Отговори
# 150
Стискам палци на всички за които е наближило.. то май за всички ни е близичко вече  Hug
Утре до колкото знам на tosi ще и правят секцио и каза че ще се обади. Като ни пуснат тока ще докладвам как е
Надявам се че за всички ще мине леко и безпроблемно  Praynig
Чакаме новини за новите бебчета с нетъпение
Аз ще стискам още 2 дни, защото съм се зарекла да е раче беболинчо.. после си стягам чантичката за болницата и....

# 151
  • sf
ох, на мене ми е зле, ама сама съм си виновна. наплюсках се като прасе. и един огромен пакет чипс изядох с яко подправки. имам чувството, че всеки момент ще повърна, ужас, направо съм за бой   Cry

# 152
Честито на новата мама Туити!!!!!   bouquet

Леле, то не остана, почнахме да се обебваме  Laughing Аз днес получих първите си по-сериозни контракции с болки (досега бяха само втвърдяване на корема)  Confused Доста се шашнах, щото си бяха бая на често. Но като се има пред вид, че имах работа за целия китайски народ  - домакинска, плюс яко нерви, стрес, проблеми и ядове в службата  #Cussing out..... си помислих, че най-много да родя след всичко това  Mr. Green Laughing Laughing Laughing Но май се размина..засега  Simple Smile

# 153
  • София
Ехо привет от пукналите от жега Sick
Почвам наред да не забравя- аз от тоя Хит няма да купя нищо повече- както и Неймлес каза, пампите там аз за 10 взех а ги има и по-евтини ама на. За номер 1 срещнах в една аптека между впорочем и то даже май по евтино пак, която е в слатинския Мол, ама не купих. Ива каза че не се знае какво им слагат наистина, но нейния пакет е бил надписан за Ники и Ради и като ги е видяла били с тези памперси, та може и тук да има малко измислици и спекулации. За кърпичките- взех на памперс ама не сензитив (за вкъщи сензитив за болнитаца- от другия модел). И там кой още питаше и не беше видял- трябват кърпи за ТК.
Веси радвам се че те видях да си писала да се пазиш ей. Simple Smile
Искре, днес и аз мислех да пера количката ама ме хванаха 100 неща и тя изгоря. Ама да се готви за утре Mr. Green
Ника на мен не ми заглъхва ама много странно усещане имах с едното ухо- с лявото. А няколко дни сутрин адски ме боляха китките, все едно не знам какви упражнения съм правила и сега спря.
Поръчахме кухнята днес, че ходихме да променяме проекта, дано е за добро Praynig Много се вънувам и за нея какво ще стане, да вдим Laughing
Поздрави и лека нощ на нощните птици Peace

# 154
Здравейте мами аз съм Ели и съм на 25 на 31юли очаквам свойте първи рожби за сега по прогнози на док са две момиченца. 

# 155
Ехаааа 2 момиченца  Heart Eyes Стискам палци всичко да мине безпроблемно  Hug

# 156
Добре дошли на новите мами   bouquet Пожелавам на всички ви леко добременяване и още по-леко раждане. Това с пожеланията си е и за старите мами, де Simple Smile
Вики, и мен последните дни ме гепи някакъв вълчи апетит, та напълно те разбирам какво ти е Simple Smile
Мен тая вечер пак ме хванаха братята и го обърнах на окисване с вода (яко пране на ръка в банята  Mr. Green Simple Smile ) Странното е, че изобщо не ми помогна да ми спадне отока на краката Sad
Беболинчо, и аз все викам да остискам до раче, ама да видим дали ще ме слуша. Не знам защо съм се заблудила, че рака почва от 21-ви, и само виках да стане тази датааа... А то като проверих днес било от 22-ри Simple Smile Ще стискам и аз краката да изчака до тогава Simple Smile

