, но в случая тя не иска секс с мъжа си.

# 34
 Joy
Факт е, че секса не върви – какво значение има дали тя според теб е виновна?
Ти какво би направила в ситуацията – развод ли?
Или не вярваш, че един ден може да нямаш желание за секс към човек, когото обичаш като партньор?

# 35
Днес май съм тъпа, но не схванах логиката. Тя не иска да прави секс с мъжа си и да речем че го прави с друг. За нея това ОК, обаче как това ще скрепи брака, след като мъжа и пак си остава на сухо. Може би предложение за любовница и на него?

# 36
Днес май съм тъпа, но не схванах логиката. Тя не иска да прави секс с мъжа си и да речем че го прави с друг. За нея това ОК, обаче как това ще скрепи брака, след като мъжа и пак си остава на сухо. Може би предложение за любовница и на него?
Вероятно любовник ще й помогне да преодолее нежеланието за секс и мислите за Перник...

# 37
Никъде не съм казала ,че искам да се развеждам,или да се разделям с мъжът ми.
Айде вече прочетохте и предишните ми публикации,и вече разбрахте всичко.
Просто зададох един хипотетичен въпрос.
Нито съм се обадила на човека,нито съм се видяла с него.
Просто исках да споделите дали ви се е случвало да заздравите брака си,след случайна изневяра.
И не ми казвайте,че никога е сте си мислели за друг мъж ,по другия начин.

# 38
Няма да ти се отговори. Никоя няма да си развали имиджа тук.

# 39

Може би иска завоалирано да му го предложи?

# 40
Ама че яка тема....))))

Аз предлагам следните действия...)
Намекваш на обекта на сексуалните ти желания, че искаш просто едно чукане. ) Ако е мъж на място, ще ти свърши работа.....ако не, ще излезе путьо и повече не се занимавай...)
Внимавай къде ще решите да го направите, да не предизвикате някое друго земетресение....или поне да не е в блок. ) Изберете си по-нисък хотел и искайте стая на първите етажи.

# 41
  • София
Мацка, ти си се влюбила нещо в другия! Ама, така е, на него не си му мирисала мръсните чорапи, нито си му търпяла лошото настроение, нито ви е люляло земетресението в Перник! Изобщо, чуждата гъска двойно по-голяма ти се струва, направо златна, особено щом е недостъпна! Недостъпното става дваж по-желано, още Шекспир го е писал някъде из пиесите си. Ако проблемът е в люлеещият се таван в Перник, защо не си организирате с мъжа ти една съвместна забежка на чужд терен, например в някой хотел? Ще видиш дали там всичко ти се люлее и ще се разбере дали е от земетресението или от мъжа. Имате някакъв друг проблем вкъщи, това със земетресението е само оправдание, а не причина. Вземи, че го удари малко на размисъл кое как е в главата ти, говори и с мъжа си какво не ти допада, пък после го мисли задграничния хубавец!  Peace

# 42
Аз не можах да разбера - брака си ли ще заздравяваш, или блока?  newsm78
Ако е второто - все бях чувала тъпи оправдания за изневяра, ама чак толкова... Не бях.

# 43
Не виждам логиката мислене за друг мъж по този начин и спасение на брака. Аз мога да мисля за много мъже в даден момент, привлекателни, това да е едно приятно чувство, но то по никакъв начин не съм забелязала да е оказвало ефект върху брака ми. Аз нека да съм в период да съм сърдита за нещо на мъжа ми, пък нека мислите ми по готиния съсед да помогнат. Изобщо не помагат. А представям си ако има такъв разрив, так чак не ми се ляга изобщо с мъжа ми, да правя секс с някой дето го желая колко заздравително ще ми подейства.  Crazy
Наричайте нещата с истинските им имена, бе хора. Ми кажи чука ми се с тоя мамка му, за какво се изтъква тази нелепа причина - заздравяване на брака. Кажи искам да спася себе си като жена, искам да се чувствам желана, ама да слагаш на топа брака, ами смешно е. Ако ще го спасяваш така, то въведи и другия участник в спасението.

# 44
  • Galaxy 13197853088
Имаше някаква статия по въпроса, че било така, ама ...

Общи условия

Активация на акаунт