Споделете 11.8

• 15 868
  • 584
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Мърморанке, има денонощни кафета в които търсят продавачки, дават 15лв на нощ, аз мисля да започна  до септември ( когато голямата тръгва на у-ще), Джули ще спи  и няма да й липсвам, ще ставам към 11ч и ще си я гледаме със сестра й.
Два на два се работи, само нощно време, ще се справиш, ако си на у-ще сутрин, направо тръгваш от работа  - после ще спиш следобед Peace

# 436
Тъй като сериалчетата, които гледахме привършиха, почнахме едно ново, топло, пари сега на 30 Май е стартирало...Ето го в imdb : http://imdb.com/title/tt0790820/  и официалният му сайт: http://cwtv.com/shows/hidden-palms

Днес гледах 1-ви епизод, хареса ми, препоръчвам на всички, които са били фенове на O.C., One tree hill и изобщо сериалчета от този тип, като това е някак си по-сериозно, в смисъл има малко повече драма от обикновено от самото начало, не е лигаво и детско.

П.С. МГМ, да се включа и аз в общия тон...я му покажи на Стефан с кой си има работа и се стегни...Мисля, че малко прекалено си се вживяла в ника си, недей така, момиче на 20  Naughty

# 437
За стягането - аз съм "за" Peace Но не мисля, че Мърморанката има нужда точно от нашите обвинения в момента. В крайна сметка, дори и да няма срамен труд, то не мисля, че обяви от типа "персонал за кухня", "чистачка" и пр. вършат работа в случая - то все пак, нека оставим и за неквалифицираната работна ръка нещо за вършене. Дори проблемът не опира до "престижа" на подобни дейности, по-скоро от средата в която се работи и така прелестното отношение на шефовете към подобен персонал.

Та, по-конкретно, Мърморанке, търси във всички възможни търсачки почасова работа и стой далеч от горепосочените "професии" - най-много да избягаш на втория ден, което не е целта все пак. Виж, детегледачки се търсят непрекъснато. Даже във форума на СУ видях подобна обява на жена, която си търсеше момиче за нейното детенце. Погледни и там - подфорум "Работа, стаж и кариера". И не позволявай на родителите и "съквартиранта" ти (ужасно название, но...) да те тормозят Hug

# 438
  • Sofia
 Мързеланке, започвай работа, ей ! На колко си години всъщност?

# 439
Шехи, и ти си права...ама мен лично ми е супер кофти да чета постоянно, че няма пари дори за качествено ядене... Сигурно тя вече може и да съжалява, че го е споделила, ама кажи ми ако успее да се абстрахира от това какво точно ще прави и не й пука, не е ли по-важно да има повече пари за себе си, пък ясно е, че това е временно положение и постепенно нещата ще се подредят.

# 440
  • София
Аз нещо и не разбрах - ти защо си в София, нали живееш във Варна?
Ако е заради у-ще, няма ли начин да се върнеш - във Варна не е ли същото, поне за квартири няма да даваш пари, ще живееш в дома си, ще се храниш с родителите си Thinking
Да ти кажа честно, не бих търпяла такова положение - за 1 час си събирам багажа и си отивам на сигурно, там поне имаш роднини.

# 441
  • UK
Квартирата ми е много изгодна, удобна и тн и не искам да я освобождавам. Просто веднага ще я вземе някой друг. И няма смисъл да местя багаж, събиран година, за два месеца във Варна и обратно.

И да, наистина ми се иска да не съм споделяла... И Стоян не е наоколо, и ми е тъжно и ми се реве, и дори не е ПМС, че поне да знам защо.

# 442
Всеки има своя собствен Стокхолм.

# 443
  • Sofia
Стоян сега къде е?
Хубав ли е? Я дай снимка на кака си имам страхотен усет към мъжете. Разпознавам ги по снимка що за стока са. Честен кръст никога не греша

# 444
Разпознавам ги по снимка що за стока са. Честен кръст никога не греша
  Какво им разпознаваш, размери, стават ли не стават ли, интересно ми стана ?

# 445
  • Sofia
Дори дали ще им стане след 30 години например. Абе много съм добра. Сега да не ме затрупате със снимки на Лс , че то си е изтощителна работа, трябва съсредоточаване, малко медитация. Мърморанке, ти си с предимство. Дай да го видя тоя Стоян ще го бъде или няма да го бъде

# 446
Горгоно, кажи и за мен де!

# 447
Ами ето де, за да избегнеш тези моменти, поогледай обявите, разучи, пък каквото сабя покаже, поне ще знаеш, че си опитала, защото никога не знаеш наистина зад кой храст какво може да изскочи...недей предварително решава без да си опитала, че няма да стане, че никой няма да вземе човек за 2 месеца и т.н. Може да стане всичко, може да ти излезе късмета с работа, която сега да работиш повече, а после да има възможност да съчетаваш с ученето и така, не се знае... Може и нищо да не стане, ама ако вероятността е 50 на 50, ти защо си приела, че чашата е наполовина празна и си се отказала ... Поне Сф има разнообразни възможности, може да се намери нещо подходящо, но с мърморене не става  Peace

# 448
  • Sofia
аз теб не съм те виждала дай снимка

# 449
Мърморанке, аз ги послушах когато ми казаха да се стегна!
Стегни се и ти!
Прави бяха и прави са ! Peace

ССФ не лъжат!

Общи условия

Активация на акаунт