# 157
  • София
Много сте изпсали, бре мами!  bouquet
Честито на мама Туити, да и е жива и здрава момата smile3525. Ама да питам, нали я гледаха за разкритие? Защо е родила със секцио? Дано не е имало усложнения.
Аз днес бях на ЖК, бебето е добре. С "чудесна глава"  newsm78, сега се оказа и дългокрака мадама, обаче не била наддала много, та можело и да се роди с по-манекенски размери от кака си, демек по-малка. Но реших изобщо да не се шашкам, че с тея мерки и теглилки... накрая ще си покаже. Да са ни живи и здрави само.
на връщане минах да си взема прословутия ПИК код, та и тази работа свърших.
Добре дошла на мама Бима отново Hug и на новите мами.
Ох, ще трябва да си водя записки по въпроси, за които исках да пиша, че пак забравих.
Освен, че умряхме от жега комарите ни изпоядоха, хем се бяхме намазали. Щях да се побъркам. Идва ми да осъдя Общината  #Cussing out, как може да пръскат чак края на юли. Касво ме интересува, че забавили търга, ама - ха! Айде оплаках ви се, като забравих другото...
Сетих се да добавя: Не изварявайте неща на които пише да не се изваряват, че да не направите някой гаф. Случвало ми се е да се престарая и да съсипя доста неща като съм ги изварявала в стерилизатор Naughty

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 00:18 от Sofi Bo

# 158
  • sf
Добро утро! никак не спах като хората тая нощ. и се ококорих рано-рано. сега като легна да си чета , може и да се успя за лекцията- признавам си без бой.

Добре дошла, елица85!   пиши повече за теб. от кой град си , евентуално как ще раждаш и т.н.

# 159
  • София-Красна поляна
Добро утро на всички поспаливки!   bouquet
Случи ми се нещо странно и незнам как да го тълкувам.
Снощи си сложих една глобула Клотримазол това за гъбички дето е.Тая сутрин в 6 се пробуждам и усетих как ми подмокри нещо.На гащите имаше доста от лекарството ама и бяха доста мокрички.Та чудя се това мокричкото да не би бебка да е спукала мехура или да е остатък от пишкане (среднощ нали ходих до тоалетната) което лекарството да е задържало.Преди като си слагах глобули Гиналгин лекарството цапаше гащите ама не беше подмокрено.Болки за сега нямам.

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 06:45 от NaMeLeSz

# 160
  • sf
може и от глобулите да е. аз преди време си ги слагах тези и даже по цял ден си течеше по малко като леко оранжево-розово, та ме бяха хвърлили в паника. като ги спрях, спря и то. а и по принцип май доста мокрят.

# 161
  • На края на вселената!
Добро утро!
Аз няма да дойда на лекцията. От сега ми е жега, а и ми е по-далече тази на Кракра, та пътуването до там ми е кошмар. Казано честно си търся оправдание, че ме мързи. Но пък обещавам да съм на линия във вторник. За тогава си мисля една голяма рисунка на героите от Мечо пух - на всеки тумбак по един герой  Grinning
Сега се заемам да изпера количката и столчето - пералнята де, аз ще ги сваля и простра  Mr. Green

Добре дошла на мама Ели и нейните девойки   bouquet

Мими, и на мен ми се струва че са глобулите. Но знаеш ли  newsm78

# 162
  • Sofia
NaMeLeSz, абе като нищо може да е от глобулите, ама що не звъннеш на доки да си сигурна? все пак времето е такова ... Simple Smile

Томасе, почивай и стой на сянка - то няма нищо лошо в мързела Simple Smile.

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 08:42 от arksi_

# 163
Мими, ще слушам внимателно и за теб  на лекцията Grinning
Добре дошла на Ели и на госпожиците  Hug
Тръгвам докато е още хладно - приятен ден ви желая  Grinning

# 164
Здравейте мами.  Аз съм от Плевен но живея в София  и ще раждам в Св София  със секцио.

Общи условия

Активация на акаунт